Transparant en deskundig.

Goede controle en eerlijk naar de klant.

Uitstekende service

De service is goed en vlot.

Snel geholpen naar een mailtje

Dudielijke oplossing van probleem en deskundig persoon aan telefoon

Vlot duidelijk en simpel geregeld

Gewoon goed

Goede service klantvriendelijk en vlotte betaling

Snelle goede service

Becam is goed bereikbaar en de medewerkers zijn kundig en vriendelijk. Alles was zeer snel en eenvoudig geregeld.

Snelle service, weet heel snel wat de mogelijkheden zijn.

Vriendelijke medewerker en duidelijk bij vragen

(zeer) Goede ervaring met het contact via de telefoon en de chat. Vriendelijk, duidelijk, meedenkend. Wat beter kan is de website voor de aanvraag, die is wel eenvoudig in gebruik, maar ik miste een indicatie/planning wanneer de verschillende documenten van de aanvraag zullen worden behandeld, plus informatie over hoe om te gaan met meerdere offertes als je er een al hebt ingevuld. Alles bij elkaar was de lening in iets meer dan 1 week geregeld. Ik kan Becam zeker aanraden.

altijd behulpzaam met de documenten

altijd behulpzaam met de documenten en keurige behandeling.

Perfecte service

Uitstekende ervaring

Zeer behulpzaam

Ik ben erg goed geholpen!! Medewerkers zijn kundig, behulpzaam, duidelijk en denken met je mee.

Supersnel en goed geregeld

Alleen alle documenten uploaden en verder wordt alles geregeld.

Applaus voor Marco Reinhard

Na alle stukken te hebben geüpload bij Becam liet de geldverstrekker weten dat een krediet niet mogelijk zou zijn .. wat voor ons erg onlogisch was en had gemaild met Becam Dit heeft Marco Reinhard opgepakt en flink zijn nek voor ons uitgestoken Waardoor de zelfde geldverstrekker uiteindelijk toch een krediet verlengde Nogmaals bedankt Marco Reinhard 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

snel contact, moeizame communicatie betreffende aanvraagvoorwaarden

bij verbeterde toelichting waar de informatie inzake de voorwaarden te verkrijgen zijn, kan een hoop verwarring en ergenis worden voorkomen.

Uitstekende service en ondersteuning

Aanvragen ging heel snel. Duidelijke communicatie van Becam maakt het gemakkelijk om de gevraagde documenten te uploaden.

Goeie service

Gewoon goed, alles was duidelijk en wat niet duidelijk was werd netjes uitgelegd

heel goed

heel goed geregeld en snel heel goed

Prima geregeld

Vanaf de aanvraag goed geholpen en geadviseerd.

snel, efficiënt en komen afspraak na.

uitstekend

De werkwijze is goed toegesneden m.b.t. de klant situatie.

Men werkt via een upload systeem met standaard reacties. Dit werkt goed, maar soms is het ook onduidelijk. in dat geval moet men zelf een reactie ingeven bij Becam. Dit gebeurt zeker als de klant open is over de eigen situatie. openheid is dan ook het devies wat mij betreft richting Becam, dan wordt moeite d=gedaan om alles goed te regelen.

Waar anderen problemen zien, ziet Becam mogelijkheden

Start leentraject: snelle en duidelijke communicatie denken mee, kijken naar mogelijkheden en zien kansen er zijn geen problemen, maar uitdagingen Becam is bereid zich voor je in te spannen. Het gewenste bedrag kunnen lenen, zelfs meer was mogelijk Je moet wel de benodigde gegevens aanleveren(wat nodig is, staat goed omschreven), soms is er aanvullende informatie nodig om het doel te bereiken wat je wil halen. De gestelde vragen zijn reële vragen welke een bank nodig heeft om een goede beslissing te nemen en als je dat snel doet, staat het geld snel op de rekening.

Goed en snel geregeld

Als je alles op orde heeft is het zo geregeld. Chat functie is ook erg goed.

in relatief weinig tijd een beoordeling

wel veel papierwerk. en af en toe nog eens opsturen omdat het is afgewezen. de papierwinkel kan echter wel duidelijker naar de klant toe. verder was de communicatie goed, geen probleem.

ben zeer goed en deskundig geholpen

mijn niet geheel standaard aanvraag is nouwgwzet behandeld en met goed gevolg afgesloten

Zeer vriendelijk en goed geregeld

Alles netjes en correct geregeld. Zeer vriendelijk en bekwaam. Zeker een aanrader.

Onder de toren 34

8302BV Emmeloord