Zeer snel en goed geleverd!

Binnen één werkdag in huis, bovendien een zeer goed werkend apparaat!

Vlot geholpen

Alles is duidelijk en vindbaar op de site. Ruime keus en super snelle levering CHAPEUA!!!!

Uitstekende service

Niks aan toe te voegen.

Top producten

Top producten snel geleverd goede prijs kwaliteit

Topleverancier!

Bestel al een aantal jaar diverse producten voor het drukken van textiel. Vragen worden altijd deskundig beantwoord en de levering is altijd snel en probleemloos.

Snelle levering en een goed product

Mijn bestelling was snel geleverd en goed verpakt. Wij zijn zeer tevreden of de folie, deze is van goede kwaliteit. De beschrijvingen van de folies kunnen beter, dan zijn de verschillen beter te vergelijken. Maar een zeer positieve winkelervaring gehad bij Transferpersshop, ik beveel dit dus ook zeker aan.

uitstekend!

Professioneel advies, snelle levering, uitstekende kwaliteit, zeer klantvriendelijk!

Producten van topkwaliteit

Snelle bestelling online en vlotte levering.

Snel en goed!!

Bestellen gaat vlot net als de leveringen!!

gewoon goed en snel

super

Super snelle levering, netjes verpakt.

Goede prijs/kwaliteitsverhouding en een goede service.

Supersnel

Super goed zoals altijd Mooi materiaal en supersnelle levering Een keer gehad dat Erie’s fout ging maar meteen opgelost AANRADER

Prima producten, prima service!

Kwaliteit van de producten is prima, en bij vragen is de klantenservice altijd goed bereikbaar en het personeel voorzien van de juiste kennis. Aanbeveling!

Verkeerde bestelling maar goed opgelost en nog snel verstuurd

Heel eg fijn,mocht het verkeerde houden

Snelle levering en de spullen zijn altijd prima verpakt waardoor ze netjes aankomen. 1x contact gehad met de klantenservice omdat ik iets vergeten was te bestellen. Dit werd nog zonder gedoe toegevoegd aan de eerdere bestelling en zodoende kon ik besparen op de verzendkosten. Al met al prima!

leverling snel binnen

Snelle service, bestelling snel ontvangen.

Mijn bestelling werd snel geleverd.

Geen opmerkingen

Het ziet er goed uit allemaal en was snel binnen nu nog even de nieuwe flex uitproberen ben erg benieuwd maar voor nu helemaal top 😊

Snelle verzending! Paar verbeterpuntjes ..

Snelle verzending! De flex folie luipaard, roze en groene luipaard ben ik erg tevreden over maar helaas komt er lucht onder de tijger flex folie waardoor ik deze een heel stuk niet kan gebruiken 😭en bij de flex folie zebra staat dat het hotpeel is maar dat is koudpeel anders laat het los 🙈

Snelle levering goede kwaliteit van de producten. Ook heel handig alle filmpjes

Producten zijn prima en snelle levering

Goede ervaring

snelle levering goede producten

heel tevreden en snelle levering

ik heb een bestelling gedaan van flex en ben echt tevreden voor de snelle levering

Zeer slechte service

Nieuwe cameo 4 gekocht incl pers en folie. Geen enkele sticker op flex is goed gesneden. Na bezoek aan bedrijf en test zou hij het doen. Hier werd ander folie gebruikt. Eenmaal thuis, weer aan de slag.... 16 stickers allemaal maar half gesneden. Bellen maar het handig en schuld, mesje zou stuk zijn. Gewoon maar een nieuwe bestellen. Wat een slechte service

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.