Prima ervaring, goed geholpen

De ervaring is als prettig ervaren. Goed en snel geholpen, telefonische ervaring voor extra toelichting prima op orde. Snel en duidelijk geregeld.

Goed geholpen

Goede mensen en verstand van zaken

Top geregeld

erg vriendelijk te woord gestaan en duidelijk in mijn aanvraag behandeling. Ik zal jullie zeker aanraden, als iemand erom zal vragen.

aanleveren en controle van documenten in het systeem gaat niet soepel

Als je zelf een pdf hebt en je gaat deze uploaden dan wordt er niet goed gekeken wat er allemaal in/onder de pdf zit/hangt. Er wordt dan foutief gecommuniceerd en je blijft over en weer chatten/mailen. Uiteindelijk heb ik documenten (in dezelfde pdf) aangelverd en was het ineens wel zichtbaar, duidelijk en compleet. Dat geeft toch wel de nodige frustratie en irritatie.

Klantvriendelijk

Er werd goed meegedacht en goed gereageerd op mijn ideeen en wensen. De verschillende medewerkers deden hun naam eer aan. Ze waren mede werkers ipv stugge bureaucraten.

supper

heb er een goed gevoel bij

Super service

Niks aan toe te voegen

Prettig en professioneel

We hebben een prettig contact en een snelle afhandeling ervaren.

top

snel en goed geregeld

Snel en vlot geholpen, prima service

We hadden snel antwoord of we een lening konden oversluiten en verder prima geholpen met mail en telefoon.

snel, bereikbaar, attent

Zeer positief. Oversluiten bestaande lening, vanaf eerste contact geregeld in paar dagen. Goed bereikbaar en snelle reactie via telefoon, mail en chat. Absolute aanrader wat mij betreft. Enige reden voor geen 10 is 'het papierwerk' en alle vragen die beantwoord moeten worden. Misschien kan het contract ook digitaal i.p.v. alles printen, alle pagina's ondertekenen, scannen, uploaden. Maar conclusie is duidelijk: heel goede ervaring met Becam!

Duidelijk, vriendelijk en snel

Duidelijk, vriendelijk en snel

goed geholpen

goed geholpen, duidelijk, goede service

Zeer snelle, professionele, prettige en vriendelijke service.

Ik ben altijd heel vriendelijk te woord gestaan en ik ben zeer tevreden met de afhandeling van mijn aanvraag.

Ze hebben mij goed geholpen!!

Ze hebben mij goed geholpen!! En altijd vriendelijk te woord gestaan!!

Professionele organisatie!

Zeer goed geholpen en erg flexibel. Zeker een aanrader!

Snelle nette service

Ik ben snel en netjes geholpen. Informatie gemakkelijk aan te leveren via webportal. En aanvullende vragen makkelijk na een telefoontje kunner verstrekken. Puntjes van aandacht zijn de icoontjes van info verstrekken en voltooid deze zouden mijn inziens wat groter/duidelijker kunnen zijn. In verbsnd met slecht zicht. Top service, Vriendelijke groet, Erik Jacquemijns

Perfecte service.

Ondanks dat alles digitaal geregeld is heb ik er een ervaring bij dat het persoonlijk ging. Prima uitleg bij het downloaden van de benodigde formulieren.

Makkelijk en uitstekende service

Zeer prettig en toegankelijk. Denken op een uitstekende manier mee en zoeken de beste oplossing.

Goed te doen

Offerte snel gekregen, wel veel werk om de benodigde stukken te verzamelen. Gelukkig veel uitleg en ondersteuning hierbij en een review met onderbouwing indien bepaalde stukken niet aan de eisen voldeden. Al met al verliep de aanvraag vlot en hebben we een goede financiele regeling getroffen.

Alles perfect geregeld

Alles wordt heel makkelijk al voor je klaar gezet je hoeft alleen maar te uploaden en te tekenen.

goede afhandeling

De aanvraag werd zeer snel behandeld, ook na een foutieve beoordeling, werd alles weer in goede banen geleid. Het enige minpunt is dat je vaak dezelfde dingen wéér moet downloden. Ook kan bij sommige vragen het niet in 1x verwerkt worden . Dan doe je het in 2x , en krijg je vervolgens weer antwoord dat ze niet voldoende info hebben. Moet je weer hetzelfde doorsturen. Maar eerlijk is eerlijk , na de mail dat de aanvraag goedgekeurd was . stond dezelfde dag het geld al op de rekening. We hebben er wat voor moeten doen....maar de afhandeling was super...BEDANKT !!!!!!!

Soepel, vlot en snel

Vriendelijk personeel, foede en duidelijke hulp

Snel en duidelijk

Snel geregeld, makkelijk documenten aan te leveren via de mijn omgeving. Er wordt goed gekeken of lening wel verantwoord is.

Korte lijnen waardoor het makkelijk communiceert.

Wij zijn zeer tevreden over het gewenste en behaalde resultaat.

Onder de toren 34

8302BV Emmeloord