Veel keuze, snelle levering en makkelijk te bestellen

Ik wis wat ik nodig had, Giva kon het leveren en gaf mij genoeg begeleiding op de site om zeker te weten dat wat ik bestelde ook paste op mijn auto. Ik heb JR11 met Bridgestones gekocht voor mijn NA MX-5 en ik ben er super blij mee. Ik raad zeker aan om bij Giva te kopen

Perfecte afhandeling, perfecte service na verkoop

+ Zeer gebruiksvriendelijke website + Groot assortiment + Correcte prijzen + Snelle levering + Zeer goede en vriendelijke service na verkoop

service goed, advies kan beter

set velgen met banden gekocht. Merk x werd me aanbevolen maar bleek slechte budget band te zijn die zowel voor als achter trillingen veroorzaakte. Uiteindelijk hebben ze duurder a-merk band erop gelegd,dit helaas wel tegen bijbetaling. Probleem opgelost. Waarom een slecht merk banden adviseren?? Beter deze slechte budget banden niet te verkopen of mensen te adviseren op risico ervan (hoogteslag en trillingen ). Service was wel prima...daar niets over te klagen.

Ruim binnen de 30 werkdagen geleverd de velgen passen perfect en makkelijk de juiste velgen plus banden te vinden

Topervaring!!!!!

Ik was een tijd op zoek naar 22 inch velgen met breedset. Ik ga mooie zwarte Curva velgen 22 inch voor mijn Porsche Panamera 2012. Ik heb ze gebeld naar Giva Wheels en ja hoor: Binnen 5 minuten dachten hun mee met 4 nette 265 305 banden voor en achter. Na 4 dagen alles besteld en binnen en na 3 dagen netjes alles er op gezet! Ik ben geholpen door Vincent...dus kerel bedankt nogmaals! Auto ziet er super uit en heb maar 1785 totaal betaald en gratis bouten en slotbouten gehad! Goedkoper kon ik niet vinden! Mannen bedankt!

Alles is perfect verlopen.

Ruime keuze en je wordt goed geholpen! Het resultaat is beter dan verwacht.

ALLES PERFEKT

VOOR DERDE KEER PAAR VELGEN EN BANDEN GEKOCHT ALLES PERFEKT VERLOPEN

Very good job guys I’m very happy

Verkeerde bestelling veel te lange levertijd en banden niet goed opgepompt

Dat doen we nooit meer Een vergissing is menselijk de verkeerde velgen bestellen kan gebeuren. vervolgens aangegeven dat de levertijd veel korter is dan die gaat zijn is niet acceptabel. En als klap op de vuurpijl de auto afleveren met de verkeerde bandenspanning

Perfecte service

Voor herhaling vatbaar

Mooie wielen, goede prijs

Ging een beetje mis bij bestelling, maar alles goed opgelost. Bij levering ontbraken de wielsloten, maar na een telefoontje was dat ook opgelost en kwamen ze een dag later.

rap geholpen komt de afspraken na

super mooie velgen

super mooie velgen

Prima kwaliteit en tijdige verzending

Ruime keuze, goede montage en prima levering

correcte, snelle en goede service

Goede materialen en levering, bij ontbreken van onderdelen snel en vriendelijk contactpersoon via telefoon en binnen 30min bericht dat de levering opnieuw volledig opgestuurd was = volgende alles geleverd super!

Gewoon uistekende vakmensen

De goede raad die je mee krijgt en de service gewoon TOP

Super mooie velgen en goede service

Snelle service gehad waarbij de velgen binnen 45 min op mijn auto zaten. Personeel is erg vriendelijk

Prettig en vriendelijk personeel

De site is duidelijk, kan makkelijk de velgen en banden vinden die ik mooi vind. Levertijd klopt precies, en bij ophalen wordt je vriendelijk en prettig geholpen door alle mensen die je helpen.

Betrouwbaar

Goede service Alles goed verpakt aou nog meer bestellen als ik kon

tevreden

goeie leveringen wel 2 punten 1 er mankeerde 3 moeren 2 geen sensors van bandendruk geplaatst zodat nu altijd da lampje oplicht

Goed bedrijf

Werken netjes volgens afspraak aardig personeel Ik persoonlijk zou de velgen ff oppoetsen na het monteren dat kijkt net even iets anders (vette vingers) Voor de rest gewoon een aanrader en de koffie smaakt ook goed

Correcte, snelle en vlotte service. Aanrader.

Professionele uitleg gekregen bij het kiezen van velgen. 10 dagen later kon ik al langs gaan voor montage. Heel vriendelijk en vlotte service. Absolute aanrader.

Gewoon top!!

Vriendelijk, snel en voor een nette prijs. Kortom, gewoon top!!

Snelle levering en prachtige velgen.

Goede service en snelle levering.

Goede service als je belt word je snel goed en snel geholpen met je vraag. Daarnaast was het een snelle levering en waren ze uiterst zorgvuldig verpakt. Ik zeg TOP!

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!