Hele goede service

Het was snel geregeld en ook makkelijk je vult de papieren in stuurt op wat ze nodig hebben en binnen 2 dagen vaak is het goed gekeurd en ontvang je het geld.

Prima bank

Met je juiste service

Uitstekende service

Super service

Goede ervaring

alles snel en gemakkelijk geregeld

Heel snel en perfect geholpen

Ik kreeg een lijst van verplichte items die ik moest invullen en werd ook een dag later gebeld of het allemaal lukte. Vervolgens heel snel in contact gebracht met een voor mij geschikte bank. Perfect afgehandeld.

Thorough guidance with constant feedback

Very helpful customer service from the start of the application process to its successful conclusion!

Snel geregeld

Na enkele gerichte aanvullende vragen, snel geregeld

Geweldig Service

Niet te bevatten , zo netjes respectvol en snel afgehandeld !

Snelle goede service en vriendelijke snel contact met de telefoon

Goed geholpen door becam snel en vakkundig te woord gestaan hrbbhier goede ervaring mee

Super geregeld

Xxx

Aanvrager ging soepel

Lening verliep heel snel

Zeerv Prettig

Zeer Prettig

Goed geholpen

Als ik nog eens ooit moet aanvragen zou ik nog eens doen vriendelijke personen

Snel en meedekend

Duidelijk, makkelijk en snel.

Grondig en snel

Prima dat er grondig wordt gekeken of de gevraagde lening wel financieel verantwoord is. Na goedkeuring stond het bedrag snel op mijn rekening.

Snel geregeld!

Na de aanvraag werd er snel contact opgenomen en het hele proces was snel afgewikkeld. Prima geregeld!

Ontzettend fijne ervaring!

Ontzettend fijne mensen die je alles duidelijk uitleggen en meedenken! Zeker een aanradertje!

Er werd gezocht naar een passende lening,en er werd mee gedacht

Vriendelijke medewerkers en snelle afhandeling.

Goed geholpen

Verschillende opties ontvangen voor lening om verbouwing te bekostingen. Portaal werkt fijn om alle documenten aan te leveren om uiteindelijk een akkoord te krijgen van krediet verstrekker.

Zeer goede ervaring

Ik ben goed en snel geholpen door Becam.

Vriendelijk en behulpzaam

Snelle afhandeling

Aanvraag duurde wel even

Snelle service. Duidelijke mails en toelichting en een Snelle afwikkeling.

Goed, duidelijk en correct geregeld.

Goed, duidelijk en correct geregeld, al mijn vragen werden goed, duidelijk, correct en uitgebreid beantwoord.

Onder de toren 34

8302BV Emmeloord