Fijne communicatie en snel geholpen

Als ik een mail of een chat stuurde werd er snel gereageerd. Ook als ik belde waren de medewerkers behulpzaam

Alles prima geregeld

Mijn tijdelijke lening prima geregeld en nog redelijk snel.

Uitstekende aanvraag procedure met veel vraag naar info om de klant te beschermen tegen te hoge lasten

Denkt goed met je mee

In tegenstelling tot de reguliere banken bekijkt Becam tot in detail wat je mogelijkheden zijn. En op een prettige manier.

uitstekend

Ik ben zeer tevreden over Becam vriendelijk, word snel geholpen,en duidelijk antwoord.

Alles super snel geregeld en duidelijk!

Goede ervaring. Goede service.

Goed, snel en betrouwbaar

Zeer snelle reactie, zeer snel geregeld. Open en eerlijke organisatie. Zeker een aanrader.

“To the point” en zeer snelle afhandeling!

Telefonisch contact op de afgesproken tijden en vriendelijk en duidelijk te woord gestaan!

Geweldige ervaring

Vanaf het eerste tot laaste contact geweldig goed geholpen. Vriendelijke medewerkers. Goede begeleiding. En ook nog eens een prima resultaat. Geniet met volle teugen van de bus die ik vanwegen mijn invaliditeit heb moeten aanschaffen. Super team daar bij becam.

Snel geregeld

Binnen een paar dagen is alles geregeld via Becam

Super service

Klantvriendelijk. Zeer goede service. Bekijken echt goed de mogelijkheden die er zijn.

Top, snel en super geholpen

Professionele hulp ontvangen, en snel geregeld.

Prima service, snel geregeld

Fijn gesprek en inloggen via persoonlijke omgeving is snel en duidelijk. Jammer dat je na het uploaden van bewijsstukken niet terug kunt zien wat je verstuurd hebt. Dit is meer een tip, want alles was snel akkoord en de rente is nu veel lager dan in mijn huidige lening.

Alles volgens verwachting geregeld.

Vanaf aanvraag tot en met uitbetalen werd ik op de hoogte gehouden.

is goed verlopen

Wel traag maar goed verlopen wel veel gegevens nodig.

Fantastische service en snelle reacties

Ze doen veel voor hun klanten ook als deze dreigen over te stappen vanwege lagere kosten. Ook de communicatie is direct en snel en men weet waarover ze spreken. Goed advies en normale kosten

Kort en duidelijk contact

het was een duidelijke manier van aanvragen, en zeer snel geregeld

Fijn

Het is gelukt. Ik heb eerder bij andere bank geprobeerd en is afgewezen. Becam heeft na een grondig onderzoek mijn geholpen. Aardige medewerkers. Communicatie is top. Goede geïnformeerd en meegenomen in het proces.

Zeer goed en correct behandeld

Zeer goed geholpen en ze staan altijd voor je klaar

Vond het heel verwonderd de naam.

Op zich best wel snel alles geregeld. De naam vond ik verwarend, omdat dat eerst een financiële bedrijf was blijkbaar. Heeft verder alles snel geregeld voor ons.

Zeer vriendelijke medewerkers

Gesprekken via de telefoon verlopen op vriendelijke begripvolle wijze. Dit geldt ook voor de chatcontacten. Omdat alles digitaal gaat, wat op zich goed te doen is, zijn er soms vragen bij waarvan je je afvraagt waar gaat dit over! Tijdspad van aanvraag tot eindoordeel bedroeg c.a. 10 dagen. Al met al niet slecht en uiteindelijk als klant tevreden.

Uitmuntend

Tijdens mijn aanvraag waren er wat vragen. En deze werden duidelijk door de medewerkster uitgelegd en verholpen. Ik kan alleen maar zeggen dat ik allang niet meer zo netjes en behulpzaam te woord ben worden gestaan. Zeer nette medewerkster aan telefoon gehad.

Goed geholpen

Goed en snel geholpen!

Geduldig en erg behulpzaam

Ik ben zelf benaderd door Becam omdat mijn lening in rente omlaag kon. Ze leggen alles goed uit en zijn zeer vriendelijk.

Vriendelijke medewerkers

Goede service nemen de tijd voor je en zoeken het voordeligste product voor jou ze nemen best veel werk uit handen

Onder de toren 34

8302BV Emmeloord