Betrouwbaar en snel!

Mijn bestelling worden altijd snel uitgeleverd. Top service!

Eerste Keer dat ik hier bestelde, snelle leverind

Zeer snelle levering

Zeer snel, ik had een half uur na het plaatsen van mijn bestelling de trace al in de mail.

Als ze beter met een klacht omgaan was het 5 sterren

Ik bestel er nu 1,5 jaar en alles was altijd goed. Goede service en altijd vriendelijk. Nu had ik voor het eerst dat ik 1 folie kleur rood te weinig had en 2 nieuwe folies in 1 verkeerde kleur heb gekregen. Deze kleur had ik ook nooit besteld. Ik moest een foto maken van de folie die verkeerd was en daar zag je op dat het disco geel was en had disco rood besteld. Hans vond de foto toch niet genoeg en ik mocht de 2 folies retour sturen en zo konden hun het beoordelen. Dan ben ik verzendkosten kwijt voor iets wat hun verkeerd doen en dat ga ik natuurlijk niet doen, en de rode folie die te weinig is geleverd konden ze niet controleren. Dit is iets wat ik niet begrijp na 1,5 jaar trouwe klant en een secabo drukpers en plotter gekocht te hebben, en toch om de 2 maanden er €85,- uit te geven aan folies. Ik hoop dat dit ook eenmalig is want ben altijd trouw aan me leveranciers en hou niet van wisselen.

snelle levering!

Al meerdere malen wat besteld en met volle tevredenheid

Uitstekende service. Dinsdag besteld, woensdag binnen. Netjes verpakt.

In het begin nog even zoeken naar de juiste materialen maar eenmaal gevonden staat er ook duidelijk bij waarvoor en hoe te gebruiken dus uiteindelijk helemaal top!!

Zeer betrouwbaar

Altijd kwaliteit en optijd

Goed goed goed site is overzichtelijk.

Prima in orde...zoals altijd.

Snelle levering, alles perfect in orde.

Snelle SERVICE

Snelle service!

Prima materiaal. Verzorgd verpakt.

Perfecte leveringen

Prima service en snelle levering

De bestelde artikelen zijn goed verpakt opgestuurd. Ondanks dat ik nog een leek ben in het herkennen van de verschillende soorten HTV, is men zo vriendelijk geweest om het in volgorde te zetten zoals op de pakbon staat...en aan de hand van de kleuren was alles snel voor mekaar..hartelijk dank

Heel tevreden over de producten.

Spijtig dat de levering later was dan oorspronkelijk was aangegeven.

Prima klantenservice

Ik had een digitale code besteld voor het opwaarderen van software. Nadat deze code voor de verkeerde versie bleek te zijn werd dit supersnel opgepakt en goed afgehandeld.

super

snelle survice

Snel in huis.

Snelle levering en tot nu toe elke keer de juiste producten en een goed kwaliteit helemaal tevreden

uitstekend

altijd snelle reacties op mails bezorging is snel nette spullen als iets niet goed is krijg je meteen nieuw spul

Spullen weer snel geleverd, top service altijd!

Ik heb al meerdere keren diverse soorten folies besteld. In het begin had ik nog wat vragen, hiermee hadden ze mij goed mee geholpen. Intussen bestel ik mijn materiaal alleen nog maar bij Transferpersshop vanwege de goed service en snelle leveringen.

Snel en goed

Kleine bestelling werd snel en goed geleverd.

Prima Webshop !

Prima service , supersnelle levering en deskundige adviezen , helemaal af.

Een goeie online shop.

Een goeie online winkel. Als er een product niet aanwezig is doen ze er alles aan om alsnog het in hun assortiment te kunnen krijgen. Via FB ook goed bereikbaar. Mss proberen de levering de dag na bestelling te kunnen laten doorgaan. Alsook op de vellen vinyl het kleurnummer te zetten zodat wij ook weten welk nummer bij welk kleur is.

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.