Pluspunten

Altijd snel reactie bij vragen & snelle verzending van bestellingen.

Pluspunten

Snel en goede service

Ik vind een blaadje bij t product wel handig hoe die en snel ik t moet snijden en welke stand persen

Pluspunten

Klantvriendelijk

Factuur van bestelling versturen via de mail

Pluspunten

Vlotte service en goed kwaliteitsproducten

Pluspunten

Super snelle service! Een account aangemaakt, direct een bestelling gedaan en de volgende dag al in huis hebben. 10 sterren als ik die kon geven.

Pluspunten

snelle levering, goede qualiteit

Pluspunten

Goede verhouding prijs kwaliteit!

Verzendkosten houden tegen om kleine 'bijbestellingen' te doen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke en heldere website. Makkelijk om te bestellen. Bij problemen met de transferpers werden er tips gegeven.

Deze tips hebben niet tot het gewenste resultaat geleid, waardoor ik een aantal kledingstukken niet aan twee klanten kon leveren en ik dus zelf de kleding moest inkopen, korting moest geven en onder garantie moest vervangen. Bij een bedrijf met een andere pers, maar dezelfde instellingen qua tijd, warmte en druk ging het zonder problemen. De HP HL 2016 levert niet voldoende druk voor bepaalde soorten textiel

Pluspunten

product voldoet aan verwachtingen snelle respons op (technische) vragen

Pluspunten

ik ben heel tevreden over de afhandeling, wij hadden de pres met spoed nodig, op de bestelling was enige levertijd. Er is toen besloten om een ruil pers op te sturen. geweldig

misschien iets sneller reageren omtrent de bestelling, ik heb zelf 2x moeten bellen voor de levering, mijn inziens als er levertijd op zit dit even kenbaar te maken aan de klant

Pluspunten

Snelle levering en persoonlijk advies na plotter en pers demo bij Transferpersshop.nl in Ruurlo.

Pluspunten

Zeer snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk

Pluspunten

top service en vriendelijke mensen

Pluspunten

Snelle levertijd, producten werken perfect, goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle service. Goede hulp indien nodig.

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.