heel goed, vriendelijk en professioneel, vertrouwd zeg maar

Ik had een minder professionele ervaring met een andere geldverstrekker ( Freo )die veel en veel minder was; onvriendelijks zelfs. Becam liet zien hoe het wel moet, vriendelijk, professioneel en buitengewoon geduldig

Snel en duidelijk

Mijn ervaring is echt heel goed met Becam. Snel en duidelijk, goede service. Open en eerlijk, no nonsens. Zij doen ook echt wat zij zeggen.

Prima advies en communicatie

Scherpe rente, goed advies en contact

Snel en zakelijk goed afgehandeld

Na de aanvraag krijg je direct een verzoek formulieren in te sturen en in Mijn Omgeving de aanvraag te kunnen volgen. Dat is super. Zeer tevreden en ook opvallend de goede antwoorden na de telefonisch hulpvraag. Geen doorverbinden etc. Antwoord volgt direct. Men is goed ingeschoten.

Alles goed opgepakt en gecommuniceerd

Ik was verrast dat de offerte meteen zo compleet met gegevens is. Als je op de site komt is alles vrijblijvend (en dat zal het ook zijn) maar de offerte gegevens etc. zijn meteen erg formeel. Verder helemaal prima en ik heb me er niet door laten beïnvloeden.

snelle en prima service

Snelle en prima service

Zeer vlotte afhandeling

Vriendelijke benadering, vlotte afhandeling. Een tevreden klant!

Welwillend

Vriendelijke mensen

Hele vriendelijke en behulpzame mensen die de tijd voor je nemen en ook nog snel reageren. Ga zo door mensen, trots op jullie inzet.

Goeie dag iedereen

Mijn ervaring met Becam is heel goed. Het is even alles nalopen en op een rijtje zetten. Maar na paar dagen. Is alles gelukt. Vriendelijke groet jerrol

In een lastige tijd een goede begeleiding en succesvol resultaat

Snelle reactie en duidelijke site. Hulp altijd aanwezig, vriendelijke begeleiding. En toen we even vast liepen telefonisch contact op het puntje op de I te zetten. Aanbeveling naar anderen zeker aanwezig. Keurig en op tijd. Dank is groot.

Snel vriendelijk overzichtelijk goed bereikbaar

Zie steekwoorden

Betrouwbaar en zorgvuldig

De gehele aanvraagprocedure verliep voor ons zorgvuldig. Wat ik enigszins jammer vind is het aanbod in rentepercentage. Maar ook dat is uiteindelijk naar alle tevredenheid opgelost.

Alles was prima!

Alles was goed gegaan ik ben zeer tevreden.

Heel goed en vriendelijk geholpen

Heel goed geholpen. De mensen aan de telefoon heel erg vriendelijk en behulpzaam

Gemakkelijk en snel

Gemakkelijke en snelle dienstverlening. Vriendelijk aan de telefoon en klantgericht.

Supersnelle afhandeling van de aanvraag!

Het contact met Becam verloopt heel snel en simpel, alles was binnen een week geregeld!

Goed geregeld

Goede duidelijke voorwaarden en goede begeleiding naar de afwikkeling

Uitmuntend

Ben zeer tevreden met de lening overeenkomst Erg goed geholpen over de telefoon en via de mail

Uitstekende dienstverlening

Vriendelijke medewerkers.

Helemaal top

Zeer snel gegaan... maandag avond alles ingediend...dinsdag middag was alles al rond en stond het geld op de rekening:):):):) helemaal top

Scherpe rente en snelle afhandeling

Prima hoor!

Fijne nette aardige medewerkers

Zeer nette en fijne reactie gekregen van de medewerkers van becam

Snelle en juiste afhandeling

keurige nette afhandeling, zowel telefonisch als via de chat

Onder de toren 34

8302BV Emmeloord