Subliem

Top bedrijf met eerlijke communicatie en goede prijzen

Goede communicatie goed geholpen

3 setjes gekocht en prima communicatie 1 setje velgen niet meer leverbaar alternatief gekregen van ze en goed opgelost.

Een hele goede ervaring

Mijn ervaring met Giva Wheels is echt bijzonder en fijn. Er wordt professionele hulp aangeboden en goed advies. Denken met je mee en erg behulpzaam.

Zo kan het dus ook; leuk bedrijf en kwalitatief hoogstaand

Perfect! Goed geholpen en snelle service. Tijdens het wachten een lekkere kop koffie. Op de achtergrond hoor je de sales afdeling vakkundig met elkaar overleggen om de juiste velgen voor hun klanten te adviseren. Echt een aanrader, wij zijn zeer tevreden met de wielen voor onze Lexus RX Ook de website klopt en helpt je prima op weg.

Topppp en netjes alles geleverd

Topppp

Mooie velgen!

Mooie Borbet W velgen met banden besteld bij Giva Wheels. Keurig geleverd, maar levertijd flink langer dan aangegeven op de site.

Verzending zeer goed verpakt. Levering binnen gestelde termijn. Voor mij niet de 1e bestelling bij Giva

Top service!

Leuke mensen die snel reageren.

Top !!!

Alles duidelijk uitgelegd op webshop en snelle levering na bestelling.

Snel en goed

Prijs kwaliteit was goed. Vriendelijk geholpen en conform afspraak.

Super te vreden

Mooi setje geleverd voor de deur goed verpakt en snel . Ooit banden of velgen nodig koop ik zeker weer

Mijn wagen is compleet veranderd. Coorecte service aan een degelijke preijs. TOP

aankoop van velgen

alles super leuk contact , aankoop, verzending perfect

Goede service en snelle levering

Uitstekende service

Heel vriendelijk en snel antwoord op al je vragen, een aanrader!!

Snel twee nieuwe banden, scherpe prijs

Aankomen, meteen geholpen worden en snel weer weg

super

op alle fronten wordt meegedacht mn nieuwe auto werd later afgeleverd dan we dachten. Het was geen probleem dat de nieuwe velgen nog een aantal weken in het magazijn stonden.

Prachtige velgen met top service

Bij Giva op locatie de velgen laten monteren, even wachten met een bakkie koffie en het resultaat was geweldig. Top service en bij vragen staan ze je graag te woord.

Geweldige service

Woensdag besteld vrijdag al binnen Top communicatie en geweldige service

Perfectie nabij

Mega goedkoop, perfecte service, goed personeel die perfect zijn opgeleid die u bij staat ingeval van twijfel Ik heb nu al 6x velgen besteld met banden en steeds beste service, veel heel veel bedrijven kunnen een voorbeeld aan nemen

Niets op aan te merken

niets op aan te merken

Leuke passende wintervelgen voor mijn Tesla

Het was makkelijk kiezen via de online tool en ook na bestelling liep alles vlot en duidelijk. De meeste antwoorden op vragen vond ik terug op de website. Velgen zelf gemonteerd an alles past perfect.

Ik had wat problemen bij de levering. Mijn wielmoeren en centreer ringen, waren er niet bij. Ik mail terug om te vragen wanneer die zouden binnenkomen, ik had binnen de 30min terug antwoord, dat ze die gaan na leveren. En uiteindelijk is alles netjes afgehandeld.

Dit is niet de eerste keer dat ik velgen bij Giva wheels heb gekocht. Helaas voor deze keer was mijn eerste keus uitverkocht maar heb van Giva Wheels de mogelijkheid gekregen om mijn andere voorkeur te ontvangen voor dezelfde prijs. Prima levering en mooie service.

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!