Duidelijk en goede service

Ben goed geholpen. Goede service en zeer vriendelijk.

Prima service met af en toe haperende chat

Goede ervaring, goede service, vriendelijke mensen, af en toe was het chatverkeer niet helemaal goed.

Snel, accuraat en efficient

Het ging snel, bijzonder efficient en geheel niet moeilijk om documenten aan te leveren

Professioneel, snel en klantvriendelijk

Door de “ mijn omgeving” is het overzichtelijk en eenvoudig om de aanvraag te voltooien.

De ultieme dienstverlening

Snel, efficiënt, no-nonsense. Super service!

Goede service en online omgeving top

Becam heeft goede service, duidelijke en overzichtelijke online toegang. Binnen 48 uur was alles geregeld.

Snel geregeld

Invullen papieren wat onduidelijk maar super afgehandeld

snelle behandeling wordt waar gemaakt

Binnen 10 min.iemand aan de telefoon na aanvraag. Met andere optie die voor ons voordeliger was. Dat noemen ze meedenken

Snel en duidelijk

Goede site met duidelijke instructies. Over de voortgang van de aan te leveren stukken wordt goed gecommuniceerd.

snel en helder

alles snel, duidelijk en helder afgehandeld. bedankt

Snel antwoord en héél snel uitbetaald.. Gewoon top

Alles heel duidelijk uitgelegd en een prima en heel vriendelijke service, mijn complimenten.

Van het begin tot het eind ben ik zeer tevreden met de gang van zaken zoals Becam haar service verleend. Uitstekende service gehad via de chatservice en al mijn vragen waren direct, duidelijk en zeer vriendelijk beantwoord.

prima service

snel bereikbaar en goed advies

Overzichtelijk en goede service

Binnen 1 week was alles geregeld en zijn al onze lasten door hun overgenomen.

snelle afhandeling

snelle afhandeling en prima informatie wat voor mij van belang is

Toppie ben goed en snel gehoplen

Ik ben binnen een week geholpen toppie.

Lang moeten wachten en al vanaf april dit jaar bezig om iets te vinden die mij konden helpen... Becam heeft alles op alles gezet om het te regelen... Het was een hele goede ervaring... En de service was buitengewoon... Heel vriendelijk en service gericht...

Meer dan uitstekend.

Alles supersnel en netjes geregeld. Elke vraag werd snel en zorgvuldig behandeld en beantwoord. Echt super.

Altijd vriendelijk te woord gestaan. Zeer kundig advies. Snelle afhandeling van zaken. Ben zeer tevreden

Snel en meedenkend om alles te laten slagen

Stapgewijs

Prima. Alles ging stapgewijs, ook bij digitaal aanleveren van de documenten en kon altijd terecht met vragen die snel beantwoord werden.

Supersnel geregeld

Was heel snel geregeld geld was er eerder dan het bericht van becam. Al druk bezig met mijn woning verbeteren.

Super geholpen

Ik ben zo goed geholpen. Ik kon zo vaak bellen als ik wilde en de Persoonlijke lening was zo geregeld. Online was heel goed te doen. Ik ben super tevreden. Alles was heel duidelijk en bovenal de medewerkers waren zo vriendelijk en deskundig!!! Mijn dank voor alles

Goede en duidelijke begeleiding, snelle reacties op de in te sturen documentatie.

Onder de toren 34

8302BV Emmeloord

Over Becam

Onze missie: Lenen toegankelijk en goedkoper maken Bij Becam doen we het anders. Dankzij onze unieke online werkwijze en directe koppelingen met vrijwel alle gespecialiseerde kredietverstrekkers in Nederland, kunnen wij je binnen 20 minuten een vrijblijvende offerte aanbieden. Gewoon snel, veilig en op jouw moment. Wij zijn een onafhankelijke kredietbemiddelaar met een missie: geld lenen slimmer, sneller en voordeliger maken voor iedereen in Nederland. Al sinds 2010 helpen wij consumenten en ondernemers aan de best passende lening, zonder gedoe en volledig online. Onze kracht? We zijn geen bank. We zijn volledig zelfstandig en vergelijken leningen van vrijwel alle gespecialiseerde kredietverstrekkers. Dankzij slimme automatisering en directe koppelingen met deze aanbieders, kunnen we veelal binnen 20 minuten een scherpe, vrijblijvende offerte aanbieden.