Mail wordt snel beantwoord. Bestellen kan wat simpeler (je moet elk onderdeel apart aanklikken ook als je er meerdere wilt hebben.

Goede ervaring

Snelle levering en zeer vriendelijke contactpersoon. Correcte afhandeling.

Goede, snelle service

Dit was de eerste keer dat ik bij transferpersshop bestelde. Dag erna was alles al binnen. Snelle service en goede kwaliteit producten!

Vriendelijk en deskundig

Zeer goede ervaring ondervonden bij het volgen van de workshop. Daarna ook gelijk een plotter en pers aangeschaft. Zeer vriendelijk personeel.

Makkelijk bestelproces en snelle levering.

Dit is de 3e keer dat ik bij de transferpersshop bestel. Het product wordt altijd snel geleverd. Helaas de laatste keer een rol flexfolie gekregen die beschadigd was waardoor ik een gedeelte niet heb kunnen gebruiken. Ik heb dit aan ze doorgegeven en wacht nog op een reactie. Ik ga er vanuit dat ze dit ook goed oplossen aangezien de rest ook allemaal soepel verloopt.

1e maal besteld en alles is zeer goed verlopen.

Snelle levering en duidelijke informatie op de website

Maandag avond besteld en woensdag reeds geleverd in België, dat is een topservice! Omdat het onze eerste keer is dat we t-shirts gaan persen zijn wij heel blij met een website waar veel informatie beschikbaar is. Hier zullen we zeker nog meer bestellen.

Snelle, correcte levering, top materiaal

Uitstekend qua bestellingen en levering. Ook het (tot nu toe) bestelde materiaal is van uitstekende kwaliteit. Kwaliteit/prijs verhouding is TOP!

Goed snel geleverd

Snelle levering kon weer snel aan de gang.

Mijn bestelling is altijd compleet en reeeete snel!

Absoluut geweldig

Zeer gastvriendelijk en uitmuntende service, alles werd goed uitgelegd! Absoluut de moeite waard voor workshops te volgen en de producten zijn van top kwaliteit!

Fijne ondersteuning

Fijne webshop mt duidelijke product informatie

Fantastisch team, open en eerlijk, familiale sfeer.

Hartelijk welkom, de antwoorden altijd klaar duidelijke uitleg en een tot nu toe erg goede follow up

Was snel en goed geleverd. Top service

Snelle levering.....

Mijn bestelling werd de volgende dag geleverd, super tof....

Snelle levering en goede service!

Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd. Ook als je iets niet weet: even een telefoontje en men geeft vakkundig advies en slimme tips! Top!

super

had een bestelling gedaan werd niet geleverd door de leverancier maar transfershop heeft om te helpen een gedeelte kosteloos gestuurd en daarna ons steeds op de hoogte gehouden van de bestelling en netjes achteraf geleverd een 10 voor transfershop .

super goede service

bestelling gedaan en ik ben super geholpen zeker een aanrader en ook super snelle levering

Goede snelle levering

De bestelling was snel binnen wat erg fijn is Ook had ik wat materiaal besteld voor de pers Mijn advies is kunnen jullie dat op een kokertje rollen of in een kokertje nu was het plat en gekreukt wat erg jammer is maar verder snelle levering en mooie spullen ga zo door 👍

Goede levering

Ruim assortiment, op voorraad en snel geleverd

vlotte en snelle service echt een aanrader!!!!!

zeer vlotte en correcte firma zeer snelle levering en vlotte communicatie echt een aanrader

Zeer vlotte levering

Zeer tevreden, alleen wil ik meegeven dat de koerier mijn pakket niet afleverde maar gooide op zijn plek.

Zeer snelle levering en product perfect zoals de website aangaf.

Ik vermoedde dat het wel even zou duren alvorens een transferpers geleverd zou worden maar de dag nadien ontving ik m'n track 'n trace code en de dag daarna stond die mooi in de doos op me te wachten bij de buren (zelf was ik niet thuis). Eenmaal uit de doos alleen nog maar plezier aan gehad. prijs/kwaliteit helemaal top.

Bestelling was netjes op tijd. Daarnaast de vragen die ik had over de bestelling en materiaal werd superfijn op gereageerd!

Zo veel hulp en uitleg is super. Bestellingen zijn altijd piekfijn verzorgd. Bij een probleem met een toestel werd dit zonder problemen vervangen door een nieuw. Aanrader!

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.