Goede en snelle afwikkeling.

Goede snelle service en afwikkeling.

We zijn geweldig geholpen

De zelfde dag nog terug gebeld, en alles in een paar dagen alles heel goed geregeld klasse.

Goede begeleiding

Supersnelle afhandeling

prettig

geven niet op

snel, vakkundig, adequaat en accuraat

In korte tijd snel en effectief een over-sluiting kunnen regelen.

Goede en snelle afhandeling.

Vriendelijk en kundig bedrijf

De medewerkers denken/kijken graag met je mee wat voor jou de beste lening/krediet is. Toen bleek dat de rente na de offertedatum omlaag was gegaan, stelde zij alles in het werk om mij die rente nog te laten krijgen. Dat is ook gelukt.

Goede en snelle service. Heldere communicatie.

Goede en snelle service. Heldere communicatie.

accuraat, snel en adaequaat!

accuraat, snel en adaequaat!

snel geholpen

soms wat verwarend met documenten maar uit eindelijk goed gekomen supper geholpen en voral alles erg snel bedankt

Correcte behandeling.

Vragen werden heel duidelijk en eenduidig gesteld.

prima dienstverlening, snel geregeld

Becam informeert goed, reageert snel en betaalt vlot. Wat beter mag is de online omgeving, slechte vormgeving! Chat functie is overigens uitstekend, ook op dat punt prima dienstverlening.

Heel goed, prettig geholpen zowel via chat als snel antwoord op mail.

Snel, vriendelijk en behulpzaam

Ik ben snel geholpen door vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Prima en snel

Na het informeren van de mogelijkheden, ging het daarna behoorlijk vlot. Prima ondersteuning bij eventuele vraagstukken

Goede service en perfect behandeld

Goed geluisterd naar de vraag en goed en snel mee gehandeld

Top 10

we hebben Becam ervaard als, Attent, kijkt mee , beoordeel snel, keert snel uit. Een woord. Top!

Snel behandeld

Met profesionalism en snelheid behandeld , dat komt ook een deel van de digitaal werk . dank voor alles.

Mijn ervaring met Becam is dat ze oplettend zijn zodat je alle gevraagde gegevens ook juist door gaat geven. En dat is fantastisch,zo zijn er achteraf ook nooit meer misverstanden. Dus je wordt als client geweldig geholpen, daarnaast zoeken ze voor de client de meest gunstige financierder. Kortom wij kunnen Becam bij iedereen aanbevelen.

Duidelijke website met een snelle afhandeling en uitbetaling.

Uitstekend!

Makkelijk, snel en overzichtelijk

Prima en snel geholpen Tarieven zijn zeer concurrerend

Ik werd netjes en vriendelijk geholpen

Ik werd erg goed geholpen

Snelle en duidelijke service

Snelle en duidelijke dienstverlening. Werd goed te woord gestaan.

Onder de toren 34

8302BV Emmeloord