Goeie service

Vriendelijk en behulpzaam

Super snelle service

Mijn ervaring super tevreden snelle levering en mooie producten . Een aanrader voor iedereen

Vlotte levering en super behulpzaam met uitzoeken van de juiste flex

Geweldig bedrijf

Snelle levering, Overal een eerlijk antwoord op!

Super service!

Beginner in dit vakgebied, maar enorm goed geholpen!! Zowel over de telefoon als via whatsapp. Bezorgtijd is ook megasnel, alleen wel prijzig helaas. Verder goede kwaliteit folies!

Snel en correct

Snelle en correcte levering

Goed service en kwaliteit.

Website is overzichtelijk en de producten zijn een goede kwaliteit en snel geleverd.

Super snel en goed geleverd

Super blij met mijn geweldige cricut. Het begin van een verslaving!

zeer prettige ervaring

Ik ben zeer tevreden over mijn verschillende afgenomen producten. Bestellen en betalen en de volgende dag in huis. Ondertussen al meerdere keren bestelt zonder problemen.

Top winkel

Best van best

wel oke

helaas 2x bestelling gehad met strepen op de foli tot 2x aan toe fotos gestuurt en uit eindelijk niks meer gehoort helaas verder wel goed !

Super snelle levering!

Helemaal goed en snel

TOP

Mijn ervaring met Transferpersshop is TOP... Kort en bondig. Snelle levering, goeie service... gewoon TOP !

Eerste en betrouwbare ervaring

1x keer dat ik vinyl heb besteld en kreeg het juiste advies voor mijn klus of project! Heel fijn, dat wordt zeker vaker bestellen hier!

Goede service en goede producten

Ik ben dik tevreden met TransferpersShop!

snelle en goede levering

producten waren snel en gedegen geleverd, geen kreukels in de vinyl oid wat ik bij andere shops al wel heb gehad.

Super service

Hele fijne communicatie, snelle levering en goede service

Perfect service en super kwaliteit

Goed ontvangst, zeer goede uitleg en goede service.

Snelle verzending + gratis samples ontvangen

Ik heb een cricut easy press besteld en ik kreeg er gratis vinyl samples bij, super fijn! De verzending was snel en ik het was netjes ingepakt.

Prima communicatie en topkwaliteit

Je kunt met allerlei vragen terecht! Ook als iets niet op de website staat passen ze het daarna meteen aan.

uitstekende service vanop afstand

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.