Velgen voor mij fiat Tipo besteld super snelle levering echt prachtig

Per ongeluk de verkeerde inch maat besteld zonder problemen en moeite kunnen wijzigen. Ook was de afspraak voor montage snel gemaakt en was ik binnen een kwartier weer vertrokken. Heel tevreden over de service!

Ik heb nieuwe velgen en banden gekoopt bij Giva. Kwaliteit is geweldig, alles was compleet bezorgd.

Vriendelijk en op afgesproken termijn geleverd

Vriendelijk en op afgesproken termijn geleverd. Ruime keuze

Uitstekend!

Wat mij direct opviel was dat alles enorm duidelijk was op de website. Een duidelijk stappen plan tot de uiteindelijke bestelling. De bestelling was uiteraard ook binnen de termijn geleverd. De goederen waren enorm goed ingepakt voor het transport. Als ik terug iets bestel, zal het via Giva wheels zijn!

makkelijke site met duidelijke keuzemogelijkheden

Misschien kan er een nog duidelijkere selectie gemaakt worden in het type model van auto. Ik heb de velgen met banden besteld voor een nieuwe Skoda Citigo e iV. De selectie bestond enkel uit Citigo 2011-2021. Er vanuit gegaan dat het autootje hiertoe behoorde heb ik de bestelling gedaan met succes maar er was toch enige twijfel...

Perfecte levering en top kwaliteit

Voor mijn Forester op 30 april een nieuwe set besteld en vandaag binnen gekregen. Alles keurig voor elkaar! Het advies, de bestelling en levering. Zeer goed verpakt en de set is zeer mooi en perfect gebalanceerd. Zeer aan te bevelen!!

Alles volgens afspraak, duidelijke handleiding en goed verpakt. Enige tip misschien voor het transport is het aanbieden van afhaalpunten, zoals garages o.i.d. Ik heb bij het ontvangen van de leveringsmail de avond ervoor geen tijd meer gehad om mijn werkgever in te lichten dus heb mij moeten ziekmelden die dag.

top

zeer goed

Uitstekend geholpen

De website is erg duidelijk, maar toch had ik een vraag wat betreft een breedset. Een medewerker had ik zo aan de lijn en had kennis van zaken, dus de bestelling was zo gedaan. Verder is de bestelling zelf snel geleverd.

Top geweldige product!

Perfect aangekomen en het product ziet er strallend goed uit!!

Supperrrrr

Goede service en snelle levering

Goed geholpen bij niet tijdige levering van een complete set velgen.

De levering van 4 aluminium velgen werd in twee leveringen geleverd. Bij navraag bij Giva Wheels na telefonisch contact kwamen ze gelijk in actie en gaven mij dagelijks feedback via Whatsapp. Echt top. Hier kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Superresponsief bij vragen en problemen, topservice

Topservice!

18.oo..

Zeer goede en snelle levering

Mijn ervaring is goed overleg. En goede service

mijn ervaring , kort antwoord zeer goed

mijn ervaring ,kort antwoord zeer goed ik zou zeggen allen daarheen

Gewoon SUPER

zeer goed verpakt en geen enkel beschadiging te zien , Ik koop mijn velgen daar altijd en ben super tevreden , zijn er problemen met iets worden die ook zo snel mogelijk opgelost zeker een aanrader , en prijs kwaliteit is TOP. Zeer toffe en vriendelijke mensen daar. Alvast bedankt aan de ganse firma

Zeer goed !

Vlugge en correcte levering tegen een goede prijs !

Uitstekend!

Onlangs hebben we een set nieuwe wielen gekocht voor onze auto. De bestelling is snel verwerkt en was netjes en degelijk ingepakt.

Vriendelijk en snel

Vriendelijk geholpen en snelle aflevering/montage

Top bedrijf met super service!!!!!

5 sterren omdat 6 sterren niet kon!!! Echt een super bedrijf!!! Ik plaats zelden ervaringen tenzij ze echt bijzonder goed zijn en dat was hier zeker het geval!!! Super assortiment, snelle levering, vriendelijke mensen en goede service ook na verkoop. De bezorgservice (extern bedrijf) had mijn velg laten vallen en wilde niet echt meedenken, maar dit is perfect opgelost door Giva. Echt mijn complimenten en zeker ook voor Reinier. De volgende velgenset weet ik wel zeker waar ik die ga halen!!!

Goede kwaliteit, snelle en complete levering, topservice, wat wil je nog meer?

Schitterend

Mooie set velgen en banden uitgezocht en die zijn prima geleverd

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!