Laden reviews...
604 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen vooral snelle afhandeling, duidelijke communicatie en vriendelijk personeel. Het proces verloopt meestal vlot en transparant. De algehele ervaring wordt hoog beoordeeld. Consistentie in snelheid en heldere instructies dragen bij aan een positieve perceptie.
Gemakkelijk contact zo geregeld alles door sturen door app en klaar en wachten op antwoord gewoon top geregeld
24 June 2026
L
Bussum
Een zeer snelle behandeling en snelle reacties in het mailverkeer. We hebben gekregen waar we om vroegen dus helemaal tevreden .
24 June 2026
Majo
Staphorst
Gözde service en snelle terugkoppeling
Mehmet
Tilburg
Top, goed georganiseerd, snel met reageren gewoon goed
Raymon IJselendoorn
Kinderdijk
Zeer vriendelijk geholpen en erg snel
Martinus Toet
Den Haag
Na het invullen van de vereiste gegevens stond het geld na 3 dagen op mijn rekening
19 June 2026
Dick
Zwijndrecht
een aantal malen het document niet goed gekeurd. zou de volgorde van vragen anders opzetten met goedkeuring en ondertekening als laatste
19 June 2026
Jelle
De Knipe
Binnen 1 week is van aanvraag tot uitbetaling geregeld. Ze reageren snel en zijn super behulpzaam:)!
17 June 2026
Mer
Amsterdam
Binnen een paar dagen de extra financiële ruimte die we even nodig hebben. Prettige communicatie, korte lijnen en duidelijke informatie.
16 June 2026
E.
Amersfoort
snelle reactie, duidelijke communicatie en eenvoudige aanlevering van documenten.
15 June 2026
Ronald
Oost West en Middelbeers
The Becam team helped me with a personal loan searching for multiple lender options, their service has been nothing short of great.
12 June 2026
Carlos
Amsterdam
Mijn ervaring beschrij ik als volgt: Snelle reactie op vragen zowel telefonisch als via mail. Laagste rente en vakkundig advies
10 June 2026
Sandra
Amsterdam
Op dag 1 de aanvraag ingediend, de volgende dag de benodigde documenten aangeleverd. Op dag 3 stond het geld al op de rekening. Top geregeld!
10 June 2026
Richard Christenhusz
Hengelo
Zeer scherp, duidelijk en attent.
Roberto
Beverwijk
Mijn zoon heeft de financiering online aangevraagd. Hij was ook positief over de communicatie en de bemiddeling etc
Leen
Streefkerk
Ben super blij met Becam
Charita Bhoelai
Rotterdam
Zeer bekwaam geholpen
Gerrit
Langsingerland
Ik beveel Becam vol vertrouwen aan, alles verliep zeer goed en snel.
8 June 2026
Petra
Helmond
...
7 June 2026
AA
Ijmuiden
Werd goed geholpen nadat ik had gevraagd voor een bedrag dat ze zijde dat het eigenlijk teveel was om een rendabel te kunnen leven en terug te kunnen betalen maandelijks hebben ze me een alternatieve geboden en heb dat aangeboden.
Maurice
Oud-Beijerland
Super service
Kh
Obdam
Was een prettig contact.
Mariucia Gentile
Houten
Het ging makkelijk en snel
Roderick Kleinmoedig
Vogelwaarde
Goede ervaring, wat wel zo is dat op voorhand er wordt gekeken wat de mogelijkheden zijn qua bedrag waardoor je denkt dat dit gedaan wordt op basis van draagkracht wat uiteraard prima is. Later in het proces wordt er gezegd ja we vragen wel meer aan en zien wel wat de bank wil als maximaal bedrag. Ik snap dat die erover gaan maar wees daar duidelijk over. Was geen ding voor mij verder
4 June 2026
Jan
Gorredijk
Goede begeleiding. Altijd snel bereikbaar en goede uitleg. Bij vragen snel contact ,gelijk een medewerker aan de lijn die met je mee kijkt en de vragen goed en snel beantwoord. Al met al top.
4 June 2026
Marco
Heesch
Onze missie: Lenen toegankelijk en goedkoper maken
Bij Becam doen we het anders. Dankzij onze unieke online werkwijze en directe koppelingen met vrijwel alle gespecialiseerde kredietverstrekkers in Nederland, kunnen wij je binnen 20 minuten een vrijblijvende offerte aanbieden. Gewoon snel, veilig en op jouw moment.
Wij zijn een onafhankelijke kredietbemiddelaar met een missie: geld lenen slimmer, sneller en voordeliger maken voor iedereen in Nederland. Al sinds 2010 helpen wij consumenten en ondernemers aan de best passende lening, zonder gedoe en volledig online.
Onze kracht? We zijn geen bank. We zijn volledig zelfstandig en vergelijken leningen van vrijwel alle gespecialiseerde kredietverstrekkers. Dankzij slimme automatisering en directe koppelingen met deze aanbieders, kunnen we veelal binnen 20 minuten een scherpe, vrijblijvende offerte aanbieden.
Onder de toren 34
8302BV Emmeloord