Snelle levering en precies zoals op de website beschreven!

Snelle levering, goede kwaliteit!

Heel veel keuze in kleuren en materialen. Kan hier voor ieder project terecht!

Mijn GoTo voor Flex

Als ik flex nodig heb of snel een rolletje tape dan weet ik waar ik moet zijn. Tot nu toe na vele jaren altijd mijn bestelling correct binnen gekregen. En als ik dan af en toe zelf eens een foute bestelling doe is het via mail ook snel opgelost.

Toppp

Snel qualité top

geweldige

Goede service helpen je met al je vragen

Uitstekend!

De bestelling werd snel geleverd en het is kwaliteitsvol papier! Geen opmerkingen over.

Razendsnelle verzending, keurige verpakking

Mijn bestelling werd binnen een dag verzonden! De flexfolie was keurig verpakt.

Top kwaliteit

Top kwaliteit , Plezant om mee te werken

Vrijwel altijd de volgende dag al mijn bestellingen binnen. Top!

Snelle correcte levering

altijd correct en professioneel

alles verloopt prima.

Snel en altijd correct

Zeer goede ervaringen tot nu toe. Ik heb wel een kleun probleem met het neegah sublimatie papier voor mokken (slipt steeds door in mijn printer door een soort van poeder op het blad maar het zou ook aan de meenemer van de printer kunnen liggen

Geweldig!

Snel en goede service. Nooit problemen meegemaakt!

Heel tevreden!

Vlotte levering, mooie prijzen!

Makkelijk bestellen, volgende dag in huis.

Bij Transferpershop.nl kan ik alles kopen wat ik nodig heb voor het bedrukken van onze shirts. Transferpershop.nl kennisbank is een goud mijn. Schrijf je in voor de nieuws brief.. goede info en Tips Olivier Broem Design

Heel goede service

goed word snel geleverd

top

top

Heel tevreden van de service en wordt snel geleverd. Goede kwaliteit

Vinyl komt los

Ik ben tevreden over de service en snelheid van mijn bestelling, maar ik had de kwaliteit van het product anders ingeschat. Ik had vinyl besteld om een grote sticker te maken voor op de auto, en ondanks dat ik het oppervlak eerst heb schoongemaakt, kwam het product vrij snel los. Uiteindelijk heb ik de sticker er helemaal moeten afhalen. Ik heb in het verleden nog zaken besteld en hier was ik wel tevreden over.

Snelle levering en prima klantenservice

Mijn bestelling werd snel geleverd. Helaas heb ik zelf niet heel goed gelezen en heb ik een folie besteld die niet helemaal bruikbaar was voor mijn ontwerp. Na contact te hebben opgenomen met Transferpersshop, werd me wel duidelijk uitgelegd welke folie ik voor welk soort ontwerpen kan gebruiken. Prima dus! :)

1 woord perfecte service

Snelle levering en goede communicatie

Top service!

Altijd goede service en communicatie!

Vakkundig, snel en kwaliteit

Niks mis mee, werken snel, levering is altijd betrouwbaar en je kan ze gerust bellen voor wat advies. Via Whatsapp ook heel snel!

Spoorstraat 17

7261 AE Ruurlo

31 (0) 573-454237

Over Transferpersshop.nl

Hi, wij zijn Transferpersshop.nl. Jouw partner op het gebied van textieldruk. Waarmee kan ons team van textieldruk en transfer experts jou helpen? Van het inrichten van productie-ruimtes, het trainen van personeel tot het leveren van machines en transfers. Met onze transferpersen, DTF printers, snijplotters, transfers, folies en trainingen helpen wij jou te groeien in de textieldruk wereld.