Goede flexfolie!

Goede flexfolie, stevig maar makkelijk te pellen!

Goede producten en snelle levering

Altijd goede service!

Inmiddels al heel wat bestellingen geplaatst bij , nog geen moeilijkheden ervaren. Daarnaast ook op locatie geweest waar wij zeer vriendelijk werden geholpen met de aankoop van een transferpers. Voor vragen kun je online (via de mail) terecht waar uiterst snel op wordt gereageerd. Top bedrijf met oog voor kwaliteit en uitstekende service.

Goed bedrijf snelle service

Zeer tevreden, niets op aan te merken

Ik ben heel tevreden over mijn aankoop bij Transferpersshop. Ontzettend fijn dat er een mogelijkheid is om contact te leggen via WhatsApp, dat maakt het bedrijf heel toegankelijk en vragen worden zo snel beantwoord.

De bestelling werd snel geleverd, netjes ingepakt. Wij zijn tevreden.

Kwaliteit experts!

Altijd advies op maat door expertise in de drukwereld

Snel geleverd goede kwaliteit!

Meerdere keren besteld en prima en snel geleverd. Feedback punt, zet een klein labeltje op de materialen zodat de klant weet wat welk materiaal is. Nu is het gokken of het vinyl permanent of raamsticker is. Vervelend als het verkeerd gebruikt zou worden.

Heel erg tevreden over de snelle en correcte levering van de Transfersshop!

Als nieuwe klant ben ik heel erg tevreden over zowel de producten als de snelle en correcte levering. Ik hoef niet verder te zoeken naar een leverancier.

Zoals altijd goede en snelle service van prima producten

Goede kwaliteit, netjes verpakt

Mijn bestelling is netjes verpakt aangekomen. De producten zijn van hoge kwaliteit.

Goede dienstverlening

Vlotte doorloop, updates en prima kwaliteit transfers.

Correcte afhandeling en levering van de bestelling - prima materialen.

Super! Er wordt goed meegedacht in oplossingen, kwaliteit is super. Hittepers besteld en alles werkt naar behoren. Communicatie is snel. Erg betrouwbaar!

Echte mensen die meedenken en helpen

Mijn DTF-printer en pers kwamen met wat karaktertrekjes. Laten we zeggen dat ze hun eigen willetje hadden. Maar geen paniek, want de service was écht top. Super behulpzaam, vriendelijk en altijd met een glimlach. Niet alles ging van een leien dakje, maar de hulp? Die was goud waard. Geen droge handleidingen of ‘zoek het op YouTube’ toestanden, maar échte mensen die meedachten en meezochten tot het opgelost was. Dus ja, als je op zoek bent naar een leverancier met hart voor zijn klanten, eentje die blijft lachen ook als de printer even moppert... dan zit je hier goed!

Het was voor mij weer heel wat anders dan een ander merk wat ik altijd had. Hij is makkelijk te installeren voor mij jammer dat het niet in Nederlands kon. Verder heel snel met printen en hele heldere kleuren zeer tevreden over deze sublimatie printer van sawgrass 550. Zeer aan te bevelen.

Snel en kwalitatief

Ik ben vaste klant bij Transferpersshop. Erg blij met de snelle levering en goede kwaliteit van producten.

snelle en nette verzending

Zeer snelle en nette verzending. Had ook een vraag over een product waarbij ik zeer snel een antwoord en advies kreeg op de app. Zou hier vaker bestellen!

geweldig

Snelle en complete levering,

2 soorten vinyl goud geprobeerd

We hebben Oracal Vinyl Metallic Gold en Rtape VinylEfx Smooth Gold gebruikt. De Smooth Gold toont mooier door zijn gloss maar is allesbehalve praktisch. Het is moeilijk om de folie na het plotten te verwijderen en het hecht zich niet aan applicatiefolie. De oracal Vinyl Metallic Gold was wel gemakkelijk los te krijgen en bleef wel mooi op de applicatiefolie kleven.

top service. Bestellingen altijd heel snel geleverd en ze zijn altijd bereikbaar.

Snelle levering en veel keuze

Als je tijdig bestelt, heb je de dag erna je materiaal. Ideaal voor last minute cadeautjes of bestellingen. Veel keuze en snel advies, ideaal voor starters!

Goede services.

Veel keuze en goede services!

Top service!

Deed een bestelling van diverse producten en deze werden de dag nadien proper geleverd! Hier mag een voorbeeld aan genomen worden!

Snelle levering van kwaliteit goede producten

Fan van de sportflex, pelt makkelijk en bedrukt snel

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.