Wij zijn goed bahandeld

Wij zijn zelf niet zo bijdehand met de computer maar alles is goed gekomen

Ik ben goed geholpen korte lijnen en duidelijk systeem om gegevens te overleggen

Vlot en goede kwaliteit

Communicatie was goed. Zeker in het begin. Er waren wat moeilijkheden om documentatie van de belastingdienst te krijgen. Maar dat lag aan de belastingdienst. Becam heeft het zeer professioneel afgehandeld.

Duidelijk en snel

Vriendelijke en goed geholpen, informatie was duidelijk, het zijn wel veel formilieren maar dat hoort er bij.

Dit waren prima gesprekken en alles keurig gergeld

Erg prettig gesproken met de mensen van Becam en zou ze

Aanvraag heel snel, helder en vriendelijk afgehandeld!

Mijn aanvraag is sneller dan verwacht afgehandeld. Heel heldere communicatie via email. Zeer klantvriendelijk!

Brilliant

Customer service, attention to the customers needs, advice and help all excellent!

veel werk maar soepel uitgeoerd

Veel documenten moesten worden aangedragen, maar de helpfunctie helpt je er goed doorheen. Tussenoordelen wordne netjes doorgegeven. Prima werkwijze

Goede ervaringen

Snel duidelijk en makkelijk aanvragen en nadien uploaden

Uiterst vriendelijk en behulpzaam!

De weg tot het aanvragen had nog al wat hobbels, gezien alles digitaal moest worden aangeleverd, echter de medewerkers waren goed te bereiken voor vragen en boden steeds een goede passen oplossing. Ik ben dus zeer tevreden over Becam.

Geweldige snelle service

Aanvraag gedaan en beoordeeld, ze zijn goed bereikbaar en helpen je alle stukken te verzamelen. Nemen contact met je op om de procedure te versnellen. Top

Goede en eerlijke service.

Het was een hele weg met allerlei onverwachte obstakels maar Griselda heeft ons ontzettend goed geholpen. Ze was zeer vriendelijk en deed er alles aan om dingen te regelen, veel dank hiervoor. Ook Sven kwam vriendelijk over en belde zoals beloofd terug met goed nieuws!

Zeer snel en heel eenvoudig proces om aan te vragen

Ik wilde eens weten of het oversluiten van een lopende lening zin had, dus heb via de site een offerte aangevraagd. Dat ging allemaal zeer eenvoudig en het was duidelijk welke stappen diende te worden doorlopen. De responstijd was kort en het uploaden van de diverse stukken was prima. Binnen 48 uur een definitieve bevestiging van het oversluiten; heel fijn!

Geweldige geholpen

Heel fijne communicatie, goede uitleg heel fijn heholpen.

Goede adequate service

Vriendelijk, duidelijk en efficiënt.

Alle medewerkers waren erg vriendelijk. Ik moest wel heel veel uploaden maar de terugkoppeling was heel duidelijk. We werden goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Zakelijk maar toch persoonlijk.

Dank jullie wel het was super om met jullie contact te hebben

Wij vinden dat alles heel goed en snel geregeld werd . Leuke mensen waar wij contact mee hebben gehad en er wordt goed gekeken en nagedacht om een oplossing te vinden . Dank jullie wel allemaal

fantastisch geholpen

mijn ervaring met Becam is dat zij zich prima kunnen verplaatsen in de klant en klantbehoefte, Becam doet aan mijn verwachting, Becam heeft een prima verwachtingsmanagement richting de klant. al met al ben ik zeer tevreden over het proces, klantvriendelijkheid en afwikkeling.

Netjes geholpen

Snel en goed geholpen

Uitstekend geholpen en duidelijk

Snel geregeld

Na de aanvraag krijg je alles snel toegestuurd. Aangeleverde documenten worden vaak nog dezelfde dag beoordeeld en teruggestuurd. Geld eerder gestort dan beloofd. Goede dienstverlening

Gewoon de beste!

Hele proces was super vereenvoudigd. Communicatie, versturen en ontvangen van alle documenten was helder en heel duidelijk. Ten alle tijden binnen enkele minuten reactie gehad. Kortom, beter kan niet! Bedankt voor jullie hulp!

Super vriendelijk en behulpzaam

Alles snel geregeld. En duidelijk. Hele positieve ervaring en zeker een aanrader. Zeker een overweging voor mogelijke nieuwe leningen in de toekomst.

Gewoon goed geregeld

Goede terug koppeling steeds

Snel geholpen en vriendelijk

Me neemt de moeite en houd je up to date over de voortgang van de zaken

Onder de toren 34

8302BV Emmeloord