Betrouwbare leverancier met uitstekende service

Snelle levering en toen ikzelf een keer iets foutiefs besteld had werd het in no time opgelost

Tijdje terug een bestelling gedaan. Super snelle levering. Top geregeld.

Alles prima in orde. Snelle levering, goede service nadat ik 1 artikel vergeten was te bestellen.

super

heb al veel transferspapier geprobeerd met redelijk wat min puntjes deze hier tot nu reeds zeer blij met resultaat.

Toppers in keuze en toppers in klantvriendelijkheid

Een aanrader voor al je plotter benodigdheden.

Perfect tevreden

Snelle en correcte levering, paraat met telefonische raad. Kan niks slecht bedenken.

Geweldige snelle levering

Het was voor 12.00 uur besteld volgende dag in huis. Ik heb mijn product kwartier later besteld en kreeg het toch de volgende dag thuis, ideaal

Zeer snelle levering, bij contact snel gereageerd en geholpen.

zeer goed

Transferpersshop probeert klantproblemen op een prettige manier zo goed mogelijk te analyseren en op te lossen.

j

j

Waanzinnig geholpen, en alle beloftes nagekomen

Ik had een hoop vragen en wilde geadviseerd worden in mijn keuzes voor aanschaf van een snijplotter alsook welk spul ik nodig heb voor het doel wat ik voor ogen had. Lars had alle tijd voor me en heeft me het een en ander aangeraden, dit heb ik besteld en hij blijkt helemaal gelijk te hebben, waanzinnige Producten maar bovenal waanzinnige service, dat is het meeste waard.

Super service! En fijne materialen

Altijd snelle service. Staan altijd klaar voor vragen. En leveren kwaliteit

Makkelijk & snel

Makkelijk te vinden. Je kan makkelijk je oude bestellingen terug vinden. En klantenservice is top.

goede service

snelle levering, contact goed en snel,

prima bedrijf

geen klachten, vlotte levering, en goede service.

Snelle levering en goede producten

Goede producten en een snelle levering van de spullen.

Eerste keer besteld en super content Grtjes

Fijne samenwerking

Goede kwaliteit vinyl en een fijne samenwerking. Bedankt!

Perfect!

Uitstekende producten, snelle verzending!

Snelle levering, super goede producten

100% tevreden klant

Van bestelling tot levering ging als vlot.

tevreden

vond het wel jammer dat er geen beschrijving bij zat hoe het product werkt aflaten koelen maar hoelang stond er niet bi j moet eerst helemaal koud zijn ik had de forver subli fles 202 besteld toen ik belde werd ik wel erg goed geholpen

Goede snelle verzending

Ik was wat vergeten te bestellen, even snel gemaild en er werd vrijwel direct gereageerd dat ik het er nog bij kon voegen. Site is ook heel overzichtelijk.

prima, bestelling is correct en snel geleverd!

Prima service, mijn bestelling is correct en snel geleverd.

Steeds een aangename ervaring

Telkens ik iets bestel heb ik snel mijn levering. Indien er iets fout liep kan je steeds rekenen op een juiste en correcte oplossing. Het voelt goed om steeds terecht te kunnen voor vragen.

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.