Snelle reactie en vlotte afhandeling

Snel een passende offerte gekregen en vervolgens kan alles online verder in “mijn omgeving” afgerond worden. Keurig via de mail op de hoogte gehouden van de status van de aanvraag.

Top Servises

Zijn doen alles jouw te hulpen, echt earlijk ,en zeer goed mensen

Deskundige advies, meedenkend en erg vriendelijk. Ben blij dat ik ze ben tegengekomen op internet en ze heb geschreven en gesproken. Kan ze alleen maar adviseren.

Heel erg goed

Heel vriendelijk en goed in hun werk

Goed geholpen

Ik werd goed geholpen, als ik vragen had werden die juist en snel beantwoord.

Prima, snel en gemakkelijk

Elke keer weer snel en makkelijk afgehandeld. Prima service!

Snel en goed

Zeer behulpzame medewerkers

Goede en snelle service

Binnen een week van aanvragen naar geld op de rekening

Ik was heel blij met de help van Becam medewerkers zijn goed helpen.

Zeer duidelijke en deskundige begeleiding in het aanvraagproces

Zeer duidelijke en deskundige begeleiding in het aanvraagproces. Duidelijke communicatie en professionele terugkoppeling.

Goed geregeld

Snel, makelijker betrouwbaar en vriendelijke

Ik heb binnen drie werkdagen aangevraagd, alle benodigde documenten gestuurd, snel geregeld, zich tevreden mee.

Betrouwbare partner voor particuliere leningen

Wat een topservice! Alles rond mijn lening werd snel en zorgvuldig geregeld. Altijd bereikbaar voor vragen en heel betrouwbaar. Dankjewel BECAM ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Betrouwbaar, transparant en absoluut aan te raden.

Helemaal perfect

Snelle afhandeling van het geheel

Snel en makkelijk

Goed geholpen makkelijk aan te vragen

We zijn heel tevreden met de service, die heel klantgericht, vriendelijk, duidelijk en heel snel is.

Uitstekend!!!

De mensen bij Becam zijn begripvol en zullen nooit zich negatief uitlaten hoe of waarom men een lening aanvraagd. Ze helpen uitstekend. Onze complimenten Becam.

Snelle en uitstekende service

Vriendelijke en snelle service, zonder al te veel poespas en een heldere duidelijke online omgeving

Heel le

Makkelijke werkwijze

Duidelijke site Notificaties via SMS en mail als er iets veranderd Snelle reactie

Te laat en weinig info.

Ervaring dat er weinig personeel tijdelijk vakantietijd.

Soepel verloop

Erg duidelijk wat er nodig was aan papierwerk. Netjes bericht als er nog wat aangepast moest worden. Over algemeen soepel verlopen en bij vragen altijd snel en vriendelijk geholpen.

Het gaat snel is betrouwbaar. Had al een lening lopen en hier nooit gedoe over gehad.

Een dikke voldoende voor de medewerkers Becam!

Vanaf eerste contact tot en met afhandeling, snel, accuraat, professioneel en zeer klantvriendelijke geholpen.

goed geholpen

vriendelijke bediening en goed geholpen dankjewel

Onder de toren 34

8302BV Emmeloord