Ben niet helemaal tevreden.

Ze waren vergeten mijn track en tracé door te geven. Heb nu een week langer op mijn velg moeten wachten. Het is ook niet thuis afgeleverd, lag bij een ophaalpunt

Bijna tevreden en geliukkige klant.

Beste, onlangs kocht ik een stel velgen met banden voor mijn Fiat panda169. Ik ben dan ook heel tevreden van de levering die niet lang op zich liet wachten en dit in corona tijden. Alles was netjes verpakt en zonder beschadigingen aangekomen. Een minpuntje zijn mijn anti-diefstal bouten, die zijn namelijk wel verkeerd geleverd want die zijn te lang en raken mijn remklauwen. Ze kosten maar 25eur maar had toch graag een rechtzetting gehad om dan jullie vijf sterretjes te geven. Ik hoop dan ook dat jullie mij op de hoogte houden en deze foutje recht zetten. Met vriendelijke groet. Rentero Juan.

uitstekend

goede service

Professioneel

Bij de persoonlijke benadering per telefoon werd ik vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. De levering (één rechtstreeks vanaf de fabrikant) en één vanuit GiVa Wheels) vond snel plaats en was bovendien uitstekend e veilig verpakt. Over de prijs hoort mij ook niemand klagen, anders had ik ze waarschijnlijk niet besteld ;-) .

Topbedrijf met veel aandacht voor de klant

Bedrijf denkt met de klant mee en geeft goede adviezen waardoor je tot de juiste keuze komt.

Goed verpakt geleverd en alles volgens afspraak.

Fantastic!!

We had the best possible service ordering new tyres even during corona with a shipment right on time to Belgium. Very nice people and really to recommend.

Topservice / Toplevering

Onze 2de bestelling hier vanuit België, zeer tevreden over de service! Eerste keer voor onze Volvo C70, nu voor dochter haar Mazda 2

TOP.

Indien ik in de toekomst nieuwe velgen of banden nodig heb weet ik wat mij te doen staat . Wat een service, en de bestelde velgen zitten als gegoten. TOP.......... .

top bedrijf

Prima, snelle vakkundige service. kortom super goed bedrijf

zeer content

snelle service, helpen je rap en correct verder als je ze belt

Snelle en goede service.

Afspraken goed nagekomen, antwoorden snel op mail.

Goede uitleg over benodigde banden en velgen en een snelle levering

uitstekend

Kort geleden. nieuwe breedset met banden aangeschaft. Snelle levering, prima service ! Mijn volgende set, zal ik zeker weer bij GiVaWheels gaan kopen.

Fijn bedrijf

Duidelijke uitleg, het omleggen van banden op nieuwe velgen was zo gedaan.

Perfecte Service

snelle reactie op vragen, duidelijke en professionele antwoorden Levering perfect zoals vermeld binnen de aangekondigde termijn Balancering correct uitgevoerd, monteren op de wagen en klaar!

Werd goed geholpen en alles was snel geregeld.

Op tijd, snel, goeie kwaliteit niks op te zeggen ben er heel blij mee een echte aanrader!!

Prima, snelle vakkundige service.

Ruime keuze in velgen. Na 8 werkdagen opgehaald en vakkundig laten plaatsen. Snel en prima afgewerkt.

Vriendelijk

Reageren snel op je vragen via de wahts app

Super service

Perfecte service vriendelijke behulpzame mensen

Snelle en correcte levering. Materiaal komt overeen met wat op de site vermeldt staat.

Zeer tevreden.

Snelle levering prima verpakt. Staan geweldig

Goede service door een vakkundig team

Absoluut een aanrader

Super service en materiaal

Duidelijke website en veel keuze . Alles volgens afspraak . Reeds 2de set velgen gekocht . Echte aanrader .

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!