Allemaal snel en prima geregeld.

Ook het chatten met medewerkers verloopt prima.

Ze hebben me erg goed geholpen

Snel, duidelijk en persoonlijk

Heldere website. We ontvingen snel een reactie en een aanbod, waarna ook een belafspraak werd ingeplant. Aanpassen van de aanvraag bleek geen probleem. De online omgeving werkt handig. Er was enige onduidelijkheid in het document over de kosten van de financiering (rente) bij vervroegde aflossing. Dat werd snel via de mail verduidelijkt.

Prettige samenwerking en vlot geregeld

eenvoudig en snel

Na het invullen van wat gegevens om er achter te komen hoeveel ik kon lenen, kreeg ik al binnen een half uur uitsluitsel dat het aangevraagde leenbedrag voorlopig was goedgekeurd. Het was een kwestie van de opgevraagde stukken uploaden en binnen een week had ik het gevraagde leenbedrag op mijn rekening. Ik ben goed geholpen door de medewerker van Becam en ik kreeg op al mijn vragen een duidelijk antwoord.

Netjes correct en vriendelijk behulpzaam

Zeer vriendelijk geholpen, ook tav bepaalde processen. Zeer geduldige medewerkers.

Goede, vriendelijke en geduldige uitleg

Had wat moeite met het uploaden van documenten en digitaal tekenen. Geduldig uitgelegd hoe ik het moest doen. Met dank aan Sven. De bank moet zijn goedkeuring nog geven, maar aan Becam zal het niet liggen. Dank voor de goede service.

Heel goed advies en service gekregen

Ik ben goed voorgelicht en goed advies,daardoor hebben wij besloten om met Becam in contact te komen.De zaak is goed en snel afgehandeld.

Vlotte service en zeer vriendelijk personeel

Zeer goed en alles goed geregeld

Zeer vriendelijk goede uitleg gegeven en snel geregeld. Mvg Jan vd Laan

Snel en keurig geregeld met goede mogelijkheden.

Geweldig!

Geweldig. Snelle sevice, goede hulp, duidelijke uitleg. Zeer klantvriendelijke, geduldig personeel. Dus alleen complimenten.

Alles snel en duidelijk geregeld

Goed bedrijf. Alles was snel geregeld.

Uitstekende Service

De service was subliem. Werd erg met onze persoonlijke situatie mee gedacht. En erg netjes en duidelijk uitgelegd over het uploaden van documenten en vervolg documenten. Goeie bereikbaarheid via chat en via telefoon. Sven Alders verdiend opslag.

geen

Goed geholpen, goede en duidelijke communicatie

Direct en snel

Prima, snel en goed geholpen

Ik ben snel en prima geholpen met het omzetten van mijn lening door de mensen bij Becam.

Snel, duidelijk, behulpzaam

Op aanvraag wordt snel gereageerd. Gegeven informatie is duidelijk Website met te leveren documenten is in het begin wat moeilijk te begrijpen, maar gaat later beter Bel afspraken zijn nuttig en worden vriendelijk gevoerd.

Snelle afhandeling

Geweldig!!

Geweldig personeel. Heel goed geholpen

professioneel

Vriendelijk. Zakenkundig. Meedenkend.

Heldere en duidelijke richtlijnen, uitstekende snelle terugkoppeling.

Zeer prettige en snelle zakelijke informatie. Hierdoor konden wij ook snel onze beslissing nemen. Contract makkelijk te Uploaden.

Behulp vaardig bij vragen. Goede device en begeleiding. Zeer tevreden.

Zeer goede service, fijne medewerkers!

Fijn bedrijf om mee samen te werken!

Maar een woord perfect

Zeer goed geholpen