Aanvraag professioneel en snel geregeld.

Onze aanvraag is professioneel en snel geregeld. Personeel was zeer klantvriendelijk. Binnen een week was onze aanvraag door hun afgehandeld.

Er werd wel veel informatie gevraagd maar logisch want niet iedere klant heeft een goed zicht op de eigen financiële situatie en mogelijkheden. Voorkomen moet worden dat een klant in de problemen komt.

gewoon top

Snel en klantvriendelijk

Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel dat op alle vragen antwoord weet

Duidelijk, vriendelijk en klant gericht

Duidelijke communicatie en zeer vriendelijk. Werd goed gekeken naar persoonlijke situatie, dit geef een goed vertrouwd gevoel.

plezierig

Na de aanvraag werd alles snel in werking gesteld. binnen 3 dagen was de aanvraag goedgekeurd.

correct en netjes

Dhr Heeringa en zijn team heeft alles gedaan om mijn gevraagde lening de realiseren binnen een snel tijdsbestek. een en al lof voor het team

Er moeten veel papieren aangeleverd worden, maar dan word er snel actie ondernomen. Alles met elkaar binnen 5 dagen stond het geld op de bank.

Persoonlijk

ik heb echt een persoonlijk gevoel bij Becam, eenieder die ik of persoonlijk of via de mail gesproken of contact heb gehad,allemaal even vriendelijk en duidelijk in de communicatie. Zeer prettig ervaren zo en in de online omgeving werkt ook prima,overzichtelijk en duidelijk. Geeft mij een goed gevoel dat ik met mijn product op het juiste adres ben.

Snel geholpen

Wat ging dit soepel en snel, ze belde nog of alles duidelijk was maar alles was er al! Denken prima mee!

Prima en snelle service verlening

Hetzelfde als hierboven

Uiterst vriendelijk personeel aan de telefoon, erg snel via mijn becam.

Zeer deskundig en snelle afhandeling van de aanvraag. Telefonisch goed te bereiken, geen lange wachttijden aan de telefoon.

Prima geregeld weer!

Goed..

Geweldige

geweldige service. Nemen de tijd voor je vragen en leggen alles goed uit

Super snel gereld en duidelijke vragen met uitleg.

Super.

Zeer goed!

Accuraat en snelle werkwijze. Zeer tevreden!

geweldig

goeie en snelle behandeling

Mijn mening voor Becam..super goed zowel behandeling en afhandeling perfect en zeer klant vriendelij

Zeer klant vriendelijk behandeling en afhandeling was perfect zeer tevreden

Fast answers and service

They made sure all of our documents were correct and comply with the bank requirements. Whenever we had answers about our procedure they answered us fast and friendly.

Prima geholpen

Prima geholpen met het doorlopen van de aanvraag. Becam heeft goed geanticipeerd op onduidelijke zaken.

Hulpvaardig en snel

Vriendelijke adviseurs en snelle verwerking. Goed meegedacht.

Snel, secuur en makkelijk toegankelijk

Zeer goede ervaring. De omgeving voor het uploaden van gegevens is snel en overzichtelijk. Ik heb 2x contact gehad via de chat, ook zeer snel antwoord op mijn vragen. De uitbetaling van het bedrag was sneller dan verwacht!

Zeer netjes geholpen.

Alles wordt goed uitgelegd. Ik had mijn gegevens niet compleet, dit was voor mij onduidelijk. Er is diverse keren terug gebeld en uitleg gegeven wat ik moest doen en nog nodig had. Verder een zeer snelle afhandeling. Prettig om zaken mee te doen.

Rustig afhandeling zaken

NIets is verplicht alles volgens regels ben tevreden

Onder de toren 34

8302BV Emmeloord