ruime keuze met/in goede producten + service

Alles wat ik besteld heb zijn fijne producten om mee te werken. Mocht er iets niet goed zijn gegaan met de bestelling wordt dat opgelost.

snelle en goede levering

Overzichtelijke site en zeer snelle levering

Top zoals altijd

Ik krijg altijd alles optijd binnen en de kwaliteit is altijd zoals is beschreven!

Verkeerde bestelling ontvangen, maar fout snel rechtgezet

Ik kreeg een foutieve bestelling aan. Voor ik de doos nog maar terug gesloten had, belde er al een medewerker. Ik moest wel zelf de doos terug naar een postpunt brengen, maar ticket werd aangeleverd. Beetje extra werk, maar de volgende dag werd het juiste pak geleverd ( met klein extraatje)

altijd goede servicve!

AL vaak besteld en al altijd goede service en snelle verzending

Goede folie snelle levering

Ik vind de folie erg goed. Snelle levering.

Enorm tevreden!

Voor mijn cadeau bedrijf gebruik ik gepersonaliseerde vinyl stickers. Van Transferpersshop ben ik erg tevreden, zeer goede prijs-kwaliteit verhouding

Goed en minder goed

Blij met de sublimatieprinter en de inkt. Het werkt uitstekend en werd snel geleverd. Minder tevreden over de 40 vellen Chemica Sublitex en de Chemica applicatiefolie die we erbij kochten om op katoen te kunnen drukken. Helaas werkte dit bij ons niet. Na contact te hebben opgenomen, moesten we zelf de fabrikant benaderen. Uiteindelijk niets meer mee gedaan; het ligt nu ongebruikt in de kast. Verder vind ik de website overzichtelijk en gemakkelijk om producten te vinden en bestellen.

Goede materialen

Bij transferpersshop zijn de materialen van uitstekende kwaliteit. Als je vragen hebt over het gebruik hiervan dan is de klantenservice ook uitstekend.

Goede producten en een zeer snelle levering!

Goede producten voor het sublimeren van mokken en een zeer snelle levering!

Fijne webshop, goede materialen en top service

lekker nederlands om te denken 5 sterren is alleen als echt alles goed is. Volgens mij is dat hier. Meerdere keren materialen besteld en altijd goede service, goede adviezen, super website en goede materialen. Top en betrouwbaar dus, ik raad ze iedereen aan.

Beste flex snelste levering Top

Beste flex mooi op maat op de Rol, korte pers tijd en zit echt super strak en mooi op de kleding.

Zoals beschreven, nette prijs snelle levering.

Goede ervaring. Kwaliteit is uitstekend. Dank.

PRIMA

Vlotte, goede service. Mooi materiaal

altijd snelle levering

Transferpersshop is een goede en betrouwbare shop, voor al je spullen

Duidelijk en correct

Correcte levering, duidelijke info over het materiaal en het gebruik ervan.

Goede service en goede producten.

Het is een super bedrijf ze hebben snelle en goede service. Vandaag besteld binnen 1/2 dagen binnen. De producten die ze leveren zijn uitstekend goede kwaliteit makkelijk gebruik. Als er wat is kun je ze gewoon makkelijk een berichtje sturen of bellen en dat word je super geholpen zekeren aanrader

Uitmuntend

Bestelling keurig op tijd thuis geleverd en alles 100% naar wens

Super tevreden

De kwaliteit van de folies is top en de service is fantastisch.

Een goed service

Snelle levering en zoals afgesproken

Steeds heel tevreden over de leveringen en de hulp bij het uitzoeken van de juiste type transfers.

Goede service, snel geleverd

Goede ervaring, alles werd correct en snel geleverd

Super en snelle levering

Ik had een vraag over mijn bestelling en werd snel en goed geholpen. Super service en zeer vriendelijk! Ik ga zeker opnieuw bestellen.

Mooie producten, snelle levering

Alles goed geregeld. Vlot bestellen, vlotte levering en mooie producten.

Goede service, complimenten.

Goede service, en goede communicatie. Snelle levering.

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.