snelle en goeie levering

Ik heb mijn velgen dinsdag besteld en 4 dagen later had ik ze thuis kreeg keurig een track and trace code zodat ik alles op de voet kon volgen .

Bij vragen word je keurig te woord gestaan. Het materiaal is zeer professioneel verpakt. Goede transporteur en keurige afhandeling.

Uitstekende service en snelle levering!

De klantendienst is super toegankelijk en zeer hulpvol! Dit maakt het vertrouwen om een bestelling te plaatsten een pak groter. Na de bestelling snelle verzending en bij vragen goede opvolging door klantendienst!

Velgen nog niet geleverd

Na 10 werkdagen en een mailtje aan givawheels zijn mijn velgen nog steeds niet geleverd. De 3 sterren zijn er omdat enkele vragen alvorens te bestellen snel en goed werden beantwoord.

Bijzonder tevreden

Een winterset (velgen+banden) gekocht. Top service! Ik denk er reeds aan dezelfde opnieuw aan te schaffen met zomerbanden.

TOPPERS en GOED in PRIJS!!

Set banden met velg besteld. Was specifiek op zoek naar zwartgeklede stalen velgen. Echter alleen hier haalbaar en bestelbaar. Daarbij banden besteld en laten balanceren. Helemaal top. Service top en bezorg dienst top. Zeker haalbaar voor een volgende keer.

Topservice!!!

Ruime keuze, overzichtelijke website, volgen de jaarlijkse bandentest, zodat je steeds de juiste keuze maakt Eerlijke prijzen met zeer goede service Aanbeveling

Helemaal top

Had banden en velgen nodig voor mijn APK, bestelde ze donderdag en kreeg ze met een week binnen, topservice en topprijzen.

Uitstekende service

- Breed gamma aan velgen (en banden). - Snelle levering, velgen netjes verpakt. - Prima klantendienst. Reageren zeer snel en eventuele foutjes worden meteen rechtgezet!

Topkwaliteit in product en service

Had nieuwe winterbanden met velg nodig voor mijn hybride Volvo XC40. Na mijn ervaring was GiVa Wheels de eerste en enige die zijn zaakjes op online goed voor elkaar had. Deze Volvo is nog niet zolang in omloop en viel overal buiten de lijstjes. Bij GiVa ging het bestelproces vlekkeloos en duidelijk, net als de administratie en betaling. Montage op de zaak ging prima op tijd en zonder lang wachten. Alles in een keer goed, zeker een aanrader dus.

Duidelijke site, telefonisch goede ondersteuning, snel beschikbaar en op te halen.

Snel en vakkundig geholpen

Goed geadviseerd en snel geholpen.

Zeer te vreden met de wielen

Bestellen is heel erg makkelijk en er is ruim voldoende keuze in velgen en banden. De wielen zijn thuis netjes afgeleverd en voorzien van alle benodigde montage materialen.

Zeer goede en snelle afwikkeling van mijn bestelling.

Marijn reageert zeer snel op mijn vragen per Email, ook 's avonds en in het weekend en dat is ongekend in de online wereld, daar kan menigeen een voorbeeld aan nemen.

Vincent van Giva Wheels TOP TOP 10/10

Mijn beste ervaring ooit om geholpen te worden met het kiezen van de velgen. Bijkomende informatie waar ik nooit eerder van gehoord had. Uitleg welke badenmaat, velgen, de breedte en diepte heel goed uitgelegd door een man die er iets van weet. Heel eerlijk, niet alleen om hun business denkend. Vincent, een top verkoper.

Snel en vakkundig geholpen

Snel en vakkundig geholpen bij de keuze van velgen en winterbanden voor mijn Volvo. Montage was binnen een half uur geregeld. Top service.

super!

Mooie velgen met winterbanden,vlotte levering,lage prijs,alles top!

The best

I was very satisfied with them they helped me with everything I asked, I recommend 100%

Snelle levering en montage

Super service en lekker snel geregeld. Vriendelijke medewerkers.

Uitermate goede service

Wegens niet passende velgen voor een Jaguar F-Type in eerste instantie in mineur, maar de aftersales/service van GivaWheels is uitmuntend. Het probleem is snel getackled en boven verwachting afgehandeld.

Goede service, vriendelijke mensen, scherpe prijs

De medewerkers van GiVa Wheels zijn ontspannen, kundig en behulpzaam, zowel aan de telefoon als ter plekke. Ook de prijs is scherp, van de velgen maar van het op de velg zetten van de banden en sensoren die ik zelf had meegenomen. Ik kan GiVa absoluut aanraden en kom er zeker weer terug wanneer ik weer eens velgen nodig heb.

Mooie set wielen onder mijn polo nu. Snel en enorm goed geholpen.

Prima service en prachtige velgen.

Hele mooie velgen + banden besteld en gratis thuisbezorgd gekregen. De TPMS sensoren waren al door Giva ingeleerd, en dat werkte in één keer goed. Goede service en fijn contact.

Follow up customer service excellent

Good price, quality product and delivery as promised. Small issue about missing pieces was very quickly resolved after email exchange. Would recommend in future.

Niets aan op te merken!

Vlotte verzending, overzichtelijke webshop, kortom, een aanrader.

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!