Heel goed!

Super snel geregeld en heel transparant.

Meer dan tevreden

Dit word onze tweede lening via Becam en super tevreden tor nu nooit klachten gehad. Alles via online regelen ook.als extra afbetalen geen probleem. Ooit weer lening moeten gaan we weer via Becam

Alles netjes geregeld.

Heb met meerdere maatschappijen geprobeerd om een lening af te sluiten maar bij Becam hadden ze de geduld om het goed te bekijken en in goed overleg konden we de juiste lening doen . Ben er heel blij mee dat het geregeld is nu kan ik ook weer verder in mijn leven. Dank.

Keurig,duidelijk

Keurig behandeld met duidelijke uitleg over de gang van zaken.

Snel en vriendelijk afgehandeld

Mijn aanvraag snel en vriendelijk afgehandeld. Geld snel beschikbaar.

Ik ben goed geholpen.

TOP.

Een hele fijne ervaring

Vriendelijk en deskundig personeel en oplossingsgericht. Ik ben goed geholpen met de aanvraag.

Na een valse start, uiteindelijk super geholpen en duidelijke uitleg ontvangen

In eerste instantie, werd onze aanvraag afgekeurd, maar via mail en verder zonder uitleg van redenen. Dat vonden wij een beetje 'kort door de bocht' en dat voelde vreemd aan en afgedankt. Uiteindelijk de aanvraag opnieuw ingediend met telefonische toelichting, waarna e.e.a. wel in behandeling is genomen. Onze ervaring daarna is meer dan prima te noemen. Goede ondersteuning, communicatie en duidelijke uitleg, van vriendelijke medewerkers. Het aangevraagde bedrag, stond uiteindelijk binnen 2 werkdagen ca., op onze rekening.

Duidelijk in de communicatie en alles was heel snel geregeld. Zeker een positieve ervaring.

Was top

Becam is top!!!

Snelle service, duidelijk en betrouwbaar!!!

Super goede service

Goed contact

Alles ging heel goed. Fijn contact over de dingen die we nog moesten doen. Bedankt

Top.

Snel, duidelijk en toe de point. Heldere communicatie en advies.

Goed geregeld

Wel over veel schijven, beter is een vast contact persoon.

Goede en snelle overeenkomst

Alles ging vrij soepel

Becam dacht echt met ons mee, fijne ervaring.

Wij hebben een week geleden een verzoek voor een lening gedaan en dat is nu al geregeld. Becam dacht echt met ons mee, heeft met ons vriendelijk contact genomen over de stand van zaken en wat ze voor ons konden betekenen. wij hebben een erg fijne ervaring gehad.

Snel en adequaat geholpen

Fijn

Ik heb moeten bij-financieren om het huis van mijn ouders in Frankrijk verkoopklaar te krijgen en het is in rap tempo in orde gemaakt. Fijne begeleiding en afhandeling..top!

Goede en snelle opvolging! Zeer tevreden.

Er werd snel contact opgenomen, de opvolging was snel er werd meegedacht over een alternatief. Ik kan Becam van harte aanbevelen.

Goed geholpen

Ook boven de 70 moet je geld kunnen lenen.

Snel en kundig geholpen

eerlijk en daadkrachtig

Goede communicatie en duidelijke uitleg

Ik ben zeer tevreden over de behandeling van mijn kredietaanvraag. De omgevingssite is helder overzichtelijk en duidelijk. Het proces gaat transparant en 48 uur later staat het geld op je rekening. Chapeau !!!!!

Zeer klantvriendelijk en duidelijk!

Erg prettige communicatie en alles duidelijk en helder. Ook ben ik te spreken over de snelheid waarmee alles geregeld is, zeer positief!

Onder de toren 34

8302BV Emmeloord

Over Becam

Onze missie: Lenen toegankelijk en goedkoper maken Bij Becam doen we het anders. Dankzij onze unieke online werkwijze en directe koppelingen met vrijwel alle gespecialiseerde kredietverstrekkers in Nederland, kunnen wij je binnen 20 minuten een vrijblijvende offerte aanbieden. Gewoon snel, veilig en op jouw moment. Wij zijn een onafhankelijke kredietbemiddelaar met een missie: geld lenen slimmer, sneller en voordeliger maken voor iedereen in Nederland. Al sinds 2010 helpen wij consumenten en ondernemers aan de best passende lening, zonder gedoe en volledig online. Onze kracht? We zijn geen bank. We zijn volledig zelfstandig en vergelijken leningen van vrijwel alle gespecialiseerde kredietverstrekkers. Dankzij slimme automatisering en directe koppelingen met deze aanbieders, kunnen we veelal binnen 20 minuten een scherpe, vrijblijvende offerte aanbieden.