Goede klantvriendelijkheid

Snelle en vakkundige bediening

Duidelijk & correcte service & afhandeling

Duidelijke uitleg Nette en vriendelijke medewerkers Snelle afhandeling

Goed snel en duidelijk.

Na mijn aanvraag heb ik direct een mail gehad waarin alle benodigde documenten gevraagd werden. Dit was alles op elektronische wijze. Dat ging dus snel en zorgvuldig. Een aantal uren daarna had ik al een offerte binnen. Nadat we zelf de beslissing genomen hadden, hebben we dat ook weer op elektronische kenbaar gemaakt. Binnen een aantal uren was alles in "kannen en kruiken" en was de bank akkoord. Geweldig, en aardige mensen die via een chat de vragen beantwoorden. Gewoon een aanrader

goede communicatie

fijne mensen, denken goed mee,prima bedrijf

Mijn ervaring is goed verlopen.

Mijn ervaring is goed verlopen

Snel alles geregeld en nemen meteen actie in een woord super!!!

Perfect en snel geregeld!!!

Wel heel veel info aanleveren op een voor mij best lastige manier. Maar met hulp van de bereidwillige medewerkers er toch doorheen gekomen. Dank jullie wel.

Klantvriendelijk, behulpzaam en professioneel

Mijn contactpersoon Marco Reinhardt heeft mij goed geholpen. Zonodig nam hij contact op. Ik wist precies hoe ver ik met mijn aanvraag was, hoe het ermee stond. Bedankt Becam voor professionals en modern eigen omgeving.

Prima,snel geregeld

Prima, snel geregeld

Super snelle afhandeling

De aanvraag is snel afgehandeld. Wel even zoeken welke documenten je moet aanleveren, maar dor de snelle beoordeling kon je ook de zelfde dag nieuwe documenten aanleveren.

Geweldige service

Goed geholpen op vlotte nette manier !

Goed behulpzaam kennis uitstekend

Goed bedrijf

Zoals altijd : vlotte en snelle service, top!

Zoals altijd : vlotte en snelle service, top!

Behulpzaam en goed bereikbaar via chat

Omdat dit voor mij de eerste keer was, was alles nieuw natuurlijk. Maar door de chat functie is dit stuk makkelijker gegaan. Bij veel bedrijven ben je bij een klantenservice vaak een ‘ nummertje ‘ deze ervaring had ik helemaal niet. Medewerkers waren beleefd, vriendelijke en vooral wat ik prettig vind amicaal. Maar wel beleefd! Ik ben heel goed geholpen en mensen toonde begrip. Ook het telefoon gesprek met een vrouw was super! Oprecht intresse, ga zo door!!

Snel en vakkundig

Er wordt snel, helder en duidelijk gecommuniceerd. Erg prettig.

snel en hulpvaardig

weinig flexibel met documenten en soms ook de verkeerde offertes klaarzetten. Goed over het algemeen desondanks

goed maar omslachtig

wij hadden al een crediet lopen, en wouden deze verhogen om onze dochter te helpen bij de aankoop van een woning, dan zou je denken dat alle gegevens van ons toch bekend zijn bij becam. maar wederom alle formulieren weer uploaden, foutmeldingen enz. dit kan mijn inziens makkelijker en sneller. zeker als je goed van betalen bent en regelmatig extra aflost. dit is onze mening. richard en sandra

Na al het geregel heb je snel het geld op je rekening. Super fijn dat becam bestaat

Uitstekend geholpen

Op maandag middag de lening aangevraagd en vrijdag was het geld er. Alle vragen werden keurig beantwoord . Erg vriendelijk personeel.

Super vriendelijke klantenservice en snelle reactie

Helderheid en goed geïnformeerde medewerkers

Medewerkers weten waar over ze praten en kunnen je daarmee goed van dienst zijn

Makkelijke aanvraag en automatisering

Duidelijk wat aan te leveren Makkelijk te uploaden. Wel veel kleine foutjes in het eerste contract en aanvraagformulier. Maar pima opgelost en aardige Medewerkers.

Goed, duidelijke, correcte en snelle opvolging tijdens mijn aanvraag.

Aanleveren documenten zeer moeizaam, doordat steeds om andere documenten werd gevraagd

Was nog erger als aanvragen van hypotheek. Misschien een optie om hiervoor de app te gebruiken ockto te gebruiken. Wel Zeer goed geholpen door medewerkers

Snelle afwerking

Gewoon goed