Goed, snel en makkelijk.

Goed en gemakkelijk contact met snelle afhandeling.

Super service

Snelle reactie en snelle afhandeling.

Perfecte en snelle levering en afhandeling

Makkelijk toegankelijk, snelle reactie op vragen. Uitstekend service

Goed snel geholpen echt top

Na wat papier werk is het goed en snel geregeld

prettige samenwerking

Makkelijk in contacten,vriendelijke medewerkers die je kundig antwoord geven.

Duidelijk voldoende info en advies

Duurde wat langer om alles te regelen, maar is goed.. Zeker it veiligheid overwegingen

Vriendelijk, snel en efficient.

Simpel, snel en zonder veel phoeha

Zeer snelle acties ondernomen en weinig moeilijkheden ondervonden dus een uiterst effectieve service.

snelle service

Ik schrok eerst van de hoeveelheid documenten dat ik moest aanleveren. Op het moment dat ik de documenten had geüpload kreeg ik snel reacties en werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang en redenen waarom bepaalde documenten nog net goed waren

Prima en zeer vriendelijk geholpen. Redelijk snel antwoord op vragen.

Ik heb het contact als zeer vriendelijk en meewerkend ervaren. Het meerendeel gaat via chat online, maar ook het telefonische contact was goed en menselijk. Geen zakelijk geneuzel, zoals tegenwoordig veel bedrijven handelen. Kortom , prima!!

Zoals altijd. Duidelijk en eenvoudig

Dit is niet de eerste keer dat ik een financiering afsluit via Becam. En dat heeft een reden. :-)

prima duidelijk snelle actie

Ik ben erg blij mijn financiën op een rij gezet lopende leningen afbetaald Het was snel geregeld met vriendelijke medewerkers

Alles uitstekend geregeld!

Snelle en duidelijke dienstverlening

Prima service, duidelijke instructies.

Van begin tot einde goed geregeld. Klant vriendelijke. Super

Prettig en geduldig contact.

Ondanks de verstreken tijd werd er toch steeds een offerte aangeboden met de laagste rente. Erg behulpzaam bij het uploaden van documenten.

Snel, respectvol en creatief

Mijn financieringsaanvrage was geen hamerstuk, maar wel verantwoord . Ik ben door middel van een soort “ lender of last resort” - oplossing en op een alternatieve wijze op maat geholpen.

snel en vakkundig

zeer goede ervaring snel en goed geholpen

Behulpzaam, goed advies, snel handelen

Prettig, vriendelijk, vrijblijvend

Goede en snelle afwikkeling.

Goede snelle service en afwikkeling.

We zijn geweldig geholpen

De zelfde dag nog terug gebeld, en alles in een paar dagen alles heel goed geregeld klasse.

Goede begeleiding

Supersnelle afhandeling

prettig

geven niet op

Onder de toren 34

8302BV Emmeloord

Over Becam

Onze missie: Lenen toegankelijk en goedkoper maken Bij Becam doen we het anders. Dankzij onze unieke online werkwijze en directe koppelingen met vrijwel alle gespecialiseerde kredietverstrekkers in Nederland, kunnen wij je binnen 20 minuten een vrijblijvende offerte aanbieden. Gewoon snel, veilig en op jouw moment. Wij zijn een onafhankelijke kredietbemiddelaar met een missie: geld lenen slimmer, sneller en voordeliger maken voor iedereen in Nederland. Al sinds 2010 helpen wij consumenten en ondernemers aan de best passende lening, zonder gedoe en volledig online. Onze kracht? We zijn geen bank. We zijn volledig zelfstandig en vergelijken leningen van vrijwel alle gespecialiseerde kredietverstrekkers. Dankzij slimme automatisering en directe koppelingen met deze aanbieders, kunnen we veelal binnen 20 minuten een scherpe, vrijblijvende offerte aanbieden.