Altijd zeer behulpzaam

Soms weet ik even niet meer welke flex ik moet gebruiken of bel ik om te vragen of er een afwijkende afmeting verkrijgbaar is en ik word altijd zeer netjes telefonisch te woord gestaan.

Goede ervaring

Had hier nog nooit besteld maar is voor herhaling vatbaar.

Goede service, snelle levering

Goede service en een snelle levering.

Altijd goede support

Er wordt altijd de tjid genomen om je te helpen en om je goed te adviseren, Super dus!

Top bedrijf.

Wordt altijd goed geholpen met al mijn vragen omtrent het bedrukken van textiel en verschillende materiaal typen. Snelle levering. Kortom gewoon een TOP bedrijf. Ga zo door.

alle vragen worden snel beantwoord en de levering is altijd snel en in prde

top service

Snelle levering! Alles in orde

Hele fijne en goede service

Goede service en wordt altijd netjes geholpen mocht dit nodig zijn.

Goede service!!! Juiste Prijs

Altijd snel bereikbaar voor de correcte service.

Alles wat je nodig hebt!

Alles wat je nodig hebt, super duidelijke website en snelle levering. Het is meer als een webshop, het is een kennisbank die ik dagelijks raadpleeg! Absolute aanrader! Ook voor vragen staan ze altijd voor je klaar!

Snelle levering en producten zien we goed uit.

De producten zijn binnen 3 dagen bezorgd en dat met een redelijk grote bestelling. De producten zien er goed en netjes uit. Moet de apparaten alleen nog uitproberen.

Goede en snelle levering

Erg snelle afhandeling.

Heel vlot en dienstbaar.

Fijne webshop

Snelle antwoorden op je vragen, voor een bepaalde tijd besteld volgende dag in huis. Alleen toch jammer je persee voor € 75,- moet bestellen. Als je er achter komt je toevallig nog wat nodig heb qua folie en dan steeds weer 6,95 te betalen loopt aardig op !

Snel makkelijk en kwaliteit

Snelle service duidelijke website. Kwaliteit producten

kleur afwijking

Vlotte levering, maar kleur geel is meer oranje dan geel.

Perfecte product omschrijving

Snelle levering zeer tevreden over kwaliteit

Overzichtelijk site en snelle levering

Super materialen weer

Meerdere bestellingen doe ik hier, altijd goed!

Een fijne webshop

Als je belt krijg je duidelijke uitleg. Altijd fijn om bij transferpersshop te bestellen

Deskundigheid

Altijd antwoord op je vraag door veel ervaring, kennis en deskundigheid!

Super blij met de service

De opvolging gebeurd heel correct en heel snel

Snelle levering.

Bestelling is snel geleverd

Snel en prima geleverd

Vlot geleverd.

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.