Pluspunten
Snelle levering!
Bedankt voor de positieve feedback Danté! Daar doen wij het voor ;) - team Transferpersshop.n
Pluspunten
Snelle levering ook in België. Goede hulp telefonisch gehad. Super service!!
Hi Mischa, Super om te horen! Veel plezier met de sublistop flexfolie. - team Transferpersshop.nl
Pluspunten
super service!
Bedankt voor je recensie! Veel plezier met de vinyl :D - team Transferpersshop.nl
Pluspunten
mooie online shop en een snelle levering
VerbeterpuntenEen groter assortiment is altijd mooi.
Bedankt voor de nuttige review en nogmaals bedankt voor de bestelling! We zullen zeker kijken hoe we ons assortiment de komende tijd kunnen uitbreiden. - team Transferpersshop.nl
Bedankt Piet, super om te horen! - team Transferpersshop.nl
Pluspunten
leuke artikelen
Bedankt! Goed om te horen dat de artikelen bevallen. - team Transferpersshop.nl
Pluspunten
Goede service m.n. snelle afhandeling van bestelling!
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten. Ik ben helemaal tevreden !!!
Bedankt voor de positieve feedback Boy. Daar zijn we blij mee! - team Transferpersshop.nl
Pluspunten
Goed materiaal en snelle levering, helemaal goed.
VerbeterpuntenOp dit moment heb ik geen vebeterpunten.
Goed om te horen Jeroen! Nogmaals bedankt voor je bestelling. - team Transferpersshop.nl
Pluspunten
snelle levering goed product
Verbeterpuntenx
Bedankt voor de positieve feedback, daar zijn we blij mee. Nogmaals bedankt voor de bestelling. - team Transferpersshop.nl
Pluspunten
Netjes geleverd in een dubbele doos met opvullen van materialen zodat hij niet beschadigt is geraakt. De installatie was simpel en het afdrukken verloopt goed en heel netjes.
VerbeterpuntenHet plaatje op de website zag er heel anders uit dan de bestelling. Ik zag rollen staan en dacht in eerste instantie dat er rollen bij kwamen. In de doos zaten 5 verschillende kleuren die zo groot waren als A4. Dat was teleurstellend want dit ging al op aan het testen van de vellen. De bezorging was fout verlopen DHL had het bij de verkeerde straat afgeleverd en niet bij mij thuis. In de avond kwam er een man van een straat verder het pakket brengen. DHL had het nummer omgewisseld en had het aan de stadspoldersring afgegeven ipv Johanna naber erf.
Dag Jetske, Bedankt voor de nuttige feedback! Zoals aangegeven op de productpagina van het pakket wordt de Flexfolie starterskit meegeleverd. Wanneer je op deze link klikt zie je dat het om 5 vellen van 30×50cm gaat. Uiteraard erg vervelend dat dit niet helemaal duidelijk is overgekomen. We hebben inmiddels de pagina aangepast zodat dit nog duidelijker wordt. We gaan ook uitzoeken bij DHL hoe de foute levering heeft kunnen gebeuren. Excuses hiervoor. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. - team Transferpersshop.nl
Pluspunten
Overzichtelijke website--Goede en snelle levering
Nogmaals bedankt voor je bestellingen en voor de positieve feedback! - team Transferpersshop.nl
Pluspunten
Goede communicatie via e-mail voorafgaand de bestelling
Verbeterpunten- Telefonische permanentie ook tijdens workshops - Geen antwoord op mail ivm het misgaan van de verzending. Huisnummer werd verkeerd ingevuld door Transferpershop
Dag Gregory, bedankt voor de feedback. Daar kunnen we wat mee! Helaas hebben wij niet altijd bezetting genoeg om tijdens een workshop telefonisch bereikbaar te zijn, omdat de volle focus en aandacht dan op de bezoekers van de workshop ligt. We gaan wel kijken hoe we dit kunnen oplossen in de toekomst. We gaan ook kijken naar het verkeerd afleveren van DHL. Wij hebben dit nogmaals nagekeken en helaas ligt deze fout bij de vervoerder. Mocht u toch nog vragen hebben neem gerust contact met ons op. - team Transferpersshop.nl
Pluspunten
Goede en snelle service
Hi Sergio, Super om te horen, nogmaals dank voor de bestelling. - team Transferpersshop.nl
Pluspunten
Verbeterpuntenmeer duidelijkheid over b.v de printbare flex voor inktjet printers. Volgens de site is dit was baar. Alleen al als er koud water overheen komt, begint de inkt al te verlopen
Nogmaals bedankt voor de bestelling en de nuttige feedback. De folie is wasbaar tot 60 graden (zonder bleek/ harde reinigingsmiddelen). Wanneer de inkt al direct loskomt lijkt het erop dat het shirt niet correct bedrukt is. Neem gerust telefonisch contact met ons op zodat wij even naar het probleem kunnen luisteren en adviseren. - team Transferpersshop.nl
Pluspunten
VerbeterpuntenHandleiding cameo studio 4 vertalen.
Hi Heleen, Bedankt voor je review en nuttige feedback! We gaan kijken of we zo snel mogelijk de handleiding naar het Nederlands kunnen vertalen. - team Transferpersshop.nl
Pluspunten
snelle levering, duidelijke uitleg, goede kwaliteit.
Bedankt William, goed om te horen! - team Transferpersshop.nl
Pluspunten
Supersnelle levering en een goede service.
VerbeterpuntenEventueel een uitgebreidere temperatuurtabel waar ook textiel airbrushverven in zijn opgenomen met de perstijden erbij.
Dag Hans, Nogmaals bedankt voor je bestellingen en voor de nuttige feedback. Hier gaan we wat mee doen! - team Transferpersshop.nl
Pluspunten
Snelle levering. Prima flexfolie
Goed om te horen! Bedankt voor de positieve recensie :D - team Transferpersshop.nl
Pluspunten
Super goede levering en snel.. mijn pettenpers kwam een dag later. Ook goed gegaan. Had wat vragen via een bericht gestuurd en binnen 1 uur al antwoord... al met al.. super...
Hi Barry, Super om te horen dat je zo tevreden bent! Nogmaals bedankt voor je bestelling. - team Transferpersshop.nl
Pluspunten
mooi en uitgebreid assortiment goede website
Verbeterpuntenbetalingen dienen manueel overgemaakt te worden en daardoor verliezen we wel enkele dagen voor de levering
Dag Frank, Bedankt voor je review en nogmaals bedankt voor de bestelling. We gaan kijken waar dit fout is gegaan. Er kan in de shop gewoon online betaald worden. Alle bestellingen die voor 12:00 betaald zijn worden dezelfde dag nog verzonden. Mocht je toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op ([email protected]). - team Transferpersshop.nl
Pluspunten
Goede service. Niet te duur
Daar worden wij vrolijk van :D Bedankt voor de positieve recensie en nogmaals bedankt voor de bestelling. - team Transferpersshop.nl
Pluspunten
Good products
VerbeterpuntenContact between the shop and a delivery company should be improved. I got the parcel almost a week later than was agreed by the phone and via e-mail. The delivering company was not informed about the chosen day of delivery.
Hi Monika, thanks for the feedback and thanks again for your order. As requested by phone/ mail, we have ordered the logistic company to deliver on Friday. It seams that this has not been communicated well with the driver. Therefore, the driver arrived at the delivery address when no one was home and took back the shipment. We are very sorry for that and should have communicated this more clearly. We will definitely check how we can solve issues like this in the future. - team Transferpersshop.nl
Pluspunten
Aan de telefoon duidelijk geholpen Snel levering
Super om te horen! Nogmaals bedankt voor je bestelling. - team Transferpersshop.nl
Pluspunten
Goede service bij het kiezen van het juiste product. Langskomen was geen probleem en er werd uitgebreid de tijd genomen om de snijplotter en de bijproducten te demonstreren.
VerbeterpuntenDe spelling op de website kan verbeterd worden.
Bedankt voor de positieve en nuttige feedback! Goed om te horen. Zou je ons per mail ([email protected]) kunnen laten weten welke spelling nagekeken moet worden? Dan gaan we hier direct naar kijken. - team Transferpersshop.nl
Pluspunten
Bedankt voor de positieve feedback! Goed om te horen. - team Transferpersshop.nl
Spoorstraat 17
7261 AE Ruurlo
Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.