top sevice

top

zeer correcte prijs alsook afhandeling

goede opvolging, ruime keuze, vriendelijk onthaal correcte afhandeling

Netjes

Super service!!

Uitstekende service

Borbet Gtx 19" set velgen en all seasons Hankook Kinergy banden gemonteerd thuis geleverd. Snelle levering, heel goed verpakt. Een tevreden klant uit België

Service is uitstekend

Ondanks dat er een set wielen met banden geleverd was dat niet goed was (velg met onbalans en een Pirelli-band die een bobbel had) ben ik daarna geholpen met een mooie set voor de Volvo XC90. Fijn bedrijf om mee te werken.

Een velg 19" besteld, netjes geleverd.

Goede opvolging, snelle levering en veilig verpakt. Super!

Super service

Mijn bestelling veel eerder ontvangen dan aangegeven, goede hulp gehad via whatsapp. Na het (te laat) aangeven van een beschadigde velg door oorzaak bezorger toch een nieuwe velg gekregen!

Binnen 6 dagen setje geleverd.

Velgen zijn netjes ingepakt en snel geleverd.

Netjes geleverd

Netjes geleverd binnen de gestelde termijn, een berichtje van de vervoerder was wel fijn geweest.

Een aanrader dat zeker...

Via de site een prijsofferte gevraagd voor een set van 4 velgen en banden die ze niet op voorraad hadden. snelle en goeie communicatie. Geopteerd om de velgen in Nederland te laten monteren. Bestelling banden werd direct gedaan en de afspraak was snel en duidelijk geregeld. Ontvangst was super en de velgen werden snel gemonteerd. Een positieve bemerking maar misschien toch niet onbelangrijk. Mijn auto werd buiten gezet en de armleuning en handgrip van de deur dat in beige leer is was goed besmeurd door het vet en vuil van de handen. En idem met de nieuwe velgen na de montage ze even proper maken dat presenteerd jullie inzet . Al het vuil en vet er op maakte het juist niet af. Maar thuisgekomen alles proper gekregen. Succes verder...

Super netjes afgeleverd

mooie velgen en banden voor een mooie prijs.

Geleverd zoal gevraagd.

Alles perfect naar wens, alleen mischien een mailtje sturen wanneer de leverancier langs komt dan had hij het van de eerste keer kunnen afleveren.

Heel tevreden goede Service en professioneel werk geleverd

Snel en zeer bekwaam geholpen

Zeer correcte en snelle afhandeling, top service

Supper snel geleverd

communicatie via app kan wel iets beter. Verder top zeker aanrader.

Perrfect

Snelle levering en de beschrijving was zoals op de website stond

Set mooie velgen besteld, door herstel werkzaamheden aan de weg in Italië iets langer geduurd. Een paar keer contact gehad met Giva wheels, had wat vragen nouja af en toe wat veel. Steeds super vriendelijk en snel geholpen, op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Een voorbeeld voor wat meer bedrijven. Ik ben super tevreden. Mvg Piet Maas

Prima servise

Afspraak gemaakt en een paar dagen later geholpen. Ik ken het merk banden niet maar heb 2 jaar geleden bij Giva sportvelgen gekocht met banden die ik ook niet ken en deze doen het nog steeds prima.

Goede en snelle levering

Had alles heel snel binnen sneller dan verwacht. Alles keurig erbij kwa spullen en netjes in gepakt dat zo te monteren valt.

Fijne zaak, verstand van zaken, top!!

Het was voor mij een stukje rijden maar dat heb ik er graag voor over! Medewerkers weten waar ze het over hebben.

Betrouwbaar bedrijf

Zeer snelle levering. Nog eerder dan vooraf aangekondigd

Uitstekend bedrijf

Veel kennis, snel en efficient, goed product voor goede prijs.

Enthousiast team, prima prijs en service !

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!