Steeds uitstekende service en kwaliteit

snelle levering goed verpakt

De website is duidelijk. De producten worden goed omschreven. Het pakket was snel geleverd en goed ingepakt. Kortom! TOP

Zeer fijne shop

Ik heb via Transferpersshop mijn Cameo 4 snijplotter + heatpress gekocht en sindsdien regelmatig flex en flock van Cad-cut (Stahls) waar ik ook heel tevreden over ben. Ze hebben duidelijke en overzichtelijke info over de producten en bieden ook tips en tricks. Bij nieuwe producten kun je vaak een test-setje bestellen. Leuk om op die manier alles uit te proberen. Ze zorgen voor alles om je op weg te helpen, zoals snij- en persinstellingen. Ik kom steeds weer terug om even te spieken, handig! Op social media zijn ze ook goed actief!

Perfect!

Perfecte service, snelle levering.

Snelle levering van mijn bestelling

Goede communicatie en oplossingsgericht

De communicatie is zeer goed, en de service daarbij ook. Ze willen alles doen om tot een oplossing te komen!

Goede, snelle service en precies wat we zochten

Alles is duidelijk en volgende dag konden we het al ophalen

Goed, snel en betrouwbaar

Bestelling snel geleverd. Bij ontvangst bleek een gedeelte van het vinyl maar geleverd, het restant stond in backorder en dit werd keurig de volgende dag per koerier nagezonden. Top!

Duidelijk advies, snelle service en lage prijzen.

Goed bereikbaar voor vragen en advies. De aangeboden producten zijn van goede kwaliteit en voor een concurende prijs.

Snel verzonden en zeer goed verpakt

Prima, snelle levering en service

Prima, snelle levering en service

Snelle en goede service

Fijne mensen met verstand van zaken

Netjes en snel te woord gestaan

Ik heb een Cameo 4 besteld en heb er een flexpakket bij gekregen alles snel en netjes afgehandeld. Ga zeker vaker bestellen bij Transfersshop.nl

8 minuten voor 12 besteld, dus op het randje. En toch nog volgende dag binnen!

Uitstekend!

Goede service, snelle levering en uitstekende hulp bij vragen over het gebruik van de producten!

Highly Recommend

Great customer service, quality product, super fast delivery. Thankyou!

erg fijne webshop

ik zal hier zeker nog vaker bestellen

Het werkt goed

Eerst dacht ik dat ik de verkeerde had besteld. Ik wilde oracal 651 maar wist het verschil niet. had toen 631 gekocht en het werkt hetzelfde voor het maken van stencils met de sillhouette cameo. Met een warme föhn plakt het goed op sneakers. Gebruik het nu voor customizen van sneakers. Milo Non Thrty7Customs

hoge kwaliteit

Top shop!!

Mijn derde bestelling binnen en moet zeggen kwaliteit goed en super snel geleverd. Woensdag besteld vrijdag in huis. Ik ben en blijf vaste klant van Transfersshop.nl

Overzichtelijk, snelle service, snel in huis

Goeie service

Reageren altijd snel en zijn erg geduldig.

Expirimeteren

Hoelang strijken is nog beetje lastig

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle reactie op mijn vragen en werd snel geleverd.

Al een aantal jaren trouwe klant en bevalt uitstekend.

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.