Laden reviews...
602 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen vooral snelle afhandeling, duidelijke communicatie en vriendelijk personeel. Het proces verloopt meestal vlot en transparant. De algehele ervaring wordt hoog beoordeeld. Consistentie in snelheid en heldere instructies dragen bij aan een positieve perceptie.
Betrouwbaar en snel geregeld
Freek
Overslag
Was in eerste instantie wat ingewikkeld met het doorgeven van de juiste gegevens maar hierna ging alles goed en vlug.
Freddy
Kerkrade
De aanvraag ging vlot, ook het invoeren van de gevraagde documenten was goed te doen.
Richard
Pijnacker
Duidelijk en concreet Ook het direct maken van een telefonische afspraak is zeer doelmatig en plezierig
Marthijn Boon
Den Helder
Geen moeilijke vraag voor extra info wordt aangeleverd via mail En snel afgehandeld
G
Rotterdam
Prettige ervaring, behulpzaam en vriendelijk
Marieke
Zutphen
Super blij !!! Snel en klantvriendelijk
13 February 2026
Ellis
Stadskanaal
Bij Becam zijn ze ontzettend behulpzaam, super snel en de website werkt heel gemakkelijk. Ook telefonisch zijn ze goed bereikbaar en erg behulpzaam en meedenkend. ik ken geen andere organisatie die zo vloeiend werkt en klantvriendelijk is.
Emma
Middelburg
Ik werd goed begeleid met mijn aanvraag. Dat was heel prettig.
Wendy
Uden
Mijn ervaring met Becam is prima!
E
Emmen
Snel en allemaal netjes geregeld.
B
Tilburg
Alles is prettig verlopen. Ben goed op de hoogte gehouden van de status van mijn aanvraag.
7 February 2026
Ron
Gouda
Alles was prima geregeld. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Alles was snel geregeld.
Mark
Panningen
Heel positief en geduldig ivm met bepaalde documenten.
L. Christoffel
Brunssum
Kundige medewerkers die mij hebben geholpen!
Roberto Dennie
Beverwijk
snelle service!
5 February 2026
P
L
De bemiddeling is snel via mailwisseling. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken
4 February 2026
Menno Hayma
Goutum
Op een professionele en vakkundige manier geholpen super
3 February 2026
Wijnand Vermeer
BENNEKOM
Super snel geregeld
3 February 2026
Jenny
Assen
Mijn ervaring is super goed. Ze zijn er als je ze nodig hebt. Behulpzaam en meedenkend. Het is niet alleen een product verkopen. Bij problemen gaan ze zelf actie ondernemen en bellen. Complimenten voor de heer Mark Blaauwgeers. Deze heeft mij zeer fijn geholpen. En alle andere collega's waren allemaal even vriendelijk en behulpzaam. Zeer tevreden over alles. Een pluim voor team Becam
Jack Colijn
Zierikzee
Fijne ervaring; vriendelijk, snelle response en bereikbaarheid, online geregeld, transparant en duidelijk.
DS
Bakel
Was snel geregeld.
Johannes
Budel
Meedenken, ondersteunend in het hele proces en duidelijk in communicatie. Daarbij duidelijk ondersteunend, geen ‘kleef’- of ‘’push’gedrag. Echt fijn. Alle stappen inzichtelijk, mooi ondersteund doort de website: prettige ervaring!
Jean
Utrecht
Bleven goed meedenken en geduldig bij ons gebrek aan digitale kennis. Toen we de bank met juiste voorwaarden hadden gevonden werd er snel gehandeld en stond het geldbedrag al binnen 2 dagen na goedkeuring kredietverstrekker op onze rekening.
31 January 2026
Mariëtte
VEENDAM
30 January 2026
Yos
Medemblik
Onze missie: Lenen toegankelijk en goedkoper maken
Bij Becam doen we het anders. Dankzij onze unieke online werkwijze en directe koppelingen met vrijwel alle gespecialiseerde kredietverstrekkers in Nederland, kunnen wij je binnen 20 minuten een vrijblijvende offerte aanbieden. Gewoon snel, veilig en op jouw moment.
Wij zijn een onafhankelijke kredietbemiddelaar met een missie: geld lenen slimmer, sneller en voordeliger maken voor iedereen in Nederland. Al sinds 2010 helpen wij consumenten en ondernemers aan de best passende lening, zonder gedoe en volledig online.
Onze kracht? We zijn geen bank. We zijn volledig zelfstandig en vergelijken leningen van vrijwel alle gespecialiseerde kredietverstrekkers. Dankzij slimme automatisering en directe koppelingen met deze aanbieders, kunnen we veelal binnen 20 minuten een scherpe, vrijblijvende offerte aanbieden.
Onder de toren 34
8302BV Emmeloord