Snelle levering, comform verwachtingen!

GEWELDIG

Altijd een snelle en fijne service, altijd bereid vragen te beantwoorden en ook altijd super producten.

Super service!

Voor 1 van mijn projecten was ik op zoek naar vinyl wat goed zou blijven zitten op een bepaalde stof. Via whatsapp een berichtje gestuurd en kreeg binnen 10 minuten een reactie. Er is super met me mee gedacht. Mijn bestelling was daarna snel geplaatst en was de volgende dag al in huis.

Transfershop is een fijne organisatie. Met vragen kan je bij hen terecht. Zij leveren goed materiaal en met een snelle levering.

Perfect materiaal

Snelle verzending, erg goed materiaal en een hele goede service

Zeer goede ervaringen. Bestel regelmatig.

Alleen maar complimenten. Zeer goed contact, snelle levering en uitstekende producten.

Goede service en zeer klantvriendelijk.

Wanneer je online iets besteld, kan je het kort erna al afhalen op locatie. Dit is echt super en zeker als je snel iets nodig hebt. Personeel is zeer vriendelijk. Het bedrijf ziet er netjes en gestructureerd uit.

High-Quality Vinyl & Fast Delivery!

I regularly buy vinyl from Transferpersshop.nl, and I’m always impressed! The quality is excellent, the colors are vibrant, and the delivery is fast. Great customer service too. Highly recommend!

leveren snel en goed, maar zij ook een van de weinige leveranciers in Nederland.

Snelle levering en heel netjes!

Deze shop komt de afspraken na, levertijd on point en bestelling supernetjes verpakt. Heel blij mee! Mij volgende bestelling komt hier ook weer vandaan.

Fijne, persoonlijke service!

De medewerkers zijn altijd bereid om mee te denken en te adviseren, ook bij gewoon hobbymatige vragen. Ik vind het heel prettig dat ik langs kan komen om materiaal af te halen of een vraag te stellen! Ook per mail wordt er snel gereageerd en met je mee gedacht. Super!

Fijne bedrijf om mee samen te werken!

Goede ervaringen met dit bedrijf. Fijne uitleg en als er iets is denken ze mee met een oplossing. Snelle levering en goede kwaliteit.

Topmateriaal en super service

We bestellen zeer regelmatig materiaal bij Transferpersshop en dit gaat altijd gepaard met een goede service en materiaal van top kwaliteit!

Heel fijn geholpen, snelle levering.

De expertise en snelle beantwoording van mijn vragen is erg fijn. De levering van de producten is snel, zoals beloofd.

Super.

Uitgebreid assortiment en snelle levering.

Snel en precies

De producten die ik bestel worden altijd snel geleverd. Ik wordt goed op de hoogte gehouden en het klopt altijd precies.

altijd correcte afhandeling van de bestellingen

al heel wat bestellingen gedaan bij Transferpersshop.nl en altijd correct afgehandeld. Ook als je informatie nodig hebt over een aangeboden product kan je altijd via mail bij hen terrecht voor extra info, welke ze ook snel beantwoorden.

zeer goed materiaal

kwaliteit prijs verhouding zeer goed. Kwalitatieve materialen

Fijne producten en snelle levering

Ik heb al vaker besteld. Altijd goede producten tegen een goede prijs en echt perfecte kwaliteit. Levering altijd snel

Kwaliteit, goed advies, en altijd op tijd!

Met transferpersshop hebben wij een betrouwbare partner voor het leveren van transfers. Kwaliteit en advies staat hoog in het vaandel. En ook niet onbelangrijk, altijd op tijd!

Perfect!

Goede service, beantwoorden al je vragen snel. Ook de levering is snel, hier een tevreden klant!

Na mijn bestelling had mijn klant toch nog een ander ontwerp gevraagd. De originele bestelling werd geannuleerd en ik plaatste vlot een nieuw order. De terugbetaling van het eerste order vond snel plaats. Bedankt voor de fijne service.

Snelle levering< duidelijke webshop

Makkelijk bestellen, snelle levering, ruim assortiment

Prijs, kwaliteit en levering uitmuntend

Alles goed en makkelijk terug te vinden op te website waardoor bestellen al gemakkelijk verloopt. Prijs kwaliteit staat met elkaar in verbinding. En een uiterst snelle bezorging. Binnen 48 uur had ik de bestelling in binnen. Blije ondernemer is een blije klant!

Super goede en snelle service!

Goede producten en snelle service!

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Transferpersshop.nl is de grootste online textieldruk productgroothandel van Nederland en België. Wij helpen startende ondernemers en professionals (door)groeien in de textieldruk- en sign-industrie. Dit doen wij vanuit ons kantoor, magazijn en showroom in Ruurlo, Gelderland. Naast dat wij al ruim 30 jaar in het vak zitten, zijn wij een echt familiebedrijf, dat vandaag de dag onder leiding staat van vader en zoon Hans en Lars Lenselink.