Altijd tevreden!

Mijn Graphtec cutting plotter gekocht bij Transferpersshop en sindsdien de accessoires uiteraard ook! Erg fijne snelle levering!

zer goed en snel!

Zeer snel binnen. Altijd goede service!

snelle en correcte levering

Goede prijs-kwaliteit. Beknopte en duidelijke uitleg bij de materialen

Goede kwaliteit transferpapier, snelle levering

Voor de eerste keer bij deze leverancier transferpapier besteld. goede kwaliteit jet pro ss vellen. snelle levering!

Goeie spullen en snelle levering

Uitgebreid assortiment aan kwaliteit producten die snel op de stoep afgeleverd worden.

Prima service! Snelle respons en correct behandeld

Ik had een verkeerde bestelling geplaatst en kort erna gebeld. De betaling is dezelfde dag nog teruggestort en het aangepaste order verstuurd.

Goede kwaliteit tegen degelijke prijs

Het assortiment van de Transferpersshop is voor mij als kleine zelfstandige prima. De prijs is net aan; daarentegen is het assortiment dan ook uitgebreider dan bij de goedkopere concurrent, waardoor ik in één aankoop klaar ben (en dus maar 1x verzendkosten). Jammer dat mijn eerder ontvangen kortingsbonnen niet werkten (geen van beide). Verder snelle levering, goed verpakt en prima betaalmogelijkheden. Kortom: voor mij een blijvertje onder mijn leveranciers.

Prima service!

Flexfolie besteld en zeer snelle levering Vraag mbt gebruik transferpers werd snel en correct opgevolgd.

Bestelling geplaatst tot 2 x aan toe en moet zeggen dat in het geheel de service en snelle levering ik iedereen aanraadt om via transfershop te bestellen. Super ik blijf zeker klant!!!

Super snel

Na aankoo0 van licentie binnen 10 sec in me mailbox super

Fijn, zonder veel gedoe.

In het beginsel had ik per ongeluk de bestelling van een ander ontvangen (adresstickers op de doos waren verwisseld). Na het mailen van de inhoud van het pakket en wat mijn bestelling daadwerkelijk was, hebben ze zonder moeilijk te doen opnieuw mijn bestelling verstuurd. De foutief verstuurde bestelling heb ik op hun kosten alsnog naar de juiste klant mogen versturen.

Snel, goeie kwaliteit, duidelijke website

Duidelijke website met goeie informatie, Fijn dat de flex en flock in grotere lengtes te bestellen zijn. Transferpersshop word echt mijn vaste plek voor mijn vinyl!!

Veel keuze, snelle levering!

Veel keuze, snelle levering!

Snel verzonden en goede service

Heb al vaker bij transferpersshop wat besteld en altijd goed ontvangen, heb zelf 1 keer per ongelijk het verkeerde huisnummer ingevuld en daardoor werd het terug gestuurd na de transferpersshop maar door het fijne handelen van transferpersshop hebben ze het nog een keer gestuurd maar dan na het goede adres.

Excellent service!

Fast delivery and excellent customer service even in the case where things does not go like a dance. Definitely would recommend to all.

top

top

Echt een aanrader. Vriendelijke mensen, goede adviezen en mooie kwaliteit!

Vriendelijke mensen, behulpzaam, goede adviezen en mooie kwaliteit!

Prima, snelle levering!

Goede service, veel keuze en veel tips op de site

Snel en betrouwbaar

Super snelle service en perfect assortiment.

Wat een ontdekking

Veel keuze, lage prijzen, snelle levering en perfecte service.

Snelle en goede service

Je hoeft maar een belletje te geven en ze helpen je direct.

ontvangen altijd snel Super!

Wij zijn tevreden ontvangen bestellingen altijd snel

snelle levering netjes verpakt, prima kwaliteit flexfoil.

Ook in deze bijzondere tijd de service /snelheid als vanouds

Nu ik momenteel weinig de deur uit kan, #COVID-19is de bestelling nog steeds keurig op tijd.

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.