Uitstekende service, bijzonder klantvriendelijk zou menig bedrijf een voorbeeld aan mogen nemen

Zie hierboven

Impeccable!

Je recommande, sérieux, livraison très rapide le lendemain.

Prima ervaring, snelle levering

De wielen binnen een week geleverd, keurig volgens afspraak, goed verpakt, zag er goed uit. Ook de prijs was redelijk, keurig verzorgd dus.

Goede service, goede prijs

Al diverse keren daar geholpen en ook velgen en banden gekocht. Goed advies, goede prijs en makkelijk afspraak maken. Prima bedrijf, aan te bevelen.

Tevreden

Levering, uitleg, DOT code, kwaliteit, contact met firma; alles prima. Enige jammere: de bezorgdienst wilde de oude banden niet mee terug nemen. Die moet ik nu nog kwijt zien te raken.

Goede service en goed bereikbaar bij vragen

Na mijn bestelling online netjes een mail met de rekening gekregen. Mijn bestelling werd via Gls geleverd daar voor netjes een track&trace gekregen. Na wat vraagjes stellen met Giva via Whats app ( wat overigens ideaal is) duidelijkheid gekregen over de track&trace. 1 Gedeelte van de bestelling was niet mee geleverd door een foutje tijdens orderpicken (wat kan gebeuren we zijn uiteindelijk mensen), Giva heeft direct actie ondernomen door de rest van de order meteen klaar te maken en meteen via gls weer te versturen. De oplossing betekent meer voor mij dan het foutje. In zijn geheel goede service en vriendelijke mensen aan de telefoon wanneer je belt voor vragen. Ik heb niet alle sterren gegeven zodat er altijd ruimte is om nog beter te worden. GIVA bedankt, super.

Snelle en juiste levering.Voorde bandendruk even gebeld en juiste uitleg gekregen

Top bedrijf.

Duidelijk en snelle service.

Uitstekende service en vriendelijke mensen!

Heel goed geholpen en ook nog eens mooie velgen. Professioneel bedrijf.

Perfect geleverd, vroeger dan verwacht en uitstekende service.

TOP service

Snel geleverd! Sneller dan er op de website staat aangegeven ik had de velgen de volgende dag in huis!

Snelle levering, goede prijzen en keurige service

Een ramp dit bedrijf

Een ramp dit bedrijf. Winterbanden met een draairichting allemaal in dezelfde richting gemonteerd. Als uitleg gekregen dat het seizoensarbeiders waren. Kon ik zelf de banden nog laten draaien bij een garage in de buurt. Compensatie voor de last en werk dat je ermee had kon ik naar fluiten. Uitleg die ik kreeg na vraag voor compensatie was : " dan komen we ze wel zelf halen, dan ben je ze nog veel langer kwijt". Top service echt! En het wordt nog erger. Toen ik dan eindelijk mijn wielen kon monteren bleek dat de asmaat verkeerd was en er geen centreer ringen bijgeleverd waren. Een bedrijf dat enkel velgen en banden verkoopt waar 0,0 kennis voor moet zijn en het dan nog klaar speelt om het te verkloten. En dan op de koop toe nog wat pretentie heeft ipv zich te excuseren en een tegemoetkoming te geven.

Perfecte service, opvolging, klantvriendelijkheid. Zeker een aanrader.

Online 17inch brock velgen besteld. Snel geleverd ( onbeschadigd) met alle benodigdheden. ( wielmoeren,centreer ringen, ready to go!!) Over de kwaliteit kan ik nog niets zeggen want ze zijn nog niet gemonteerd. Maar tot nu toe top.

Prima, snelle levering en prima banden op velgen.

Keurig ingepakt en snel geleverd inclusief de drukmeting in de band.

Snel geleverd en alles in orde.

Perfecte deal

Een goed bedrijf met mooie producten.

De velgen zijn snel en goed aangekomen, boven mij verwachting binnen een week. Alleen de aflevering is mij niet goed bevallen, ik moest de velgen vanmiddag zelf halen bij een DHL afleverings post, zonder mij even te mailen, niks te nadele van Giva daar ben ik zeer tevreden over, maar een slechte zaak van DHL.

Gewoon Top

Al verschillende keren velgen besteld en altijd steeds top geleverd. Passen steeds, en bij problemen een goede service.

Prima geholpen en snel klaar.

Netjes en goed geholpen. De app werkte ook goed.

Mijn bestelling correct bezorgd

Heel veel betaalbare keuze uit vragen en banden. Wordt netjes verpakt bij je bezorgd.

na een telefonisch contact voor de juiste info over velgen deze besteld via de website. Snelle afhandeling

Mailtje gestuurd, snel antwoord gekregen. De week erop al afspraak vast gelegd om de banden te laten steken! Uurtje gewacht en klaar waren ze! Goede firma die weet waarmee ze bezig zijn!

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!