Prima site, duidelijke info. Velgen zijn super verpakt bij mij op de vooropgestelde datum geleverd. Super gewoon.

Prima velgen / banden

Ik heb de levering als uitstekend ervaren. Op tijd zoals beloofd. Niets dan lof. Jammer van het ontbreken van 2 ventieldopjes. Maar deze worden nageleverd.

Vriendelijke mensen aan de telefoon , duidelijke uitleg en prima levering

Mooi bedrijf ,kundig personeel

Netjes te woord gestaan,wielen gemonteerd.Mooie nette velgen

geweldig bedrijf

er zat iets niet bij en na mijn mail s avonds kreeg ik direct nieuwe info over de nog te leveren goederen. Waar vind je dat nog tegenwoordig ?

Super service !!!!

Had een probleem met de plaatsing van de door mij bestelde velgen met winterbanden. Na een mailtje tijdens het weekend naar het bedrijf die zelfde dag nog antwoord en daarna snel een afspraak kunnen vastleggen. Bij die afspraak werd ik zeer vlot geholpen door enkele medewerkers en was mijn probleem in een mum van tijd gefikst en dit zonder extra kosten. Super

Super geweldig

Snel en goed

Prima site met mooie foto's

Ik mis 1 dingetje op de website. Het zou mooi zijn als je een auto kan kiezen en dan de door jou gekozen velgen eronder kan plaatsen zodat je kan zien hoe het eruit ziet.

Gewoon TOP, beste prijzen, snelle levering en TOP service,

Reeds meerdere malen bij Giva wheels velgen gekocht, nooit problemen gehad. Prijzen zijn ook de beste, veel vergeleken de eerste keer maar telkens de goedkoopste. Prijs is altijd alles in ook verzending. Voor mij Giva wheels echt top, ook heel behulpzaam als er vragen zijn, voor alles een oplossing daar. SUPER.

Professionele aanpak

Goede en directe communicatie via Whatsapp. Ook met de zaakvoerder. Er werd bij mijn velg/band combinatie meegedacht over de mogelijke varianten. De Google tools doen terecht hun werk: GivaWheels duikt overal op in zoekresultaten, bandencalculaties, technisch forum, enz. Geen platte commerce maar een slimme deskundige aanpak

Alles prima geregeld

Vlotte en snelle levering

Volgens afspraak Prima

Goede feedback online.Zeer correct.Snelle levering.Voor herhaling vatbaar.

Erg netjes bedrijf!

GivaWheels is een net bedrijf waar alles goed is geregeld en waar ze verstand van zaken hebben!

Top bedrijf , zeer goede service

Mijn bestelling prima verpakt , snelle levering , men was 1 naafdop vergeten , maar werd ook snel nageleverd. Super mooie set ontvangen , staat erg mooi onder mijn Audi Q2 . Ben erg tevreden , in het verleden ook een set voor mijn Audi A3 besteld , ook hierbij dezelfde ervaring gehad.

Erg fijn voor autoliefhebbers

2007 Lexus IS 250 : 18 inch Axe CS light breedset. Super fijn gegaan, ik zocht iets speciaals en ben goed geholpen. Duidelijk wat wel en wat niet kon. Velgen en banden waren snel in huis. Goede prijs en grote keus. Daarna afspraak gemaakt voor montage op locatie en snel geholpen. Mocht kijken bij montage en kreeg uitleg. Resultaat staat op de website.

Uitstekende service

Uitstekende service

alles netjes zoals afgesproken vlotte afhandeling en behandeling a meerdere jaren klant

Plusieurs expériences toutes impeccables !!! AA+

Personne très réactive, sympathique, professionnel et efficace !! Un réel plaisir à communiquer ! Qualité du service rapide et soigné. Jantes Fusch 19 noires brillant et bord inox magnifiques. Au plaisir. John

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, snel en conform verwachting en afspraak

Super bedrijf

Alles behandeld en geleverd zoals het hoort. Doe zo verder Giva Wheels. Groetjes van een meer dan tevreden klant.

Goede communicatie en goede service

Ventielen waren er binnen twee dagen, de velgen kwamen iets later, maar mooi binnen de beloofde leve

Heel professioneel!!

Super ervaring van a tot z. Professionele mensen.

Snel en goed geholpen.

Vorig jaar velgen besteld, waarvan door een uitwijkingsmanoevre mijnerzijds er twee beschadigd waren, vlot en snel twee nieuwe exemplaren kunnen bijbestellen!

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!