goede service

Regelmatig een bestelling gedaan, service is goed. kwaliteit van de folies zijn uitstekend en de prijs is verder ook ok.

Positief

Ik heb een plotter besteld en flexfolie. De aangegeven levertijd klopte niet echt. Ik kreeg namelijk de plotter wel op de dag van de aangegeven levertijd, maar de follie kreeg ik 1 week later als de aangegeven levertijd. Dat is geen probleem maar het kan wel een verbeterpunt zijn. Toen ik de folie ontving kwam ik er achter dat er een rol ontbrak. Ik heb gebeld naar de klantenservice van Transferpersshop.nl en daar werd ik prima geholpen en werd het "probleem" (gewoon een menselijk foutje) verholpen.

SUPER!!!!! Service

Gebruiksvriendelijke website, mooie producten, zeer snelle levering. Helaas waren 3 van de 8 mokken die ik besteld had kapot aangekomen. 1 telefoontje en diezelfde dag zijn er 3 mokken verzonden die ik de volgende dag meteen binnen kreeg. Hele vriendelijke mensen en super service!

Correct zonder pardon

Mijn leveringen gebeuren altijd correct en zonder problemen. Je kan er ook van op aan dat je geholpen wordt en snelle verzending is ook een constante dus zeer betrouwbaar als je dringend iets nodig hebt.

goede en snelle service

goede en snelle service.

Ik had mijn spullen mooi op tijd binnen. Nog niet gebruikt, maar het gaat goed gebruikt worden.

Goede snelle service!

Goede snelle service. Correct geholpen. Als bedrijf met meerdere diensten/verkopen kan ik niet over alles oordelen. Vandaar de 8

Kwalitatief fijne flexfolies

We zijn erg tevreden met de flexfolies van 'Transferpersshop.nl', sinds het begin van ons bedrijf maken we gebruik van deze folies. Kwalitatief goed, prachtige kleuren en prints. We blijven gewoon bij jullie bestellen, dus ga zo door!

Snel en goed op de hoogte gehouden

Snel en duidelijk

Duidelijk uitleg oo de site en de handleidingen. Blij met mijn instap transferpers. Super snelle levering.

Op en top !!!

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle en goede levering

goede levering, alles oké. alleen jammer dat je de gebruiksaanwijzing moet downloaden.

Goede service en snelle levering

De bestelde spullen werden snel geleverd

Telefonisch contact gehad over een producht. Vriendelijk geholpen. Volgende dag besteld en een dag later al in huis!

Goede service en denjen echt met je mee hoe je dingen het beste kan doen!

Elke bestelling ben ik tevreden over. Als je iets niet begrijpt of iets wil weten word ik altijd vriendelijk te woord gestaan en er word echt met je mee gedacht.

goede service

Zeer vlugge bezorging.

Vlugge en vlotte afhandeling

Super tevreden van de nieuwe transferpers die ik gekocht heb, keurig geleverd en gemakkelijk in gebruik.

Prima spul en snelle levering!

Overzichtelijk aanbod, makkelijk uitchecken en goede snelle levering. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden van het proces waarin je bestelling zich bevindt!

Bestelling is rap geleverd en goede kwaliteit

Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Snelle levering.

Goede webshop

Een ruim assortiment met producten in goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ook fijn dat de folies in verschillende maten gesneden worden! Klantenservice is goed, de winkel is goed te bereiken en houdt je op de hoogte via de mail.

correcte en snelle levering

Goede artikelen , correcte service

Goede service & kwaliteit producten

Goede service & kwaliteit producten. Fijn dat de handleiding van de cameo 3 makkelijk te vinden is op de website in het Nederlands.

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.