Ervaring met Becam overall toch goed te noemen

Pluspunten: Alle telefonisch gesproken medewerkers correct en vriendelijk. Min ( verbeter) punt: Het uploaden van documenten. Eenmaal ge upload is het niet meer mogelijk om de documenten te bekijken. Zo werd tot 2 keer toe een document gevraagd welke reeds was geüpload maar dit konden we niet meer aantonen dus moest het wederom geüpload worden. Uiteindelijk is het allemaal wel goed gekomen, maar als klant kom je wel op een punt dat je twijfelt of je er goed aan gedaan heb om de documenten in vertrouwen af te geven. Beter zou zijn een omgeving waar de documenten voor de klant zichtbaar blijven.

Aanvraag ontvangen

zeer goed ,zeer behulpzaam door 5 personen ie ik gesproken heb

Deskundig, helder en eerlijk advies

Online aanvraag werd snel en kundig opgepakt; telefonisch contact was zeer prettig. Afhandeling ook prima verlopen

Super makkelijk

Duidelijk en makkelijk

Snelle en vlotte afwikkeling

Zeer fijne, snelle afwikkeling. Binnen twee werkdagen stond het bedrag op me rekening.

ik ben zeer goed geholpen en kreeg duidelijk uitleg

zoals ik hierboven al gemeld heb ben ik zeer tevreden bij de aan vraag van mijn krediet

Fijne en goede ervaring.

Zeer vriendelijke en deskundige mensen. Snelle reactie. Zeer vriendelijk geholpen door o.a. Tjalling Heeringa.

Zeer tevreden, goed geholpen en duidelijke informatie gekregen.

Goed en correct geholpen.

Super goed meegedacht en geholpen

Alles is goed en duidelijk verlopen, bij vragen werd er antwoord gegeven. Na een 1e afwijzing niet opgegeven en alsnog geslaagd bij Becam. Duidelijke weergave van de voortgang proces. En telefonisch contact. Voelde me gehoord. TOP Becam.

Zeer uitstekende ervaring

Ik ben netjes geholpen door de medewerkers en zijn zowel telefonisch als via email goed te bereiken, met duidelijke antwoorden op vragen.

Snel geregeld

Snel geregeld

Word gehoord tot dusver

Alles heeft een verhaal, dus het is fijn als er een beetje naar je geluisterd word. Vooral nu het persoonlijke er een beetje vanaf is, omdat het digitaal is geworden.

Positief en professioneel

Becam reageerde snel en de opzet online is soepel. Reacties van medewerkers was professioneel en prettig.

Snel en duidelijk

Prima geholpen door Becam.

Prima, klantvriendelijke service

Er waren wat obstakels, waardoor mijn aanvraag niet helemaal vlot verliep. Het team van Becam heeft het prima en zeer klantvriendelijk opgelost. Dank voor de support

Snelle, vriendelijke en goede service

Snelle, vriendelijke en goede service

Tijdig, helder en duidelijk

Zeer prettig

netjes geholpen

vriendelijk personeel, alle tijd voor je, ook met chat en telefonisch.

Netjes en klant vriendelijk geholpen.

Nvt

Goed geholpen en duidelijk advies.

Prima ,en snel geregeld.

Mijn ervaring met Becam is zeer positief

Het proces om een lening aan te vragen was was vrij eenvoudig en het was op elk moment mogelijk om met Becam klanten service, over je aanvraag te praten. Ook hun aanvullende vragen waren makkelijk te beantwoorden wat een snelle aanvraag van de lening mogelijk maakte.

Fijne professionele mensen

Mensen goed maar veel gedoe met uploaden.

Super snel en zorgvuldig geregeld

Zeer goed team zorgt er snel voor je mogelijkheden te benutten

Super snel geregeld, gegevens gemakkelijk in te voeren in digitale omgeving

De medewerkers reageren supersnel op de chat en zijn zeer behulpzaam en klantvriendelijk. Wij zijn zeer tevreden en zullen Becam zeker aanbevelen aan familie, vrienden of kenissen

Zeer professioneel, snel, duidelijk en goed bereikbaar.

Ik had tijdelijk geld nodig. Na het opsturen van de benodigde stukken was het binnen enkele dagen was geregeld. Ook op de chat werd snel en accuraat gereageerd. Had allemaal niet beter gekund.

Onder de toren 34

8302BV Emmeloord