Zeer fijn om zaken mee te doen

Duidelijk snel en zeer vriendelijke dames aan de telefoon

zeer bekwaam vriendelijk goed geholpen dankje wel

Goed en snel geregeld.

Vanaf de aanvraag van de offerte tot aan de uitbetaling zat iets meer dan een week. Alle documenten zijn eenvoudig aan te leveren. Ook vanuit Becam een snelle reactie en verwerking, wanneer extra documenten nodig zijn. Wij zijn tot op heden zeer tevreden en wij raden Becam zeker aan.

Vriendelijke en meedenkende medewerkers

Online de benodigde papieren invullen en snelle reacties van de medewerkers. Top.!!

Goed geholpen en snelle reactie.

Snel, duidelijk en een goed aanbod qua rente

Niks op aan te merken!

Prima ervaring

Goede communicatie.

Behulpzaam en duidelijk

Zowel de mensen als op de chat als aan de telefoon zijn onwijs prettig in de omgang. De eerste heb ik echt gestalkt met elk onbenullig vraagje en altijd was er tijd en moeite voor een duidelijk en vriendelijk antwoord.

Er wordt adequaat gereageerd op stukken en vragen. Helpdesk is wel vaak tijdelijk niet bereikbaar.

top

goed en snel regeld

Goeie servive

Goeie service en snelle afhandeling

Snelle en duidelijke dienstverlener

Duidelijke website, goede uploadfunctie en snelle doorlooptijden.

Netjes te woord gestaan en vriendelijk

Bij vragen netjes en snel antwoord. Andersom van hun kant ook.

Super goed geholpen

Ben erg goed geholpen en alle vragen werden goed behandelt

Alles in nog geen week geregeld.

Eenvoudig en fijne begeleiding

Alles is duidelijk en bij vragen snelle reactie

Goed geholpen,goede uitleg en afhandeling

Heb heel goede ervaringen

Werd erg vriendelijk geholpen. Denk ook mee. Ik heb een fijne ervaring ondanks onze ellende

Goed.

Duidelijke en transparant Communicatie .

Goede afhandeling van mijn vraag met een adequaat aanbod

Snel een adequaat aanbod ontvangen . Verstrekken van opgevraagde informatie verloopt soepel

Goede en snelle service

Goede telefonisch support

vriendelijke mensen

je krijgt wel steeds met meerdere medewerkers te maken maar ze proberen allemaal het zo goed mogelijk te op te lossen

Zeer snelle afhandeling

Alles super, alleen jammer dat het ene digitale document wel goedgekeurd word maar de andere niet.

Onder de toren 34

8302BV Emmeloord