Snelle levering van kwaliteit goede producten

Fan van de sportflex, pelt makkelijk en bedrukt snel

Snelle levering correct

Zoals ik verwacht had werd er vlot geleverd en alles netjes verpakt dat het niet beschadigd raakt . Gewoon perfect zoals het hoort en ik ook verwacht .

Zoals altijd weer een prima ervaring.

Vlot, snel en netjes.

zeer goed

correcte levering, product confrom

Goed!

Bestelling goed verpakt en snelle verzending, duidelijke website

Super produkten snelle levering Makkelijk te bestellen Echt waar voor je geld

Goede service, duidelijke website

Had een vraag en werd gelijk zeer goed en deskundig telefonisch geholpen.

Meer dan tevreden!

Ik ben meer dan tevreden. Producten zijn top kwaliteit, super snel verzonden en de klantenservice is ook top! Bij vragen word je altijd super goed en snel geholpen. Ik heb al een aantal keer hier besteld en dat zal zeker nog vaker gaan gebeuren!

Kwaliteit van de folie ziet er goed uit en de levering was ook top! Netjes verpakt en op tijd binnen.

Prijzig maar supersnel.

Ik vind transfershop 1 van de duurdere winkels maar als je iets nodig hebt dan is het vandaag besteld, morgen geleverd.

Veel aanbod, met uitgebreide informatie

Uitgebreid aanbod met overal een hele duidelijke toelichting! Ik heb diverse flex folies besteld om uit te proberen. De kleurenkaart is ook heel handig om mee te bestellen, zodat je de kleuren en materialen in het echt te zien. Heel fijn dat je zo makkelijk kunt opzoeken wat de snij instellingen zijn. Bestelling snel en keurig ingepakt geleverd.

Een webshop zonder poespas!

Een duidelijke webshop met alle informatie die je nodig hebt. Daarnaast een snelle en correcte levering. Dit wil je!

Top eevaring

Je bel, ze staan te word, je bestel is op tijd! Quality is perfect !!!!!

Top shop

Mijn ervaringen met transferpersshop zijn altijd perfect geweest. Snelle levering en altijd snel met antwoorden op je vragen. Top bedrijf

topservice met een geweldige kwaliteit!

Een zeer goede naservice bij een probleem bij het aanleveren van de materialen (eigen fout).

Positief

Snelle goede service, artikelen snel in huis

netjes geholpen met mijn keuze

zeer prettig

Alles toppie

Alles is snel en correct geleverd. Op mails en telefoons wordt professioneel geantwoord. De aangekocht materialen zijn van goede kwaliteit. De website staat vol interessante informatie. Kortom: wij zijn super tevreden.

Ze helpen me heel goed tijdens de bestelling van DTF. Duidelijke info en snel geleverd

bevelen je spullen aan met slecht advies

ze adviseren mij dingen te kopen zonder te vragen welke plotter ik bijvoorbeeld heb. nu kan al het materiaal niet op de plotter die ik heb en proberen ze me een plotter erbij zo aan te smeren

Goede ervaring

Wordt altijd snel en goed geleverd

Tijdig geleverd en kwaliteit

Alles is tijdig en netjes geleverd. De kwaliteit van de materialen zijn top. De service is tijdig bereikbaar en nuttig! Dank je wel!

Top kwaliteit en goeie service

Ik bestel sinds kort Cad-Cut en dat bevalt echt super goed, makkelijk te pellen en kort persen. blijft ook super mooi met wassen en is lekker rekbaar. Ook een zeer snelle levering.

Ik heb al enkele keren besteld bij Transferpersshop en ik ben al elke keer zeer tevreden geweest. Heel veel keuze. Ze verliezen voor mij 1 halve ster omdat de verzendingskosten voor 1 stuk folie wel hoog liggen.

Goede service!

Snelle service en steeds in orde.

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.