Zeer goede service!

Complete wielen gekocht.

Snel bezorgd en goede kwaliteit

Ben er blij mee!

Zeer tevreden over de manier van communciatie en velgen

Voor de eerste keer bij GiVa Wheels een bestelling geplaatst en zeer tevreden over de levering. Ga zo door.

Prima zomerbanden voor een prima prijs

Prima service ook

Met Givawheels ben ik altijd tevreden. Met deze verwisseling van achterbanden heeft men het lood verwijderd maar dan blijven er flinke krassen achter. Dit vind ik wel een aandachtspunt.

Goede prijzen en goede service

Reeds 4 sets velgen bij Giva besteld in de afgelopen 3 jaar. Steeds voor een mooie prijs en met een goede service. Deze keer laten leveren tgv Corona. Mooi/veilig ingepakt aangekomen. Vorige keer was er een kleine beschadiging, dit werd echter professioneel io gebracht. Giva? Een aanrader! Dit was niet mijn laatse bestelling bij jullie! Doe zo verder...

Snelle levering alleen in 2 delen gekomen maar dat was verder geen probleem. Goede service en verder alles top geregeld.

Aanrader!!

Goeie service, snelle levering, duidelijke uitleg en info en super prijzen!

Betaalbare TOP service

In tijden van corona vanuit België velgen en banden online besteld. Deze werden gratis aan huis geleverd en werden netjes verpakt afgeleverd binnen een week. Thanks GiVa Wheels!

Bestelling onvolledig

Ik had een bestelling van 4 velgen die ik ben gaan af halen in Goirle. Toen ik de velgen kreeg heb ik samen met een medewerker de verpakkingen gecontroleerd of alles volledig was. De bestelde zwarte ventielen zaten er niet bij en hadden ze niet meer op voorraad. Deze gingen ze opsturen maar heb nog steeds niets ontvangen (3 weken later).Gevraagde wielbouten zaten ook niet bij de bestelling maar hadden ze gelukkig wel nog op voorraad. Centreerringen waren fout dus heb ik elders opnieuw moeten kopen. Verder was er niets op aan te merken, velgen waren in orde en service was goed.

Klantgericht

Perfecte opvolging van mijn wensen

Super er prijs is goed heb nu een mooie set velgen en de montage was snel ben zeer tevrede

Super goede service

Online een set Velgen en banden besteld. Duidelijk contact gehad met Givawheels en echt kwaliteit afgeleverd alles netjes verpakt. Wielbouten waren verkeerde maat maar na contact werden deze kosteloos en de volgende dag direct verstuurt! Dit bedrijf is zeker aan te bevelen!

Tevrede en niet tevrede

Ik ben tevreden over de wielen en hoe de levering verlopen is, maar er waren geen bouten bij de wielen en de originele bouten van mijn auto zijn te kort. Nu moet ik andere bouten gaan zoeken.

Ben super geholpen via de mail en telefonisch, een aanrader

Via de site velgen uitgezocht en daarna extra info ingewonnen. Per mail en telefonisch goed advies gekregen. Ook de ontvangst en montage was goed.

Keurig afgehandeld

Wielen en banden online bested met enig advies per telefoon. Keurig op de hoogte gehouden ivm leveringsdatum en montage.

prima professioneel bedrijf

Communicatief sterk. Snelle reactie op vragen. Goede en snelle afwikkeling van opdrachten.

Mooie webshop met duidelijke informatie. Klantenservice en levering top!

Uitgebreide keuze en goede en vriendelijke service!

Zou interessant zijn als originele naafkappen ook zouden worden aangeboden.

zeer goed

correcte levering en snel

Prima zomerset (velg en band) voor een prima prijs en binnen één week!

Velgen en banden besteld die binnen één week klaar stonden om gemonteerd te worden. Prima prijs (goed en goedkoop) en prima service. Binnen een half uur stond dik blij buiten te genieten van mijn mooie set zomerbanden. Kijken en doen!

Top bedrijf. Super snelle reactie per mail, zelf in het weekend binnen een halfuur kreeg ik al een antwoord. Velgen waren keurig ingepakt op een pallet geleverd, zelf gemonteerd en direct rijden, niks mis mee.

Zeer snelle en duidelijke feedback op mijn vragen door de mensen van GiVa Wheels. Snelle levering met uitstekende prijs kwaliteitsverhouding.

Ze hebben goed geholpen met mijn Abarth.

Ziet er geweldig uit!

PRACHTIGE VELGEN

SUPER

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!