Snelle correcte dienstverlening

Prettige en zeer toegankelijke website, buitengewoon goed bereikbaar en ondersteuning via chat

fijne ervaring gehad

goede communicatie fijne behandeling gehad!

Snel geregeld, duidelijk afspraken.

Donderdag alle document aangeleverd. Vrijdag in behandeling door becam. Dinsdag geld overgemaakt.

Goed geholpen

Bedankt

Dik tevreden!!

Snel en vriendelijke medewerkers van de BECAM. Ze houden je op de hoogte door persoonlijk te bellen. Dat is heel prettig!

snel gemakkelijk en zeer duidelijk

Lening nodig voor mijn nieuwe auto. Eerste berekeningen alles oke, daarna prima telfonishc onderhoud en laatste documenten en klaar. Alles bij elkaar ongeveer een week werk en het geld is beschikbaar. Voordeel is ook dat je boetevrij extra mag aflossen en dat is voor mij prima daar ik de lening korter wil dan in basis beoogd wordt. Zo kan ik dus per kwartaal flink extra aflossen.

Personeel werkt heel snel en wikkelt de zaken heel snel af.

Ondanks wat moeite bij de bank doet het personeel er alles aan om het zo snel mogelijk af te handelen. Goed bereikbaar en hebben zelfs voor mij een beetje overgewerkt. Ben heel tevreden over de service en zou het bedrijf zeker aanbevelen.

Verstand van zaken, snel en deskundig.

Gewoon goed.

geduldig , en correct

goed telefonisch bereikbaar , hielden zich aan de afspraakj

Prettige communicatie en snelle afhandeling

Het contact met de medewerkers was prettig en er werd als het nodig was snel gereageerd. De online omgeving is makkelijk.

Snel en goed geregeld

Mijn lening was snel geregeld. Diverse bescheiden aanleveren en een paar dagen later is het geregeld. Wel jammer dat de site mijn pdf-bestanden niet herkende. Zodoende moest ik mailen, maar gaat ook goed.

Klantvriendelijk en daadkrachtig

Ik kan het iedereen aanraden. Dit bedrijf doet nog moeite voor zijn klanten

Snel en deskundig

Goede service en snel geregeld. Vriendelijke medewerkers die terzake deskundig zijn.

Snel en duidelijk

Snel geholpen en ook snel me geld na goedkeuring

Snel geholpen

Goed advies, en snellen afhandeling. Zeer tevreden

helder, duidelijk en zeer vriendelijk !

informatie, begeleiding en afronding waren zeer goed uitgevoerd.

Prima geregeld allemaal.

Wij zijn prima begeleid om door het proces te komen, ze zijn zeer behulpzaam.

Goed en snel

Alles verloopt snel en goed. Binnen drie dagen was het geregeld. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang.

Snel en effectief

Ik was goed geholpen en het was snel geregeld. Ik ben zeer tevreden

super klantvriendelijk

Ik ben zeer goed geholpen en ook zeer goed geadviseerd. Zelfs toen ik een beetje ongeduldig werd bleven ze super begripvol en meedenkend ik zou becam 100% aanraden en opnieuw benaderen in de toekomst

Aardige mensen

Vragen netjes beantwoord! Ongeacht hoe vaak ik.

Proffesioneel

Medewerkers van Becam komen hun beloftes na. Service is uitstekend. 1 min puntje: doorlooptijd van de aanvraag duurde 4 weken. Maar door de professionaliteit van de medewerkers is voor elk probleem een oplossing bedacht!

Goede service en kwaliteit en snel geregeld

Zeer goed geholpen

Beter dan verwacht

Ik had best negatieve recensies gelezen op het internet over Becam, maar die waren gedateerd voor mij. Ik gaf het een kans en werd verrassend eerlijk geholpen. De aanvraag liep soepel, snel en professioneel. Alleen jammer dat je geen eigen online omgeving bij Becam zelf kan hebben, waarin je alle betalingen direct uitgebreid inzichtelijk hebt. Ik wil niet hoeven te bellen als ik wil weten hoeveel ik al (extra) heb afgelost. Maar los daarvan prima hoor!

Onder de toren 34

8302BV Emmeloord