Snelle en goede service en mooie produkten

De Flockfolie is mijn favoriet, geeft echt zo’n mooi resultaat!!

Altijd goede service en goed materiaal

!

Vlot en correct.

Heb alleen nog maar besteld en laten leveren. Dus nog geen contact moeten opnemen met extra vragen en/of problemen. Maar dat verliep alvast erg vlot en correct. Communicatie duidelijk en overzichtelijk. Wel jammer dat je bij facturatie niet kan aanvinken dat de btw niet moet verlegd worden, aangezien ik vrijgesteld ben van btw en ik die dan achteraf moet aangeven en betalen.

ja was wel prima

Altijd snel en goede service

Goed geholpen, snelle reacties!

blij

Blij met de folies! Super service en kwaliteit

Snelle levering en ze staan telefonisch goed te hulp bij allerlei soorten vragen wat je maar hebt.

Goede snelle levering van producten

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Marieke, Bedankt voor je bestelling en review, helemaal top. Fijne dag vandaag. Groeten, Lars Lenselink - Transferpersshop.nl

goede service

goede snelle service , bij vragen meteen goede communicatie

Reactie van het bedrijf

Hai Pascal, Fijn om te lezen dat de communicatie goed verloopt. We staan je graag te woord. Mocht je nog vragen hebben laat het ons dan weten en mogelijk heb je ook wat aan onze kennisbank https://www.transferpersshop.nl/kennisbank Groeten, Lars Lenselink - Transferpersshop.nl

Goede levering

Goede levering en duidelijk stalenboek

Reactie van het bedrijf

Hi Rick, Bedankt voor je bestelling en review, top! Groeten, Lars Lenselink - Transferpersshop.nl

Snelle levering & goede prijzen

Snelle levering. Spullen goed verpakt en de prijzen zijn in verhouding.

Reactie van het bedrijf

Hai Wobke, Bedankt voor je review en bestelling, helemaal top. Een fijn weekend gewenst alvast. Groeten, Lars Lenselink - Transferpersshop.nl

Goed product

Alleen geen gratis retour

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering van kwalitatieve producten. Niet de goedkoopste maar liever dit dan dat de producten niet zijn wat je verwacht.

Reactie van het bedrijf

Hai Dieter, Fijn om te lezen dat de producten bevallen. We leveren graag goede kwaliteit :) Bedankt voor je bestelling en wie weet tot ziens in onze webshop. Groeten, Lars Lenselink - Transferpersshop.nl

Goed!

Als je vragen hebt, je kunt ze alles vragen. Ze denken met je mee en er werkt vriendelijk personeel.

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Louisa, Bedankt voor je review. We denken zeker graag met je mee. Mocht je nog vragen hebben dan weet je ons te vinden en wie weet heb je ook wat aan onze kennisbank https://www.transferpersshop.nl/kennisbank Groeten, Lars Lenselink - Transferpersshop.nl

Top. Goede service.

Blij met TPS als leverancier van mijn eerste investeringen. Ze bieden goede service en helpen je graag verder. Geen problemen ondervonden.

Reactie van het bedrijf

Hai Arne, Leuk om te lezen dat we jou verder hebben kunnen helpen met je eerste investeringen. Mocht je vragen hebben laat het ons dan gerust weten of neem eens een kijkje op onze kennisbank. https://www.transferpersshop.nl/kennisbank Succes met alles. Groeten, Lars Lenselink - Transferpersshop.nl

Super snelle levering, en mooi materiaal

Ik heb al een aantal keer besteld bij de transferpersshop. Tot nu toe elke keer een snelle levering en de kwaliteit van het materiaal is erg goed!

Reactie van het bedrijf

Hoi Tara, Wat mooi om te lezen dat je ons al een aantal keren hebt weten te vinden. Dankjewel hiervoor en we zien je graag nog eens terug in onze webshop. Fijne dag vandaag. Groeten, Lars Lenselink - Transferpersshop.nl

Snel en netjes geleverd

Reactie van het bedrijf

Hai Janique, Bedankt voor je bestelling en feedback, top! Groeten, Lars Lenselink - Transferpersshop.nl

Zeer correct en snel!

Wij hebben hier reeds enkele malen besteld. Elke keer zijn de goederen snel, correct en ook nog eens goed verpakt geleverd. Topbedrijf om mee samen te werken!

Reactie van het bedrijf

Hoi Johan, Bedankt voor je feedback. Helemaal top, daar worden we blij van. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Een fijn weekend alvast. Groeten, Lars Lenselink - Transferpersshop.nl

Goede en deskundige service

Snel antwoord op mijn vragen en ook redelijk snel mijn bestelde product in huis

Reactie van het bedrijf

Hai Ronald, Dank voor je bestelling en review. Fijn om te lezen dat jouw vragen snel beantwoord zijn. Mocht je nog vragen hebben, laat het dan gerust weten of neem eens een kijkje op onze kennisbank https://www.transferpersshop.nl/kennisbank Groeten, Lars Lenselink - Transferpersshop.nl

Fantastische producten.

Fantastische producten, werken heel vlot en goede kwaliteit. Snelle en vlotte service.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je bestelling en review Gwen, fantastisch! :D Groeten, Lars Lenselink - Transferpersshop.nl

Mooie producten tegen goede prijs

Goed advies. Producten zijn goede kwaliteit. Goed verpakt voor verzending.

Reactie van het bedrijf

Hai Sandra, Wat leuk om te lezen dat het je allemaal goed bevalt :) daar zijn we heel blij mee. Dankjewel voor je bestelling en review. Groeten, Lars Lenselink - Transferpersshop.nl

Balen

Wou een pers ( ruim drie weken daarvoor gekocht; niet gebruikt en zelfs niet uit de doos geweest ) omruilen voor een andere, duurdere pers maar werd geweigerd. Jammer. Bestelling wel twee dagen later in goede orde ontvangen.

Super. Snel geleverd en veel keus

Geen enkele aanmerking op mijn bestelling. goed advies, snel geleverd en goede kwaliteit

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Mariska, Wij zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent met de bestelling en service, top! Bedankt voor je feedback. Groeten, Lars Lenselink - Transferpersshop.nl

altijd heel correct en goede service

Alles loopt steeds heel correct en vlot

Reactie van het bedrijf

Hi Sara, Wat fijn om te lezen dat alles loopt. Veel plezier met je bestelling en een fijn weekend. Groeten, Lars Lenselink - Transferpersshop.nl

Over Transferpersshop.nl

Transferpersshop.nl is de grootste online textieldruk productgroothandel van Nederland en België. Wij helpen startende ondernemers en professionals (door)groeien in de textieldruk- en sign-industrie. Dit doen wij vanuit ons kantoor, magazijn en showroom in Ruurlo, Gelderland. Naast dat wij al ruim 30 jaar in het vak zitten, zijn wij een echt familiebedrijf, dat vandaag de dag onder leiding staat van vader en zoon Hans en Lars Lenselink.