Duidelijke en vlotte communicatie.

Komen met diverse voorstellen van banken en denken mee welke het beste bij jou situatie past.

Een hele snelle service en personeel is zeer behulpzaam i.v.m. aanvraag.

Goede ervaring, zullen uw bedrijf aanbevelen.

Fantastische dienstverlening heel snel luisteren goed en gaan dan kijken welke bank beste aansluit

Helder in de procedure

Goed bereikbaar en snelle reacties en deskundigheid

Goed bereikbaar en snelle reacties en deskundigheid .

Vriendelijk naar de klant

Een duidelijk gesprek gehad

Heel professioneel

Mijn kredietaanvraag is heel snel en professioneel afgehandeld. Ook op vervolgvragen kwam snel antwoord. Bedankt, fijn weekend

Snelle handeling

Heel snel verlopen. Echte aanrader.

Snel geregeld.

Alles kan digitaal aangeleverd worden best wel fijn.

Beste aanbod en persoonlijke communicatie

Becam had niet alleen het beste aanbod (enkele procenten lagere rente) maar was ook veel specifieker in hun vragen en onderzoek.

Geweldig, snel en verantwoord

Zoals in de titel.. Geweldig, snel en verantwoord.. Men kijkt goed of de extra lening past binnen het huidige budget..

Hulpvaardig en veel geduld

Eindelijk toch gelukt om door de harrewar en moeilijke dingen heen te worstelen. Fijn dat het op toch nog korte termijn gelukt is

Snelle, goede en duidelijke informatie

Makkelijk online alles aanleveren, directe communicatie en hulp als dat nodig is.

Snel geholpen ervaren deskundigen

Super vriendelijke mensen

Fijn als er met je mee wordt gedacht en super vriendelijke mensen!

Prima en snel geregeld

Prima service en snel geregeld

Goed geholpen

Ervaring was zeer goed, ik kreeg de lening snel en de manier van communiceren was makkelijk en soepel.

keurig en snel alles geregeld

Keurig en netjes geregeld ,ook de bel afspraak was prima, een stukje persoonlijk contact waardeer ik zeer

Alles vlot geregeld

Vlot geregeld en goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Ik werd de hele tijd goed ok de hoogte gehouden over het proces, telefonisch dan wel via de mail.

Duidelijk uitleg en goed contact

Snel alles geregeld en wat niet duidelijk was werd door de vriendelijke medewerker snel verklaard

Goed geholpen

Goed geholpen en begeleid. Bemiddelend opgesteld in het proces. Verder dienstverlenend opgesteld zonder druk uit te oefenen.

Snel en nauwkeurig

Keurige service, het contact verliep vlotjes en het was binnen no-time geregeld. Wat mij vooral aansprak was de doorlooptijd t.a.v. andere aanbieders. Alles was binnen een paar dagen geregeld. Daarnaast plant Becam ook een belafspraak in om alles met je door te nemen.

Super, snel en adequaat.

Was een klein probleem met fout in e-mail welke gelijk en snel werd opgelost. Was overzichtelijk duidelijk en goede informatie.

Uitermate klantvriendelijk

Ik had veel moeite met aanleveren gevraagde documenten, maar door de uiterst vriendelijke en geduldige medewerkers is alles goed gekomen.

Onder de toren 34

8302BV Emmeloord