In het echt heel anders dan op de website

Ik had velgen besteld maar toen ik ze thuis bezorgd kreeg dacht ik eerst dat het de verkeerde waren. De velgen zien er in het echt helemaal anders uit dan op de website. Een tegenvaller.

Erg tevreden over zowel telefonische ondersteuning bij bestelling als geleverde velgen en banden!

GiVA Wheels heeft prima meegedacht bij de aanschaf van mijn lichtmetalen velgen en banden. De uitlevering verliep volgens afspraak en de set was zeer goed beschermd/verpakt waardoor deze in perfecte staat is ontvangen.

Topservice

Proline x100 velgen besteld, Zeer snel geleverd(3dagen naar belgie) Bouten & centreer ringen bijgeleverd. 10/10 zeker aan te raden

Alles is in orde

Ik werd zeer snel voorzien van mijn velgen en banden. De kwaliteit is uitstekend. Mooie overzichtelijke website Prima service Een aanrader

zeer goede service

vriendelijke en correcte service

Snelle levering ben blij met men velgen

Snelle levering en correcte prijs

De velgen werden snel geleverd en ook de dienst na verkoop en klantenservice werken voortreffelijk! Een aanrader!

De goedkoopste met een Snelle correcte levering van hele mooie wielen

☆☆☆☆☆ alles perfect verkopen van bestelling tot info over de telefoon over men bestelling tot de dag dat ze geleverd werden op de opgegeven datum online... mooi verpakt op een pallet met de bestelde banden gemonteerd en gebalanceerd op men mooie 18duimer. Men wagen ziet er nu 50x mooier en sportiever uit! Next wheels zul´en zeker terug hier besteld worden. Mooie prijzen en goede services is toch wat we nodig hebben denk ik dan! Of niet soms ... top thnx aan het Giva team om alles mooi af te leveren aan deze prijs Grtz John

Prima telefonisch advies gehad over de aankoop van de velgen. Al je vragen had over de levering, prima geholpen via de telefoon. Afhandeling prima. 5 sterren dus van mij.

Snelle reactie snelle service

Werd keurig ontvangen bij de balie. Ik had mijn koffie nog niet op of de banden waren al verwisseld. Heel behulpzaam.

Perfect!

Mooie velgen aan zeer scherpe prijs, SUPERsnel geleverd!! Alle toebehoren mooi mee verpakt.

niet professioneel

Ik heb mooie velgen ontvangen maar Nissan naafdoppen niet passen en tpms sensorem ook. Echt jammer.

Geweldige service

Beste webshop voor velgen en wielen.

Gigantisch lange levertijd en onbegrip vol personeel

Mijn bestelling zou 5 tot 9 werkdagen duren. Na 15 werkdagen niks te horen ging ik er zelf maar achter aan. Helaas kreeg ik een simpel bericht terug “ we zijn er mee bezig” . Nu we 20 dagen verder zijn en niks heb gehoord. Kortom lange levertijd( als ik mijn bestelling nog krijg) en slechte service.

Top.

1 minpunt. Rechts voor terug geplaatst op links voor. Gelet op het feit dat rechts voor het altijd zwaar te verduren heeft erg jammer.

Snelle leverering, Top velgen!!

Zwaar tevreden met GiVa Wheels!! Snelle levering, goed verpakt en mooie velgen!!

Zeer Goed

Net bedrijf met een prachtige werkplaats, hoe dan ook zeer tevreden een snelle levering en de montage binnen 15 minuten gereed top.

Snelle bediening Snelle levering Vriendelijk Snel gemonteerd Lekkere koffie Mooi product

Professioneel, geleverd op afgesproken tijd!

Goed maar communicatie kan beter

Niet geleverd op juiste adres ik had een aflevering adres doorgegeven maar ze hebben geleverd bij mij thuis. Waarom moet je dan aflevering adres opgeven bij aankoop??

Fantastisch! Alleen maar positief!

Velgen en banden besteld bij Giva Wheels. Keurig op tijd geleverd, fantastische kwaliteit! Ik zou Giva Wheels zeker aanraden omdat ik ze zeer betrouwbaar vindt.

De best service !!!!!

Professionele hulp bij het kiezen van de velgen, snelle orderverwerking, goed contact.....Mijn beoordeling is 10 punten.!!!!!!

• Poleciłbyś nas? Tak

super service

goeie service, Levering tip top in orde, banden mooi gemonteerd . niks op aan te merken.

Subliem

Korte levertermijn en een superstevige verpakking, Great job guys!

Goeie service en behandeling

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!