Goede kwaliteit en snelle levering

hoes besteld voor mn cameo 4 silhouette. Goede prijs, kwaliteit en zeer snelle levering!

Snelle levering. Goede kwaliteit. Correcte service.

Geweldig en goede service

Mijn ervaring bij transfersom was zeker goed , de plotter doet het heel goed. En op de website zit er ook goede uitleg bij. De service van transfer shop was heeel goed en fijn. Behulpzaam en vriendelijk

Betrouwbare webshop

prettig en snel

de levering was erg snel voor al in de tijd van nu dat alles iets langer duurt en het is ook prettig dat je achter af kan betalen wanneer je het product binnen hebt

superservice

service is top, leveringen gebeuren zeer snel, geen grote hoeveelheden, uitgebreid assortiment

Vriendelijke en snel reagerende klantenservice, snelle levering!

Klantenservice reageert snel en erg vriendelijk. Zeer snelle levering, was ook echt de volgende dag in huis, ondanks COVID-19. Helaas was mijn pakketje niet geheel compleet, bericht naar de klantenservice en werd meteen uitgezocht. Volgende dag werden de ontbrekende producten verstuurd. Al met al een super goede ervaring dus!

Altijd goede service

Goede service, snel contact! Goede producten en uitgebreid assortiment

vlotte levering!

zeer vlotte levering, duidelijk track & trace. alles staat netjes uitgelegd op de website

Makkelijk besteld, snel verzonden!

Overzichtelijke productpagina’s en bestelprocedure met heldere uitleg. Positief verrast dat mijn bestelling zo snel was verzonden!

Bestelling geplaatst en supersnel en stevig ingepakt in huis

Snelle levering en prima service

Een transferpers gekocht en binnen 2 werkdagen geleverd. Dat noem ik een goede zaak

Super geholpen

Steeds beschikbaar voor je vragen te beantwoorden en verder te helpen. Dit al van de eerste moment.

prima , snelle levering

keurig mijn vragen beantwoord door Lars en ook alle moeite doen om de probleempjes die ik had met mijn printinstellingen op te lossen.

Snelle levering en service

Snelle levering en service

Top service!

Wij hebben onze transferpers en snijplotter hier gekocht en zijn goed geholpen!

geweldige webshop

we hebben hier voor de eerste keer besteld en het ging allemaal prima dus we gaan weer bestellen vlotte levering en goed verzorgd

Snelle geleverd, zoals het hoort, goed verpakt.

Zeer snelle service

Ik krijg mijn bestelde producten steeds zeer snel geleverd. De producten zijn ook van zeer goede kwaliteit.

Hele fijne service

Ik wist niet precies wat ik moest kopen om mijn kleding te bedrukken maar ik kreeg een goede uitleg over wat ik precies moest hebben. Super!

Snel en professioneel

Bestelling liep soepel en snel! Levering kwam op tijd en fijn dat de site is vernieuwd. Prijzen zijn wel wat gestegen, maar verder een top bedrijf!

Correcte afhandeling

Bestelde artikelen werden snel en correct afgeleverd!

Goede snelle service

Goede en fijne spullen en de service is super!

Niet duur en een snelle levering .

Niet te duur , snel geleverd en duidelijke omschrijving en uitleg van de producten .

GEWELDIG

Ik vroeg per chat om uitleg over gebruik printbaar flex. Ik begreep het echt niet... Ik kreeg geweldig, geduldige, duidelijke uitleg in Jip en Janneke taal Met video ter ondersteuning. Tevreden JA Aanbevelen aan anderen JA Nog wat bestellen Hell Yes

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.