Beste meneer Bugter, Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. Zeker gezien uw achtergrond hechten wij daar waarden aan. We zullen de tip m.b.t. het legitimatiebewijs meenemen. Op de gegevensaanlevering van de ABN hebben wij ook geen invloed. Hopenlijk wordt dat beter inderdaad. Mooi om te lezen dat u gaat verduurzamen. Hopenlijk heeft dit naast een positieve invloed op het milieu ook een positieve invloed op uw maandlasten. Team klantenservice Becam
Beste Bauke, Hartelijk bedankt voor het door u gestelde vertrouwen. Fijn dat we u van dienst mochten zijn. Team klantenservice Becam
Beste Anoniem, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier van de nieuwe auto. Team klantenservice Becam
Beste mevrouw Carolien, Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling. De banken moeten inderdaad uw financiele situatie kennen om een verantwoord krediet te kunnen verstrekken, dit zijn zij wettelijk verplicht. Wij wensen u succes met de verbouwing en vooral veel plezier van het eindresultaat. Team klantenservice Becam.
Beste Jan, Hartelijk bedankt voor het door u gestelde vertrouwen. Fijn dat wij u van dienst mochten zijn bij uw aanvraag. Team klantenservice Becam
Beste meneer Landheer, Hartelijk bedankt voor het door u gestelde vertrouwen in onze dienstverlening. Fijn dat we u van dienst mochten zijn met het samen voegen van de openstaande kredieten. Team klantenservice Becam?
Beste Jacob, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! Jammer te lezen dat de lening nodig was gezien de schade aan de auto en het onlangs beeindigen van de all risk verzekering. Fijn dat we u hiermee van dienst mochten zijn. We hopen dat het nu klaar is met de pech met de auto en u er nog heel lang van mag genieten. Team klantenservice Becam.
Beste mevrouw Dreier Gilgoor, Hartelijk bedankt voor uw vertrouwen dat wij u nogmaals van dienst mochten zijn. Hopenlijk kan de auto er na het onderhoud weer een tijd tegenaan. Wij wensen u alvast een hele fijne vakantie toe! Team klantenservice Becam
Beste Tom, Hartelijk bedankt voor deze positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier van de nieuwe auto! Team klantenservice Becam
Beste Diar, Hartelijk bedankt dat u weer opnieuw voor ons heeft gekozen! Wij wensen u veel plezier en veel veilige kilomters van de nieuwe auto. Team klantenservice Becam
Beste Nathalie, Hartelijk bedankt voor deze positieve beoordeling. Wij wensen u succes met de verbouwing en wensen u veel plezier van het eindresultaat. Team klantenservice Becam
Beste R, Gefeliciteerd met het verkrijgen van uw vaste contract. Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Ook bedankt voor het vertrouwen dat u opnieuw voor onze dienstverlening heeft gekozen. Team klantenservice Becam
Beste meneer de Jonge, Hartelijk bedankt dat u weer opnieuw voor onze dienstverlening heeft gekozen. Wij wensen u succes met de verbouwing en veel plezier van het eindresultaat. Team klantenservice Becam
Beste Omer, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Wij wensen u succes met de woningverbetering en veel plezier van het eindresultaat. Wij wensen u ook veel plezier van de nieuwe auto. Team klantenservice Becam
Beste Latoya, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Wij zijn heel blij met uw complimenten. Veel succes met uw studie de komende tijd! Team klantenservice Becam
Beste mevrouw Soerohardjo, Hartelijk bedankt voor uw mooie reactie. Wat fijn dat wij u hierbij mochten helpen! Wij wensen u heel veel plezier van de nieuwe auto en nog veel veilige kilometers toegewenst. Team klantenservice Becam
Beste K, Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel geluk in uw nieuwe woning. Succes met de verbouwing hiervan. Team klantenservice Becam
Beste meneer Wolfsen, Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel succes met de verbouwing en veel plezier van het eindresultaat. Team klantenservice Becam
Beste Gerard, Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u veel plezier van de kleine verbouwing en de nieuwe inboedel. Team klantenservice Becam
Beste Stef, Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier van de nieuwe auto. Veel veilige kilometers toegewenst! Team klantenserverice Becam
Beste Ferry, Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij denken graag met u mee, We willen graag het beste voor u. Fijn dat wij u mochten helpen besparen op uw te dure lening. Team klantenservice Becam
Originele beoordeling