ondanks mijn digitale handicap prima geholpen

zie boven

Zeer rap geregeld

Alles snel online geregeld en bij vragen vriendelijk en duidelijk telefonisch te woord gestaan

snel en goed geregeld

snel en goed geregeld

goede duidelijke serviceverlening

er wordt met je meegedacht en suggesties gegeven hoe verder te gaan

Goed geholpen & service ook OK, zowel via mail als via de telefoon

Geweldig!!!

Prima service. Klantvriendelijk. Deskundig. Bravo!

Professionele aanpak. Snel en duidelijk

Ik ben goed geholpen met de oversluiten van mijn krediet, aantrekkelijk rente en snel afgehandeld,

direct, snel contact. klantgericht

aanvraag verliep,ondanks wat extra zaken te regelen, klantgericht en constructief in oplossen/meedenken.

Ik vond het hélemaal geweldig geregeld!

Lekker snel geregeld en supervriendelijke klantenservice!

in 1 woord geweldig

Het is allemaal heel duidelijk vanaf het internet tot aan het telefonisch contact van de medewerkers. Ze denken mee en versnellen zo de aanvraag. Ben heel erg tevreden

Vriendelijke mensen, alle tijd en begrip.

De gehele procedure nam weinig tijd in beslag en is naar volle tevredenheid afgewerkt. Wel zijn er een paar verbeterpunten: De gevraagde documentatie om te uploaden verschillen nog wel eens in naamgeving met de reeds verstrekte informatie. Ook is de nummering van de documenten niet altijd in lijn met de verwachtingen. Al met al zeker geen groot probleem, maar veroorzaakt wel wat vertraging en extra tijd voor alle betrokkenen. Alle lof voor de medewerkers, gaven duidelijke instructies.

Prima en snelle dienstverlening

Aanvraag gedaan en binnen 5 werkdagen geld op mijn rekening. Uploaden documenten gaat makkelijk en de terugkoppeling als een nieuwe fase is bereikt is fijn.

Snelle en correcte afhandeling van een aanvraag

Nadat ik een aanvraag heb ingediend werd er snel contact opgenomen en vanaf dat moment is het heel snel gegaan er werd goed gereageerd op mijn vragen en het e.e.a. verduidelijkt. Ze denken echt met je mee en zijn eerlijk over de kansen en mogelijkheden, nadat er aanvullende informatie gevraagd werd en ik alles aangeleverd had kwam er snel goedkeuring en binnen 24 uur werd alles uitbetaald zoals beloofd.

gewelding service

alles werd duidelijk uitgelegd

Snelle afhandeling en informatie

De aanvraag en behandeling liepen soepel. De aanvullende vragen en wijzigingen werden we over gebeld en via de chat makkelijk gevoerd.. Het serviceteam waaronder Tjalling zeer vriendelijk en behulpzaam . Top

zeer positief

ik werd vakkundig en keurig netjes geholpen prettige en vakbekwame medewerkers

Duidelijk en snel

Super klantvriendelijk en behulpzaam. Er word snel gehandeld.

snel en deskundig

Deskundig personeel en snelle reactie op vragen goed bereikbaar per telefoon persoonlijke benadering

Ik ben goed geholpen door de medewerker die mij belde of alles naar wens was zodoende binnen enkele dagen mijn huidige lening overgesloten naar een lagere rente. Top service!

Goede service zeer klant vriendelijke medewerkers.

Vanuit onze kant duurde het erg lang maar hun hadden erg veel geduld :)

Geweldig wat een service!!!!

In een woord TOP. Afwikkeling binnen 3 dagen en netjes te woord gestaan. Alles zelf online kunnen regelen en daar waar nodig ondersteuning.

Vriendelijke medewerkers die alles voor je uitzoeken dat het toch lukt

Uitstekend!

Prima ervaring

Prima ervaring alleen is er wel een verbeterpunt , probeer de communicatie naar de klant centraal te houden bij een en dezelfde contactpersoon Nu ging het een aantal keer langs elkaar waardoor er een verwarrende situatie ontstaat. Verder alles prima en niets te klagen Mvg Mari

ALLES SUPER SNEL EN UITSTEKEND GEREGELD

Ik ben zowel telefonisch alsmede per email uitstekend geholpen door de heer Tjalling Heeringa van Becam. De man had kennis van zaken, was vriendelijk aan de telefoon en legde mij alles goed uit. Bovendien heeft hij mij goed op de hoogte gehouden per email en binnen een paar dagen was de lening mede door ook zijn inzet rond. Dit noem ik service en behulpzaam zijn. Kon niet beter. Mijn dank aan Tjalling Heeringa.

Onder de toren 34

8302BV Emmeloord