Klant vriendelijk

De medewerker met wie ik mijn contacten had heeft mij fantastisch bij gestaan

Snel accuraat en behulpzaam

Snel en accuraat geholpen, met een vrij duidelijke portal wat helpt om de benodigde stukken aan te leveren

Zeer mooi

Zeer goed echt vriendelijk behandeld

Een dikke 10 waard!

De snelheid, professionaliteit en klantvriendelijkheid is echt topniveau! Meerdere medewerkers gesproken en allen uiterst vriendelijk, hulpvaardig en ook allemaal prettige gesprekken. Een voorbeeld voor veel andere dienstverlenende bedrijven. Gewoon top!

Uithoudingsvermogen!

Ze gaan door tot ze een passende oplossing gevonden hebben!

tevreden

Goed contact en behulpzaam.

Goede be-afhandeling

Iedereen die geholpen heeft zeer vriendelijk en behulpzaam

Erg goed gevoel aan over gehouden.

Goed geholpen en geen op of aanmerkingen.

Top dienstverlening

Snel contact als er nog iets gevraagd wordt en snel geregeld.

Vriendelijke snelle afhandeling

Vriendelijk, snel en goed geholpen!

Goed en persoonlijk contact. Alles binnen een week (weekend er tussen) rond. Meedenkende en vriendelijke medewerkers. Zeker aan te raden en een hele opluchting dat het ook anders kan. We waren al bijna 3 weken aan klooien met een van de bekende banken, zonder resultaat en zeer slechte communicatie, die kunnen zeker nog wat leren van Becam!

Heel updated

Ze zijn behulpzaam en dat ben ik heel daankbaar

Prima geregeld!!!

Wilde een verhoging van mijn krediet. Snel en duidelijk geregeld. Wanneer er nog gegevens nodig waren dan werd ik direct gebeld door een van de medewerkers en kon ik het snel regelen. Binnen 3 dagen stond het geld op mijn rekening. Waarvoor dank.

Ik ben geweldig goed geholpen door becam

Alles verliep heel soepel en de communicatie was duidelijk, simpel en snel

Super snel is alles geregeld. En ook een super service ..

Snelle beoordeling en zeer behulpzame klantenservice

Mijn ervaring met Becam is erg goed. Hun website en persoonlijke omgeving is erg duidelijk en overzichtelijk. Bij vragen kun je gemakkelijk een chatbericht sturen en er wordt snel en behulpzaam gereageerd.

Goede begeleiding, goede voorwaarden

Er was een goede begeleiding, terugkoppeling en genoeg mogelijkheden om dingen te bespreken. Goed bereikb

Zeer goed geholpen

Ben zeer goed geholpen door Becam, goed geluisterd naar mijn situatie en mijn wensen v.w.b. de lening en de termijnen waarin ik die wilde afbetalen. Ik heb een vast contract en na uploaden van alle bescheiden zoals mijn laatste 12 salarisafschriften was het wel duidelijk dat ik die lening van 5000 euro wel terug kon betalen in 12 maanden. Helaas was dat bij een andere geldverstrekker waar ik een aanvraag heb gedaan voordat ik bij Becam uitkwam niet duidelijk. Blij dat ik bij Becam ben uitgekomen.

Netjes, accuraat, maar wat moet er veel informatie overlegd worden. Ach , het zal zo z’n redenen hebben. Verder prima!

Vriendelijke service

Vriendelijk personeel. Je krijgt binnen een paar uur antwoord op vragen via de mail. Telefonisch ook heel goed bereikbaar. Had een paar kleine foutjes in de offerte gevonden, deze werden dezelfde dag nog aangepast en opnieuw verzonden.

Wij zijn goed geholpen en als ik jonger zou zijn dan deed ik alleen nog zaken met jullie. hypotheken en verzekeringen enz.

Very Good

Clear communication and on time response from the team.

Top geregeld

Het duurde even voor ik alle documenten aan kon leveren, maar eindelijk allemaal goed geregeld. Nogmaals dank

Onder de toren 34

8302BV Emmeloord