Bureuacratisch

Na weken van aanleveren van elke gevraagde document blijft de reeks van aanvragen om informatie maar doorgaan. Uiteindelijk wordt het afgewezen ondanks prima BKR-registratie en inkomen. Begin er niet aan, het kost je een hoop tijd en leidt naar niets.

Goed en snel geregeld

Binnen 3 dagen geregeld .

Fantastisch goede service gehad

Fantastisch goede service gehad

Heel snel en goed geholpen

Het proces was duidelijk. Diverse zaken online aangeleverd. Tegelijkertijd ook bij een andere partij aangevraagd, maar Becam had alles na 1 werkdag al rond, ondanks een paar zaken die nog nageleverd moesten worden. Voordeel bij derde partij was wel dat aanleveren van zaken eenvoudiger was (via machtigingen met DigiD naar diverse instanties). Daarom net geen 10.

Goed en snel afgehandeld.

Goed en snel geholpen.

The process was really helpful, kind and professional.

BECAM was really helpful. They explained everything well and they were helpful. We are happy with the process.

Prima en snel!

Netjes geholpen.

Alhoewel ik de lening niet meer nodig had werd ik netjes geholpen.

Fijn, snel en goed geholpen

Duidelijk

Werd netjes en snel geholpen. Werden goed op de hoogte gehouden wat betreft de vorderingen van onze aangevraagde lening.

Snel geholpen

Alles ging snel. Binnen twee dagen had ik de lening binnen, nadat ik de documenten had ingeleverd. Ze zijn erg behulpzaam en begripvol.

In het kort,Becam reageert snel. Binnen 2 weken wisten we al of we een lening kreeg of niet. Bij bellen goed te woord gestaan en duidelijk.

Goed geholpen en snel en meedenkend

Alles vlot geregeld

Keurig aanlever platform, duidelijk en vlot alles afgehandeld.

Makkelijk en snel

Via Becam een aanvraag gedaan voor een persoonlijke lening, al snel kreeg ik een offerte. Via het online portaal is het zeer gemakkelijk om de juiste documenten te uploaden. Ook heb ik telefonisch contact gehad met een medewerker om mijn aanvraag te bespreken en nog wat extra informatie uitgevraagd. Binnen een paar dagen stond het bedrag om mijn rekening.

Redlijk

Gevraagde informatie digitaal aanleveren kost veel tijd en is lastig voor iemand van 68 jaar.

Prima en snel geregeld

Eenvoudig te regelen, bijna helemaal digitaal

Prima Team

Prima geholpen door Deskundige medewerkers

Snel geholpen, top.

Meedenkers en zoekt de beste lening

Snel. Altijd met goede vragen.

Top geregeld

Vanaf het eerste moment ben ik goed geholpen! Heel erg bedankt daarvoor.

Vriendelijke service

Duidelijk communicatie.Snelle service en zeer klantvriendelijk.

Hele fijne samenwerking

Zeer constructief en met begrip van en voor elkaar. Top.

Was erg gemakkelijk

Werd wel alleen allerlei vragen gesteld, maar alles voor het doel

Snel en eenvoudig TOP +++++

Alles is snel en duidelijk verlopen niks te weinig of te veel +++++

Onder de toren 34

8302BV Emmeloord