Uitstekende Service

Duidelijke website, prima hulp via chat en goed service achteraf!

Prima bedrijf.

Duidelijke website, die goed werkt op automerk etc. keuze genoeg. Bij vragen werd er snel via E-mail gereageerd.

Snel goed en betrouwbaar

Mooie velgen snel en makkelijk besteld

Goede velgen besteld die goed gemonteerd en snel bezorgd werken ben er erg blij mee !!

Eenvoudig te bestellen en vriendelijk en vooral behulpzaam personeel.

Het bestellen via de site ging erg simpel, ook toen ik langs kwam om de velgen met nieuwe banden te laten monteren, werd ik vriendelijk ontvangen. Ik kreeg de velgen te zien voordat ze gemonteerd werden en 20 minuten later was de klus geklaard naar mijn volle tevredenheid. Na een foto die de medewerker gemaakt had voor de collectie/site, ben ik huiswaarts gereden op mijn nieuwe velgen. Martin Brinkman

snel, vlot,in orde

Super ervaring

Mooie velgen voor een zeer goede prijs

Mooie site met ruime keuze maar geen terugkoppeling vd levertijd

Velgen met levertijd 2-6 dagen, op maandag bij Parts Express ontvangen en daarna niks meer. Vandaag (vrijdag) een mailtje gestuurd van “ waar zijn de velgen?” blijkt dat ze dinsdag al geleverd zijn. Ik heb niks ontvangen vd levering.

Ik ben super blij

Goede kwaliteit en service

Correcte snelle levering in corona tijd

In corona tijd sneller leveren als gepland, dat is knap werk, en velgen waren goed ingepakt en in orde .

Zeer tevreden over de keuze, bestellen en leveren!

Dankzij de configurator gelijk de juiste maat velgen en passende banden voor een mooie prijs. En alles binnen een week geleverd.

Goed geregeld, kon niet beter

Een aanrader!!

Ik vond het lastig in het programma te switchen.

Na bestelling via whatsapp gevraagd hoelang dit ongeveer ging duren voor mijn bestelling, kreeg snel antwoord op mijn vraag en met de juiste info. Bestelling kwam perfect aan en zonder schade. Alles paste perfect, geen defecten aan bandendruksensoren, kon deze makkelijk inlezen. In geheel een zeeeeer goede service en zeker aan te raden aan andere personen, wat ik ook een week geleden gedaan heb voor iemand dat velgen zocht.

Perfect bedrijf !

Veel keus, mooie site en prima en snelle aflevering.

Groot assortiment op voertuig afgestemd. Correcte prijzen en snelle levering

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Uitgebreid gamma, overzichtelijke en gemakkelijke manier om online bestellingen te plaatsen.

Slecht

Zwarte velgen besteld met zwarte bouten heb ze volledig in het grijs gekregen. Koerier heeft de kans niet gegeven om de velgen te bekijken.

Worth recommending!

Fast shipping, good contact with support, high quality rims. I am very happy with my purchase, I recommend it.

Zeer betrouwbaar

Levering op tijd zoals men beloofd. Keurig verpakt en netjes voor de deur afgeleverd.

Top top service

Top zaak en personeel

Zeer goed bedrijf

Het concept van online velgen uitzoeken voor je auto, is zeer goed uitgevoerd door GiVa. De visualisaties hebben mij ontzettend goed geholpen in het kiezen van de geschikte velgen. In het echt zien de velgen er precies zo uit als ik had verwacht. Verder ook is de site zeer functioneel met relevante filters en sorteringen; zeer goed uitgevoerd. Daar bovenop zijn de velgen ook zeer schappelijk geprijsd, echt een aanrader dus.

Topservice

Netjes verpakt geleverd volgens afspraak!

Waar voor uw geld , meer dan tevreden , Snelle levering een echte aanrader .

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!