Prima service en snelle afhandeling

Goed en duidelijk geholpen

Zeer ervaren en professioneel

Perfecte snelle service

Ik ben erg vriendelijk en zeer deskundig geholpen

Goede samenwerking

Er wordt meegedacht

Toppers, heel snel!

Jullie hebben ons heel snel en goed geholpen. Dank aan de dame van het telefoongesprek.

Redelijk goed proces via de website, en daarnaast prima persoonlijke hulp

Redelijk goed proces via de website, en daarnaast prima persoonlijke hulp

Snelle reactie op verzoek

Prettig en snelle afhandelingen met voldoende informatie.

Goed en snel

Niks op aan te merken , doen wat ze beloven te doen !

Vriendelijk en doel treffend

Ik ben vriendelijk geholpen en ze zijn geduldig en behulpzaam Net precies de wensen zo als ik het wou. Aanrader

Vertrouwelijk

Snelle antwoord en altijd bereikbaar, aardige medewerkers

Snel geregeld

Online lening snel geregeld

Duidelijk en eerlijk

De dienst is duidelijk en de informatie eerlijk. De medewerkers die mij hebben gecontacteerd waren behulpzaam en vriendelijk.

Duidelijk en overzichtelijk

Prima eerste ervaring.

snel en daadkrachtig

top geregeld met weinig rompslom

Top, goede service

Gebruikersvriendelijk, tranparant

Overzichtelijke aanvraagprocedure. Goed geinformeerd in tijdens de lopende procedure.

Becam is een professionele en deskundige partij om een lening te regelen.

Becam doet zijn werk goed, ze zijn duidelijk en reageren snel. Alleen het proces met de geldverstrekker is frustrerend. Als je alle informatie hebt aangeleverd 'naar tevredenheid' van Becam, gaat de geselecteerde geldverstrekker standaard extra documenten en vragen verzinnen voor ze akkoord gaan. In mijn ervaring (2 keer) kreeg ik de lening wel, na een hoop onnodig gezeur, tijdverlies en frustratie. De eisen van verschillende geldverstrekkers verschillen ook. Als je Becam vraagt 'waarom dit nu weer', is het standaard antwoord 'dit is een eis van de bank'. Met dit slechte proces voel ik mij meer een bedelaar die blij mag zijn dat hij een lening krijgt dan een klant die men graag bedient.

Very friendly and helpful

Very fast

Snelle en duidelijke informatie, Goede contact met consultants. Ik raad wel aan.

Top!! Uitstekende hulp, elke stap wordt duidelijk uitgelegd

De goedkeuring was ongelooflijk snel. Ik ontving het geld binnen een of twee dagen en het werd overgemaakt naar mijn bankrekening. Bedankt

Prima geholpen. Wordt goed meegedacht.

Snelle beoordeling en uitboeking, ondanks complexe aanvraag

Communicatie verliep vanaf het begin prettig. Helder welke financier de beste voorwaarden en proces had gegeven een lopende Box-3 vastgoedfinanciering. Totale proces duurde nog geen 1,5 week. Enige beetje vervelende is dat er standaard “uitnodigingen” verstuurd werden met datum/tijd, vrij kort van te voren. Soms was ik niet in de gelegenheid om te schuiven in meetings.

Supersnelle service en altijd vriendelijk

Dit is de 3e keer dat we via Becam een krediet hebben aangevraagd. En dat niet voor niets. Ze beoordelen snel en koppen vlug terug wanneer er iets ontbreekt, zodat de gang er goed in blijft. Binnen een week het geld op de rekening.

Snel en klantvriendelijk

Binnen een paar dagen geregeld. Werden goed op de hoogte gehouden. Via de persoonlijke omgeving eenvoudig alle zaken door te geven en de status daarvan te volgen. Werd gebeld toen de acceptatie binnen was. Het rente percentage was 0,2% hoger dan bij Freo, maar door lange aanvraag duur daar én zeer klantonvriendelijk behandeling blij dat we voor Becam hebben gekozen!

Snel geregeld en goede klantservice

Krediet is snel geregeld en je wordt snel geholpen indien je vragen of problemen hebt.

Onder de toren 34

8302BV Emmeloord