supersnelle service, afhandeling naar wens

Prima. Binnen een paar werkdagen was alles geregeld.

Snel en anoniem

bij het oversluiten van meerdere leningen perfect geholpen. Duidelijke communicatie. Vlot geregeld. Gewoon perfect.

Ik ben heel goed geholpen

Mijn aanvraag heeft wel iets langer geduurd dan gebruikelijk, maar ben ik wel goed door Becam geholpen.

Als zelfstandig ondernemer is het voor mij nagenoeg onmogelijk om iets te lenen. Dit terwijl mijn man gewoon een vast contract heeft met goed inkomen. Bij Becam is het allemaal wel te regelen. Duidelijke site, werkt makkelijk en overzichtelijk. Zeer tevreden, snelle afhandeling ook!

Professioneel, meedenkend en actief.

Goed gevoel bij behandeling van mijn aanvraag. Goed meegedacht over mogelijkheden. Professioneel en empatisch afgehandeld.

Tevreden

Goed geholpen

Financiering goed en snel geregeld

Financiering goed en snel geregeld en een scherpe rente. Met name de chatfunctie van Becam werkt prima, de medewerkers reageren vlot.

snel, professionele organisatie, duidelijk

Positief, snel, nauwkeurig en pro actief

We zijn netjes geholpen erg blij mee

Zeer goed, en vriendelijk geholpen.

Topservice

Goede service en goede uitleg

De app is ook perfect en de snelheid is ook uitstekend

Prima service.

Snelle, vriendelijke service

Mijn aanvraag is erg snel en naar alle tevredenheid afgehandeld.

Zeer tevreden over de afhandeling

Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden over Becam. Wij konden met alle vragen bij hen terecht en kregen de juiste hulp en antwoorden op onze vragen. Wie wij ook aan de telefoon kregen, ze zijn zeer vriendelijk en behulpzaam geweest bij het afsluiten van onze lening.

Goede service!!

Hele goede bereikbaarheid en duidelijke uitleg. Ze komen goed hun afspraken na. Ook hele prettige chatgesprekken.

goede service, vriendelijk personeel

Duidelijke communicatie, vriendelijk en behulpzaam personeel. Lening was daarnaast ook snel geregeld

was goed en efficient

duidelijk afspraken en uitleg.

Een vriendelijke, duidelijke en behulpzame Dienstverlener

Er wordt best veel info gevraagd. En als er vragen zijn word je vriendelijk en duidelijk geholpen.

over het algemeen goed

De afhandeling van de aanvraag is soepel verlopen echter de verwerkingstijd van geldopnames van het doorlopend krediet zou wel wat sneller mogen gaan, moet toch mogelijk zijn binnen 24 uur of nog beter instant en geen 2-3 werkdagen

Alleen jammer dat zo lang geduurt heeft

Professioneel!

Wij hebben al jaren ervaring met de mensen die werken bij nr7finance. Iedere keer weer een oplossing op maat die wordt aangeboden, erg fijn!

Duidelijk, geen kleine lettertjes en gemakkelijk te regelen

zoe vo eg ice antwoord

Uitstekend!

Uitstekend!

Prima dienstverlening.

Deskundige professionals. Snelle en adequate reacties. Uitstekend advies en hulp.

Onder de toren 34

8302BV Emmeloord