Veel papier werk maar zeker vriendelijk en aardig
Beste Michael, Hartelijk dank voor de positieve beoordeling. Zeker voor ondernemers is het aantonen van het inkomen niet zo eenvoudig als het aantonen van een loonstrookje. Ze vragen om drie jaar jaarcijfers. Gelukkig is dat gelukt. Wij wensen u veel geluk in uw nieuwe woning!
ben altijd correct en behulpzaam geholpen. domme vragen bestaan niet is hun motto. op mijn vragen die ik had werden keurig en netjes beantwoord.
Beste Frans, Bedankt voor uw vertrouwen dat u weer van onze diensten gebruik heeft gemaakt. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe auto!
Personeel werkt daar zeer vlot!! Ik had krediet zeer snel nodig Binnen anderhalf week kreeg ik me krediet op me rekening! Van rechts en links krijg ik geld binnen Op me rekining Een keer was 20.000 euro gestort en kreeg ik maandelijks 250 euro Ik vond dat niet gepast en vond het te persoonlijk De bank moet kijken naar mijn uitgaven niet naar mij inkomsten van derde partijen. Ik heb een werkgever aan gegeven waar ik voor werk in loondienst En jullie vragen ook waar die andere geld vandaan komt? Ik heb dat niet als loon of dergelijks bij jullie aangegeven Bank is te persoonlijk Bank moet kijken naar mij inkomen en of ik schulden heb of alementaties of verplichtigingen. Met de rest moeten ze niet bemoeien waar voor ik het geld ontvang Ik voel me zo gekleinierd worden Het is geen miljoen wat ik vraag En is ook niet de eerste keer dat ik krediet aanvraag! Het is gewoon een klein groepje die dit onzin vragen stelt Dank u
Beste meneer Kirlak, Hartelijk dank voor uw complimenten. Ik begrijp ook dat u vind dat de bank veel van u wilt weten. Maar stel dat ik u vraag om 20.000,- van u te lenen. U kent mij niet, dus u zult waarschijnlijk wel van mij willen weten of ik naar verwachting de komende jaren de schuld kan aflossen. De bank beschermt niet alleen zichzelf maar heeft ook de verplichting om u als consument te beschermen en moet u een verantwoord krediet verstrekken. Deze verplichting die de bank opgelegd krijgt geldt voor een krediet van 5.000,- of 150.000,- euro. Vervelend dat u zich gekleineerd heeft gevoeld door de persoonlijke vragen. Dat gevoel willen wij u natuurlijk nooit geven. Blijkbaar was het niet zo persoonlijk dat u het ook niet hier wilt delen. Hoe dan ook, het is gelukkig helemaal goed gekomen. Hopelijk kunt u nu bijkomen in uw nieuwe recreatie woning. Wij wensen u hier nog veel mooie en ontspannen vakanties toe!
Snel en prima geholpen
Beste Eveline, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Wij hopen dat het u bevalt in uw nieuwe woning en dat u het met de inrichting helemaal naar uw zin hebt kunnen maken. Fijn dat we u hierbij van dienst mochten zijn.
Ondanks bovenvermelde vond ik de afhandeling goed. Echter de uitbetaling van het geleende bedrag volgde hierdoor later, daar ik de gemaakte afspraken moest verzetten.
Beste Henk, De bank heeft de verplichting om een verantwoord krediet af te sluiten. Om een verantwoord krediet af te kunnen sluiten moeten zij uw financiële situatie kennen. Die is van iedereen weer anders. Veel dingen komen overeen en kunnen standaard opgevraagd worden, sommige zaken kunnen niet vooraf gezien worden en zullen tijdens de aanvraag extra opgevraagd moeten worden. Het is vervelend dat dit meer inspanning en tijd vraagt, maar wel nodig. U kunt nu in ieder geval genieten van uw nieuwe auto, wetende dat u een verantwoord krediet heeft afgesloten. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe auto!
Heel snel was alles geregeld en werden al onze zorgen en pijnpunten behandeld. Mede dankzij de persoonlijke benadering van de kant van BECAM verliep alles snel en tot onze gehele voldoening.
Beste Johan, Hartelijk bedankt voor deze geweldig mooie beoordeling. Wat fijn dat wij u van dienst mochten zijn bij het samenvoegen en besparen op uw vorige kredieten.
Zeer correct en vriendelijk geholpen door mensen van becam
Beste Theun, Bedankt voor uw vertrouwen dat u voor onze dienstverlening heeft gekozen. Wij wensen u veel plezier van de nieuwe auto.
Erg netjes en vriendelijk geholpen door de medewerkers van Becam! Bij de ene aanbieder werd te moeilijk gedaan, waardoor snel andere aanbieders geoffereerd werden. Na het insturen van de stukken kregen we snel uitsluitsel. Enige punt van kritiek is het feit dat sommige stukken erg vaak afgekeurd werden. Dit waarschijnlijk met als reden dat de bank het anders afkeurt. Verder een dikke 9! Dankjewel.
Beste Maickel, Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij doen het inderdaad niet omdat we het leuk vinden om potentiele klanten te treiteren. Maar we weten wel dat de bank een verplichting heeft om een verantwoord krediet te verstrekken en daarom bepaalde documentatie van u nodig heeft. Wij staan aan uw kant en proberen met zo min mogelijk documenten, zo snel en effectief mogelijk een akkoord van de bank voor u te verkrijgen. Fijn dat dit ook voor u is gelukt! Wij wensen u veel plezier van de aanbouw.
Goed geholpen
Beste Martin, Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn dat wij u van dienst mochten zijn. Hopelijk is uw woning helemaal ingericht en zit u er weer warmpjes bij.
Het werd snel geregeld. Ben blij met de financiële ruimte die ik nu heb.
Beste Rayello, Hartelijk bedankt voor deze mooie reactie. Fijn dat we u van dienst mochten zijn!
Snel geregeld,door professioneel en vriendelijke personeel.
Beste Carel, Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe auto.
Goede voorlichting en snelle respons
Beste H, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u veel succes met de woningverbetering.
professioneel geholpen
Beste S, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Ik begreep dat u nieuwe vloeren en muren wou voor uw woning. Ik hoop dat het mooi is geworden en u kunt genieten van het eindresultaat.
Correct en snel geholpen
Beste Henk, Snel en correct is zeker ons streven! Bedankt voor uw goede beoordeling. Wij wensen u veel plezier van de recreatiewoning.
Het was allemaal snel en goed geregeld
Beste Michel, Hartelijk dank voor deze goede beoordeling. Wij wensen u veel succes met de verbouwing!
Medewerkers koppelen erg snel terug als iets aangevuld moet worden. Vriendelijke medewerkers en goede informatie verstrekking
Beste Kim, Hartelijk bedankt voor uw vertrouwen, dat u heeft gekozen voor onze dienstverlening. Fijn om te lezen dat dit naar tevredenheid is verlopen.
Goede service verleend, nette afhandeling. Zeer tevreden
Beste Bart, Bedankt voor uw vertrouwen dat u weer voor onze dienstverlening heeft gekozen!
Slechts 1 telefoontje was voldoende voor het verkrijgen van mijn lening. De afhandeling en uit teling ging op dezelfde dag. Heel snel.
Beste Paul, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat de aanvraag zo gemakkelijk is verlopen. Hopelijk is uw auto goed gerepareerd en kan die er weer een tijd tegenaan.
Aardige medewerker goed contact en prima via een beveiligde omgeving alles regelen.
Beste Yvonne, Hartelijk bedankt voor uw goede beoordeling. Fijn dat we u van dienst mochten zijn met het samenvoegen en besparen op uw bestaande leningen.
Alles was binnen 24 uur geregeld. Ook het plaatsen van de documenten en het tekenen van de documenten was goed geregeld. Ook werd ik zeer goed op de hoogte van de status van de aanvraag. Al met al voor herhaling vatbaar
Beste Ap, Hartelijk bedankt voor uw mooie reactie. Fijn dat het zo snel gelukt is met het afsluiten van uw financiering. Wij wensen u veel plezier van de nieuwe auto.
Gewoon goede snelle service.
Beste Rene, Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie. Hopelijk is uw nieuwe auto ook zo snel ;) Wij wensen u hier veel plezier van.
Werken snel
Beste Benjamin, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe auto.
Het was makkelijk om een lening aan te vragen. Wel vind ik dat er wel ontzettend veel privé gegevens worden gevraagd.
Beste Ruud, Stel dat ik 10.000,- euro van u zou willen lenen, wat zou u dan allemaal van mij willen weten voordat u dit aan mij uit zou lenen? Omdat de bank op grote schaal leningen verstrekt zonder dat hier een onderpand tegenover staat, hebben zij deze vragen om er zeker van te zijn dat u de lening ook terug kunt betalen. Naast dat de bank zichzelf wilt beschermen, hebben zij ook de wettelijke verplichting om consumenten te beschermen. Zij moeten voorkomen dat klanten een lening afsluiten die zij niet terug kunnen betalen. Dat dit in uw geval wat meer financiële administratie betrof is vervelend. Maar gelukkig leiden dit tot het gewenste resultaat. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe auto.
Zeer bekwame medewerkers die je op een vriendelijke en professionele manier begeleiden met het verkrijgen van een lening . Ze doen hun uiterste best om het proces wat een financiering betreft zo goed en zo snel mogelijk te laten verlopen .
Beste Ingrid, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Ik hoop dat u een prettige vakantie heeft gehad. Wij wensen u veel plezier van de nieuwe auto.
Je wordt op een professionele, vriendelijke manier geholpen om het proces van een financiering te doorlopen.
Beste Govert, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Bedankt voor het vertrouwen dat u voor onze diensten heeft gekozen.