Beste Suus, Bedankt voor je review. Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over de Mystery box. Onze excuses voor het ongemak. Onze klantenservice heeft zojuist contact met je opgenomen en wij hopen dat wij deze situatie kunnen oplossen naar tevredenheid.
Beste Jacob, Bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn om te lezen dat wij de situatie toch nog konden oplossen naar tevredenheid. We hopen dat het eventuele ongemak je er niet van weerhoudt weer bij ons te bestellen. Wij wensen je veel plezier met je bestelling!
Originele beoordeling
Beste Jacob, Bedankt voor het plaatsen van een review. Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over de inhoud van een Mystery box. Onze excuses voor het ongemak. We hebben een aantal keer contact gezocht voor een oplossing maar helaas hebben we geen reactie mogen ontvangen.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze geboden service en dagelijks geniet van de leuke mok! :) Wij wensen je veel plezier ervan!
Bedankt voor deze prachtige review Yvette! Wat fijn om te lezen dat we jou en je moeder blij hebben kunnen maken. :) Wij hopen je nog eens weer te kunnen vinden op onze website!
Bedankt voor je review, Wilco! Fijn dat we hebben kunnen helpen :).
Leuk om te lezen dat de ouderen genieten van onze spelletjes! Wij wensen jullie heel veel plezier ermee. :)
Bedankt voor deze toffe review Margreeth! :)
Fijn om te lezen dat je een positieve ervaring hebt overgehouden na een bestelling bij ons. :) Wij wensen jou heel veel plezier met je bestelling Elisa!
Bedankt voor je positieve review Ellen!
Bedankt voor deze leuke review Jeanny!
Hi Bea, Wat fijn! Dan zijn wij ook tevreden!
Fijn om te lezen dat je tevreden bent Bas. Veel plezier met je leuke bestelling! :)
Bedankt voor deze mooie beoordeling Ivan! Fijn om te lezen dat onze producten goed in de smaak vallen. :) Wij wensen de ontvanger veel plezier met de leuke producten!
Bedankt voor deze leuke review Josanne. Fijn dat we het naar tevredenheid mochten oplossen. Graag tot een volgende bestelling!
Bedankt voor je review :)
Heel graag gedaan, Lisanne! Bedankt voor je mooie review.
Beste Liese, Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service. Hier worden wij erg blij van. :) Wij wensen je veel plezier met de leuke Bloempot en hopelijk tot de volgende bestelling!
Bedankt voor deze mooie woorden Marian. We vinden het fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de afhandeling van je bestelling. Wij wensen je veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende bestelling! :)
Thanks Berdy!
Bedankt voor je mooie menig Muriel!
Thanks!
Bedankt voor de positieve review! Fijn om te lezen dat alles naar wens is.